• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Nemůžu si to teď pustit se zvukem, ale ten první, jak skočí a udělá to ledovou spoušť vypadá docela hezky.

Chci hrát něco, z čeho nebudu mít epileptickej záchvat. Chápu, že šílený blikačky jsou teď moderní, ale já to moc nedávám :)
    Proto jsem taky při posledním hraní PoE jel Reave koukám
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: navic Pledge stoji 1c a CI equip ukraftis, to je docela starter ne? Teda, stal 1c nez natocil to video... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: tak to ukazuje na cem skoncis ze jo
    a ma tam Shock Novu! bych mohl konecne nechat zazarait svuj alt art 8-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: jj, starter buildy s dvouma 6LoLoL
    EXILED! - Starting Strong in 2.6 Legacy League - Starter Builds & Theorycrafting ft. Zizaran
    https://www.youtube.com/watch?v=BZoC06USyhE

:D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Starter Builds for Legacy League
    https://www.youtube.com/watch?v=YKw2yySWM3Y
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    kdyby tedy nekdo potkal na SC staffku Whispering Ice, tak za ni dam i Kalandru, kdyz ji budu mit! ;D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    WASQ: pohoda : zacni uprostred : to je scionka
    budes originalni, protoze neni zrovna v mode, ale muzes jet vlastne cokoliv
    ja jsem o ni premejslel s timhle, nakonec ciwe jednotlacitkovej build [jo to je tak otazka, ale tak pro zacatek jasny]
    Forum - Scion - [2.6] The Curse Whisperer - Tri-Curse CI Whispering Ice EleRaider - Viable for Everything - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1627595
    ale nakonec jsem dal prednost witchcce,
    nic extra, vsechno cpes do INT (a v prubehu levleni tezce resis DEX a STR, nez to na 69 klapne)
    a i pak nic moc, musis nacpat jeste vic INT! :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: realne stejne pouzivas malej kousek tree, jak hraju z 90% maraudera, tak tu celou pravou cast treba muzu klidne ignorovat... Navic tam ted konecne bude search, takze se muzes i presvedcit, ze nepouzivanou oblast ignorujes pravem! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: jako nejlepsi zpusob expeni v parte se mi osvedcilo, ze kazdej jde pekne sam, ale jsme u toho na discordu a povidame si - takze nikoho neserou graficky efekty toho druhy, ja se neplasim z flameblastu, a same dalsi vyhody... 8-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    HRAFNAIN: No tak, že jsem tomu věnoval měsíc, dva času na jednom buildu, kterej jsem si našel nepovažuju za pořádný hraní. Oprotí tisícům hodin v D3 :)

Jo co chci hrát. A tady začíná základní problém :D Obří passive tree a milión itemů :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: ale i build stavenej na 69 se da hrat od zacatku
    respec casem jasnej, ale nemusim zrovna na levlu 39 vsechno zahodit, koupit top gear a na levlu 51 znova,
    clovek se aspon vic vyblbne a trochu se s tou postavickou szije ;)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Jen teda tuhle ligu pojedu něco s nějakym novym treshold jewelem, protože jsou prostě op :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: ore?
    #tojefuk, sranda to je, akorát je v partě člověk takovej nespolečenskej, trochu těkavej :D
    hmm, pisu si, na ssf idealni vlastne ;)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: normálně 2H axe. Oro jsem zkoušel později, ale tam mě hrozně nebavilo, že je to prostě build, kterej funguje až od 69, mám hroznou nechuť k expení postav s jinym skillem než se kterym budu hrát.

A vlastně mi došlo, že to nebylo v týhle lize, ale v tý minulý, ten čas utíká hrozně rychle :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: s flickerem jsem posledně začínal a bylo to boží, úplně jsem tou hrou prosvištěl až do nějakejch midtier map.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    WASQ: byl u Atziri a "nehral", jo? :D ::: ja ji dal na x-tej pokus :: kk np :)
    tenhle weekend bude hektickej ;] , ale pak nekdy muzem v klidu dat partu :::
    co chces hrat za char? melee, caster, zookeeper, totemy? luk, laser, mec, obourucak, kladivo, pestovky,,,?
    ORBIT: video
    HRAFNAIN: poe.com/buildy
    tezko se doporucuje build na blind, takovej Flicker ne kazdymu sedne, to je vo epileptickej zachvat :P
    podle zlamanejch beatu tipuju tezkyho pohodare ;D [bad tango]
    WASQ
    WASQ --- ---
    Zdar. Chci si o víkendu užít trošku "novýho" PoE. Nikdy jsem ho pořádně nehrál. Můžete mi doporučit nějakej build? Mi vždycky přišlo, že na hraní PoE by člověk měl mít minimálně matfyz :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    tomu uz chybí jenom rybářskej prut ;D
    a peříčko, ofc :::

ukradeno z ustavu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm, pro muj build z minuly ligy buff jako prase, bych mohl hrat celou dobu se svym single target setupem, slint

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    NYRLEM: scita se to ::: napred lght z pasivek > konverze > plus chaos z pasivek plus poison ofc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam