• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: ED je super. Takovej ten tichej zvuk, kdy se rozloží pár obrazovek mobů za sebou, když jsou dobře poskládaný.. ♥ :))

Jinak jsem dost nadšenej z triál dungů (pro mě novinka). Hrozně si je užívám, jak ty malý, tak velký. 1*

Poraďte nějaký hezký jewell do buildu. Zatím jsem si neotevřel slot, protože netuším co do něj dát
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja sikovne umrel v labyrintu, v posledni tretine, jsem uplne zapomnel, ze kdyz uz nehraju loopera, tak nemuzu zustat stat afk mezi potvorama a jit do lednicky pro jidlo... :-(

Jinak ED je fakt silny a urcite to zkusim hrat pozdeji i SSF, nicmene je to vubec prvne, co takhle po nekolika dnech naprosto respecuju tree. Takze misto uplne dolu k iron reflexes ted jedu presne do opacnyho rohu pro +1 curse... :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    oneshot teda spis 3 shot behem pul sekundy v dried lake. kua to me nastvalo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: urcite nema i vic HP treba?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    WASQ: určitě později.
    WASQ
    WASQ --- ---
    V buildu mám napsáno, že bych měl mít Chaos Inoculation. Mám 2k štítu a 1k HP. Stojí za to si tu pasivku teď vzít, nebo mám počkat, až budu mít víc štítu?
    EXI
    EXI --- ---
    WASQ: s levelama se meni u spell totemu jen reduced dmg.. ja bych ho leveloval s curse jen pokud bych chtel dat pak lvl1 q20 a mit vetsi placement speed
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tak jsem dostal celkem 4 legendy, dohromady maji tak 3c cenu :( :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Když používám na totemu curse, tak mu nemusím zvyšovat level ne?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: mě taky jeden padnul a protože jsem netrpělivej, tak jsem ho vyměnil. Za legacy Wondertrap.

Moje RGN v týhle lize je zatím fakt neuvěřitelně ironický :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: tak uz mi padnul druhej, a prodava se za 15c, tak to asi nebude takova hitparada jakoze kazdej klic se promeni ve stoexovou legacy :) Uvidime zejtra.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tak jsem na ssf našel http://pathofexile.gamepedia.com/Deshret%27s_Storm

A dostal jsem 6link!

.... mallet :/ :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: od lvl 30 pouzivas 3 najednou ,a neni problem je projebat vsechny :)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    Druhá Orb of chance v lize a hned facebreaker. Že by to bylo znamení?
    WASQ
    WASQ --- ---
    Který leaguestony se vyplatí používat? Vypadá to, že nestíhám vyplácávat všechny. Zatím mě baví sbírat Perandus mince - i když vlastně nevim na co.. :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Právě jsem dostal prophecy leaguestone, kterej mi někam do lokace umístí tu Navalinu opici, která mi při příchodu k ní vyhodí proroctví. Super :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: i kdyz podle podpisu proste jen otevres truhlu, nic se tam nezabiji. A bud dostanes shit za 1c, nebo nejakou godly legacy za 100ex... počítám loterie vypukne někde navečer, zatím jsem v A3 cruel.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: tusim na zacatku cruelu. Doufam nez dojdu k map device tak nekdo natoci video, jestli ho muzu pouzit bezpecne... :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: hustý, kdy ti padnul?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: zatim se zda, ze jich pada dost, navic jsou omezeny na levelu ,takze ty co ti padaj na zacatku stejne musis pouzit v low zonach

uz mi padnul klic k tem legacy itemum :-) ale netusim co stoji, na poe.trade nejde hledat (ani ten muj co je v price check truhle)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Leaguestony mám nějak syslit, nebo je tam můžu vždycky loupnout, jen co padnou? Nikdy jsem žádnou sezónu nehrál a jestli jsem to dobře pochopil, tak tahle má být mix všech ostatní. Asi to pro mě bude trošku zmatek :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam