• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: normálně 2H axe. Oro jsem zkoušel později, ale tam mě hrozně nebavilo, že je to prostě build, kterej funguje až od 69, mám hroznou nechuť k expení postav s jinym skillem než se kterym budu hrát.

A vlastně mi došlo, že to nebylo v týhle lize, ale v tý minulý, ten čas utíká hrozně rychle :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: s flickerem jsem posledně začínal a bylo to boží, úplně jsem tou hrou prosvištěl až do nějakejch midtier map.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    WASQ: byl u Atziri a "nehral", jo? :D ::: ja ji dal na x-tej pokus :: kk np :)
    tenhle weekend bude hektickej ;] , ale pak nekdy muzem v klidu dat partu :::
    co chces hrat za char? melee, caster, zookeeper, totemy? luk, laser, mec, obourucak, kladivo, pestovky,,,?
    ORBIT: video
    HRAFNAIN: poe.com/buildy
    tezko se doporucuje build na blind, takovej Flicker ne kazdymu sedne, to je vo epileptickej zachvat :P
    podle zlamanejch beatu tipuju tezkyho pohodare ;D [bad tango]
    WASQ
    WASQ --- ---
    Zdar. Chci si o víkendu užít trošku "novýho" PoE. Nikdy jsem ho pořádně nehrál. Můžete mi doporučit nějakej build? Mi vždycky přišlo, že na hraní PoE by člověk měl mít minimálně matfyz :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    tomu uz chybí jenom rybářskej prut ;D
    a peříčko, ofc :::

ukradeno z ustavu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm, pro muj build z minuly ligy buff jako prase, bych mohl hrat celou dobu se svym single target setupem, slint

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    NYRLEM: scita se to ::: napred lght z pasivek > konverze > plus chaos z pasivek plus poison ofc
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: tak pojedu vaal spark :D ty sam vis jaka jsem lama .. trochu se bojim elemental reflectu a ik, porad tam je kolem tretiny light dmg .. dokazu dostat dost critu z pasivek nebo musim poridit na crit ruce a boty a tim snizit zase es?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: a ten toulec je nerfnutej s dmg na pulku..
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    HRAFNAIN: premyslel jsem nad co nejvic survival buildem s ci, dmg ani ne 200% je asi malo, musim to nejak zvednout .. je to muj prvni pokus o vytvoreni buildu od zacatku, porad se ucim mechaniky .. napriklad nevim, zda kdyz dam do lightning dmg pasivek, zda se to vypocte pred nebo potom, co se dmg preklopi ze 60 procent na chaos a 10 procent poison .. takze nevim, zda tam dosazet lightning dmg nebo chaos dmg .. nebo bow dmg :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: vaal spark rozhodne crit, diky tomu ze mrazis s shaterujes, tak to funguje.
    A toulec znamena luk a luk je pomalej na move, takze doporucim bud jet vaal spark tak jak se to ma nebo jed jen spark, tak si s tim muzes delat co chces :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    NYRLEM: jako lamalama ::: kdyz na to kouknu jako witchka, tak zavidim frenzy ::: a vidim tam nejaky pekny jewely ::: za me dobry :::
    uplne nechapu zealot a ghost reaver dohromady, ale hc nehraju,
    imo na noncrit by to mozna chtelo Elemental Overload ??? [ale uprimne : nevim, kolik budes mit phys dmg a kolik ele]
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    trosku jsem premyslel, a abych mohl hrat na hc zealoth's oath, vaal spark a ghost reaver, vychazi mi dobre voltaxic spark na tricksterovi .. je to dobry napad? Budu mit jako noncrit dost dmg? Chci hrat s toulcem na double dmg za 100% pierce .. nikde jsem ten build na forech nenasel hotovy, tak bych uvital rady ..

tohle je nastrel .. http://poeplanner.com/...egDAegDAZYAAQAAABMCJAAAAQGgAAMByAABLAEAAAAAEQARARQAAgIB4AEDASgFBAcAAAAAAAA=
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: hehe shock novu jsem zkousel jako lightning variaci na ice novu, ale bylo to takovy deravy :::
    to bude chtit hodne kreativity ;P ::: anebo ten 1000$ master pack, co uz ani nenabizej ;D [imho postou se dohodnes ;]
    kazdopadne fandim
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: ice nova ma dmg buff ne, uz asi osmej za sebou, co bys vic chtel! :-)

me stve ze se mi nepodarilo najit zadnej build na shock novu, krome nejakejch kde hraje druhy housle, kdyz jsem vyhral ten skin tak chci aby byl videt! :) asi budu muset vymyslet sam
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    a já se ptám: dali treshold jewel na ice novu? ne. :D
    EVILMIND: jejda, seznam cennejch itemů? ;)
    se mi zda, ze se blizi liga ledovejch brutusů! :D
    a havraních zobáků, ten gull, to bude zobačů grál :?D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: ne.
    to, co chces hrat ted, proste nerfnou.
    neptej se mi, jak to delaj, ale viz treba :EXI:
    ja bych s chuti na jistotu rozjel znova a lepe, hned od zacatku CI/LL Blight CwC Poison Vortex, ale co myslis, nerfli Pyre na 60%? na 50%? Prdlajs, na 40%, to to nemohli kazdou sezonu snizit o 20% treba? ne.
    ja jsem si jistej, ze v tom maj prsty iluminati a Orbit, kterymu prej lagoval muj Vortex, ale jen pockej! :P
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: plus dalsi
    Path of Exile: 15 Buffed Uniques to Look Out for in 2.6 Legacy League - From Trash to Treasure
    https://www.youtube.com/watch?v=6QuezK-Tpnk&feature=youtu.be
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ty vole ty thresholdy novy jsou brutus, molten strike jsem zrovna pred par ligama hral a tohle je buff jako krava
    doufam jednou posilej i neco, co chci hrat ted :)

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: no jo, ale restartuj ve viru vasni uprostred uberlabu :D ale ja ti rozumim, po par [desitkach] hodinach intenzivniho hrani jsem to delaval preventivne taky, ale to se hra zacala postupne zadrhavat, ale ted to slo supem

HRAFNAIN: no zda se, ze v tom ma trochu prsty FooBar2000, resp. jeho album list library, whatever : prenastaveno, uvidime ::: zajimavy, kdysi jsem s tim uz problem mel, pak dlouho v pohode, a z niceho nic si vzpomnel zas a začal žrát paměť! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam