• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: ja zacnu hrat podle tohohle - https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1625254/

S tim, ze uz jsem precetl skoro celejch tech 40 stranek diskuse, takze mam i nejaky zmeny co hodlam udelat proti stavu toho prvniho postu. Nicmene je to presne v duchu toho, co mam v planu delat jako prvni char - super rychlyho farmera do nejaky linearni mapy (Strand), co nema ambice do T16. Zatim... :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GORDHART: A myslím, že tady někdo hrál Scionku s ED, to by mě zajímalo moc :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Hele, kdo jste tady hrál ED? Nějaký tipy na dobrý buildy/guidy?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: zas takovej nerf to nebude s tim AoE, zrovna tu pizzu jsem máálokdy upek tak velkou, aby mi utekla z obrazovky. v tom bylo to kouzlo, ze sly i Voriciho mise, necht ty panaky nazivu, a slo to ;
    to totem neumi :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: discord je proste dalsi chat/voice chat program. Jsem ho nahodne nainstaloval, protoze ho dost pouzivaji autori ruznyho software pro pokemony, a postupne jsme na nej presli v nasi parte ze skype/teamspeak/atd i pro normalni hrani. Je jednoduchej na pouzivani (ti nekdo posle invite a jsi tam, zadny hesla/ip adresy atd), s klientama pro ruzny platformy, a windoze klient neni moc zravej. Navic je ve friendlistu videt co kdo hraje (i kdyz uplne nechapu jak to funguje), takze kdyz vecer lognu, vidim ze ostatni hrajou 7 Days to Die, tak si v klidu udelam veceri, nez skocim k nim do kanalu a servu je at jdou na PoE... :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: Já rozhodne enříkám, že flameblast je slabej, poslední dvě ligy to bylo jeden z top skillů, spíš že změny do AOE spíš povedou k tomu, že to bdue trochu nerf a na tom tratí míňt otemy, než self cast :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: jel jsem dvakrat selfcast, a slo to dobre, kolikrat se i lidi obdivne divili,,, ale tak ja nejsem uplne smeroplatnej : hlavou proti zdi, a vzdycky ji rozbiju.
    jenze! ::: me se ta hlava zahoji! :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: mozna. jde o ten pocit ze hry. nebavi me hrat manazera ::: visjak ::: kamikadze!!! :)
    jo, jako ja s ice novou. jednou s ni budu tak dobrej, ze ji nebudu pouzivat vubec :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: Myslím, že když jedeš selfcast, tak na to snížení aoe tratíš víc, než když máš víc totemů. Asi. :)

Furt nevím, co pojedu, ale jestli to nebudu vědět ve chvíli, kdy založím postavu, tak budu hrát spark. Jako každou ligu. Ach jo :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Navíc k tomu je upgradnutej karui ward amulet :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ale ten jewel na frostbolt je genialni. Jako fakt genialni, obcas jsem zacinal s frostboltem misto sparku nebo neceho takovyho, ale tohle tomu doda fakt poradnou stavu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WASQ: tak nějak :) většina z nás za ligu udělá postav víc.
    S první nasbíráš nějakou currency abys měl z čeho fundovat nákupy na další nebo prostě nasbíráš potřebný gear a uniqy..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Když jsi zmínil Doscord - k čemu je dobrej? Nikdy jsem se s tím nepotkal..

WASQ: jukni na to video co jsem postoval chvilku předtím než jsi se ptal.. myslím, že užitečný, během pár minut projdeš rychlokurzem poe.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Co v PoE znamená "budu začínat jako"? To je jako první char se kterým se nafarmí itemy pro nějaký jiný build? Nebo build, který se pak pomocí orbů předělá na něco jinýho, až jsou potřebný itemy?
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Díky, to je přesně co potřebuju. Všechny 3 skilly se mi líbí. Žádný přehnaný barevný strobo
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    jeste vcera v noci jsem byl hrozne zvedavej, kdo co bude hrat,
    i anketu jsem chtel dat, ale už se to pěkně klube! :D

GORDHART: to ja je pek pěkně postaru ručně, ale s totema je to vcelku rychla jistota,
    EVILMIND: Essence Drain plus Contagion ::: presne! ;
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: to je Ice Crash, to jsem hral asi 3 ligy dozadu s jednoruckou, a tehdy to pro me bylo uzasny jak rychle se da expit. Nicmene pak prisel Earthquake a ten byl jeste rychlejsi... :)

Kazdopadne presne z duvodu toho, ze nechci moc efektu na obrazovce, budu zacinat jako Essence Drain. Cvicne jsem si tenhle tyden s tim projel normal, a dobre se to hraje i uplne bez niceho.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: tak ty pizza totemy jsou taky silný a hrajou se příjemně. A je to zábava na koukání :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    no ZiggyD a Zizaran, ciwe, to jsou dva mudrcove, co davaj starter rady oldschoolerum leda tak :D

ale Flameblast jo, ten muzu doporucit, a je peknej i bez mtx ;

nebo WASQ: 17:39 Essence Drain Scion EVILMIND: toho bych se taky nebal, to tam jenom posilas tichy pšouky ;)
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Nemůžu si to teď pustit se zvukem, ale ten první, jak skočí a udělá to ledovou spoušť vypadá docela hezky.

Chci hrát něco, z čeho nebudu mít epileptickej záchvat. Chápu, že šílený blikačky jsou teď moderní, ale já to moc nedávám :)
    Proto jsem taky při posledním hraní PoE jel Reave koukám
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam