• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Jsem rychle prolítnul něco o ED buildu a týpek prohlásil, že to není moc dobrý do party. Názory? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: aha uz to vidim, zmena na channeling od 2.4, to budu muset promyslet jeste no
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: jop, wither, spell totem, fast cast, duration
    stackuje, je to channeling, plus totem to hazi tam, kde je treba, prubezne
    a i jako signal, ze jeste neco zije
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: nevim, ja to zkousel jen na tom normalu zatim :) to se musi nejak stackovat rychle?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: jj, ta essence na kudla bajecna vec, ja to jel celkem genericky, spis jsem prozkoumaval taje chaos dmg, poisonu a tak
    wither rozhodne na spell totemu, to rucne neuklikas, ne? O.O
    fortify whirlwind s kudlou jasne chapu,
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: to je uplne presna negativni kopie toho co planuju ja - rare dyka, protoze po nerfu poisonu jsou lepsi tak od cca 80% spell dmg (na trash), wither rucne, protoze decoy totem je furt rozbitej a hodlam ho zneuzivat jako na kazdym charu a druhej totem nemuzu, fortify rozhodne jo, protoze whirling blades jsou nejrychlejsi movement ve hre, a LL/CI rozhodne ne, life rulez... :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: Consuming Dark, hodne ES, takovej tichej ostřelovač, Contagion + ED, pssst, a potvory zmiraly.
    ve druhej ruce Rathpith, na cwdt tempest shield, to je hezky videt, ze funguje :
    Spell totem Wither, to nasobilo ucinky chaosu a zpomalovalo je, na fortify sem prdel a skakal LW, no ja ho hral jako witchku, proto se jmenoval Trandak [uz je teda smazanej, ne ze by byl spatnej, ale ze prave s tou okultni witchkou by mi to bylo blizsi, vic ES, mozna i CI (s nim sem jel hybrid life/EV/ES)]
    jo a Pierce, to kdyz prislo, tak bylo bezva,
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw je nejaka aplikace na offline atlas, kde jsou videt i kruhy sextantu?
    pouzivam tohle na planovani sextant shapu - https://lucaslunasouza.github.io/AtlasOfWorlds/
    ale u nekterejch si nejsem uplne jistej, jestli jsou v dosahu (a nemuzu se ted lognout do hry to zkusit)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Díky!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: ja hral Trickstera asi tohle, mozna jsem si to trochu priohnul, priste bych ED hral jako Occultistka https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1625254
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: ja zacnu hrat podle tohohle - https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1625254/

S tim, ze uz jsem precetl skoro celejch tech 40 stranek diskuse, takze mam i nejaky zmeny co hodlam udelat proti stavu toho prvniho postu. Nicmene je to presne v duchu toho, co mam v planu delat jako prvni char - super rychlyho farmera do nejaky linearni mapy (Strand), co nema ambice do T16. Zatim... :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GORDHART: A myslím, že tady někdo hrál Scionku s ED, to by mě zajímalo moc :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Hele, kdo jste tady hrál ED? Nějaký tipy na dobrý buildy/guidy?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: zas takovej nerf to nebude s tim AoE, zrovna tu pizzu jsem máálokdy upek tak velkou, aby mi utekla z obrazovky. v tom bylo to kouzlo, ze sly i Voriciho mise, necht ty panaky nazivu, a slo to ;
    to totem neumi :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: discord je proste dalsi chat/voice chat program. Jsem ho nahodne nainstaloval, protoze ho dost pouzivaji autori ruznyho software pro pokemony, a postupne jsme na nej presli v nasi parte ze skype/teamspeak/atd i pro normalni hrani. Je jednoduchej na pouzivani (ti nekdo posle invite a jsi tam, zadny hesla/ip adresy atd), s klientama pro ruzny platformy, a windoze klient neni moc zravej. Navic je ve friendlistu videt co kdo hraje (i kdyz uplne nechapu jak to funguje), takze kdyz vecer lognu, vidim ze ostatni hrajou 7 Days to Die, tak si v klidu udelam veceri, nez skocim k nim do kanalu a servu je at jdou na PoE... :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: Já rozhodne enříkám, že flameblast je slabej, poslední dvě ligy to bylo jeden z top skillů, spíš že změny do AOE spíš povedou k tomu, že to bdue trochu nerf a na tom tratí míňt otemy, než self cast :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: jel jsem dvakrat selfcast, a slo to dobre, kolikrat se i lidi obdivne divili,,, ale tak ja nejsem uplne smeroplatnej : hlavou proti zdi, a vzdycky ji rozbiju.
    jenze! ::: me se ta hlava zahoji! :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: mozna. jde o ten pocit ze hry. nebavi me hrat manazera ::: visjak ::: kamikadze!!! :)
    jo, jako ja s ice novou. jednou s ni budu tak dobrej, ze ji nebudu pouzivat vubec :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: Myslím, že když jedeš selfcast, tak na to snížení aoe tratíš víc, než když máš víc totemů. Asi. :)

Furt nevím, co pojedu, ale jestli to nebudu vědět ve chvíli, kdy založím postavu, tak budu hrát spark. Jako každou ligu. Ach jo :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Navíc k tomu je upgradnutej karui ward amulet :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam