• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    WASQ: az zapnes CI, muze se ti hodit "Energy from Within" ::: http://i.imgur.com/jlkfKCl.jpg?2
    Energy From Within - Official Path of Exile Wiki
    http://pathofexile.gamepedia.com/Energy_From_Within

WASQ: taky doporucuju, co radi GORDHART: nicmene fun.fact: tentokrat jedu CI od Cruelu lvl 40 s 1k5 ES :D ::: Icestorm, Life Leech a Warlod's Mark, a odsejpa to :::

ale taky to hraju jak kopyto, napred si za dva chaosy koupim staffku "Whispering Ice", ale ilvl 47, no nic, 5S na levleni dobry, stejne zaim nemam dost jewelleru, pak si poridim za dalsich par chaosu uz o neco lepsi, aby mi vzapeti dropnula sama s temer dokonalym rollem ;P
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    WASQ: pro ED?
    projectile damage
    chaos damage
    damage over time
    projectile speed spíš pro QOL
    plus klasiky life/ES
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: ED je super. Takovej ten tichej zvuk, kdy se rozloží pár obrazovek mobů za sebou, když jsou dobře poskládaný.. ♥ :))

Jinak jsem dost nadšenej z triál dungů (pro mě novinka). Hrozně si je užívám, jak ty malý, tak velký. 1*

Poraďte nějaký hezký jewell do buildu. Zatím jsem si neotevřel slot, protože netuším co do něj dát
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja sikovne umrel v labyrintu, v posledni tretine, jsem uplne zapomnel, ze kdyz uz nehraju loopera, tak nemuzu zustat stat afk mezi potvorama a jit do lednicky pro jidlo... :-(

Jinak ED je fakt silny a urcite to zkusim hrat pozdeji i SSF, nicmene je to vubec prvne, co takhle po nekolika dnech naprosto respecuju tree. Takze misto uplne dolu k iron reflexes ted jedu presne do opacnyho rohu pro +1 curse... :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    oneshot teda spis 3 shot behem pul sekundy v dried lake. kua to me nastvalo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: urcite nema i vic HP treba?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    WASQ: určitě později.
    WASQ
    WASQ --- ---
    V buildu mám napsáno, že bych měl mít Chaos Inoculation. Mám 2k štítu a 1k HP. Stojí za to si tu pasivku teď vzít, nebo mám počkat, až budu mít víc štítu?
    EXI
    EXI --- ---
    WASQ: s levelama se meni u spell totemu jen reduced dmg.. ja bych ho leveloval s curse jen pokud bych chtel dat pak lvl1 q20 a mit vetsi placement speed
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tak jsem dostal celkem 4 legendy, dohromady maji tak 3c cenu :( :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Když používám na totemu curse, tak mu nemusím zvyšovat level ne?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: mě taky jeden padnul a protože jsem netrpělivej, tak jsem ho vyměnil. Za legacy Wondertrap.

Moje RGN v týhle lize je zatím fakt neuvěřitelně ironický :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: tak uz mi padnul druhej, a prodava se za 15c, tak to asi nebude takova hitparada jakoze kazdej klic se promeni ve stoexovou legacy :) Uvidime zejtra.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tak jsem na ssf našel http://pathofexile.gamepedia.com/Deshret%27s_Storm

A dostal jsem 6link!

.... mallet :/ :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: od lvl 30 pouzivas 3 najednou ,a neni problem je projebat vsechny :)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    Druhá Orb of chance v lize a hned facebreaker. Že by to bylo znamení?
    WASQ
    WASQ --- ---
    Který leaguestony se vyplatí používat? Vypadá to, že nestíhám vyplácávat všechny. Zatím mě baví sbírat Perandus mince - i když vlastně nevim na co.. :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Právě jsem dostal prophecy leaguestone, kterej mi někam do lokace umístí tu Navalinu opici, která mi při příchodu k ní vyhodí proroctví. Super :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: i kdyz podle podpisu proste jen otevres truhlu, nic se tam nezabiji. A bud dostanes shit za 1c, nebo nejakou godly legacy za 100ex... počítám loterie vypukne někde navečer, zatím jsem v A3 cruel.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: tusim na zacatku cruelu. Doufam nez dojdu k map device tak nekdo natoci video, jestli ho muzu pouzit bezpecne... :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: hustý, kdy ti padnul?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: zatim se zda, ze jich pada dost, navic jsou omezeny na levelu ,takze ty co ti padaj na zacatku stejne musis pouzit v low zonach

uz mi padnul klic k tem legacy itemum :-) ale netusim co stoji, na poe.trade nejde hledat (ani ten muj co je v price check truhle)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam