• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tip pro lidi co kšeftujou:
    search results
    http://poe.trade/search/umahauitookabo
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Zajímavej bug :)
    Ale takový věci nepoužívám už jenom z prinsipu, nemám rád tyhle ty zneužívání chyb :D Ale líbí se mi na to juknout na videu :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: Ja taky, kdyz byl atlas, jel jsem ciste HC a když jsem na to narazil na nic jsem nečekal, když ti to freezne u bosíka, reaguješ ihned instinktivně :D a nebo jsi na standartu :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: myslím, že ziggy, když to viděl poprvý, tak macroval ze hry :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: se vzdycky desne leknu jak se ta hra zastavi, ze mi to spadlo :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: objeví se asi dvakrát v rámci "úkolu" od zany v prvních pár mapách, co projdeš. Imho v tom není hlubší mechanismus (nebo jsem ho nevypozoroval)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    a co mi neni uplne jasny : shaper possessed boss ::: obcas se tam zjevi, zastavi hru, jasny, cernejm deram se vyhejbat ::: ale jak to funguje? kdy a proc?
    What is it all about the invasion of the shaper to some map bosses? : pathofexile
    https://www.reddit.com/...thofexile/comments/5ihyk6/what_is_it_all_about_the_invasion_of_the_shaper/
    Can we get "Map boss is possessed by the Shaper" as a map mod? : pathofexile
    https://www.reddit.com/...ofexile/comments/55vh9l/can_we_get_map_boss_is_possessed_by_the_shaper_as/
    u strejdy jsem nepochodil, v guilde taky nikdo neporadil, ale vsak ja na to prijdu! ::: :]
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    : tak approx 10 min servers restart, zas patchujou, to jsem zveddav!
    : jako mam radost, build vybornej, jsem tedka desne ynteligentni>1kINT!:]
    : a jsem i nasranej [rotace: leecheri : disconnecti ::: no a tak prubezne normalne chcípam, páč sem pako :D (napriklad na Izara se musi skocit a sejmout ho! zadny pobihani kolem, a vic klicu nakonec ;)]
    : nejvic nejlepsi vcera; projdu Library a dropne Polymath karta : vyborny! ty vlastne potrebuju tri na Astramentis [cca1ex] : tak farmim Library misto Dried, za chvili druha, parada, 2/3, kazda za 20c : jedu dal : jedu dal ::: kua nic : az najednou Cadiro nabizi Astramentis za 5592 coinu, nojo, ale mam tak leda patnáctset, a jeden exalt,,, ::: no nakonec jsem to tak vyšašil tak, ze mam amulet a 60c zbylo :D
    : Cadiro vubec strelec, v prepoctu za 6c nabizel temer perfect Belly [200%AR 38%life], udana za 40c ::: vlastne jsem rad, ze nejedu ssf ;P [ale pojedu, to je jisty, ED to jisti ;]
    no nic, du kouknout, jestli uz to kluci nahodili, dobrou!
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: já už mám sealnutý asi tři nebo čtyři.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Hele nepozorujete jiný složení prophecies? Už jsem jich v merciless protočil tak 80 a stále žádný který by se týkalo fated unique itemů. Konkrétně mi jde o The Bowstring music, což je něco kolem 80c.
    Standardně, ať v essence, nebo v breach jsem měl pomalu každý desátý a teď ze 100 ani jedno...
    YORK
    YORK --- ---
    MRORANGE: Já jsem až na levelu 65 zjistil, že ty stony mají max level - nechtěl jsem se s tím při levelování patlat ;-)

Ono je to ale ve výsledku jedno, padá jich dost, takže klidně můžeš počkat až na endgame a ty lowlevelové prostě vyhodit.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: hej, stalo se mi v minulý lize přesně to samý s whispering ice :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ja si ty, ktery jsou omezeny levelem, proste nechavam stranou, a pak si je beru kdyz se vracim do tech zon kvuli prophecies. Coz je casto, takze bez problemu dojdou.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Jinak už hodně dlouho jsem nebyl tak přeexpenej jako teď. Končím merc akt 3 a mám skoro 70. Když ale chce člověk vyběhat ty leaguestones tak to jinak nejde...
    Když se mění přes vendory 3/1 tak předpokládám zůstává lvl ne? Sice jsem to už zkoušel u některých který se mi nechtělo protáčet, ale na lvl jsem se nepodíval.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Ano, ale můj point byl, že modrá/žlutá jewel bude za extrémně nižší cenu než Energy from Within.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    WASQ: Inc Dur maxuj, to je support k IC, takze u toho to omezeni levelu uz neplati
    WASQ
    WASQ --- ---
    Další věc. Podle tabulky ke gemu CWDM pokud ho mám na lvl můžu mít Immortal Call na lvl 3, aby to fungovalo? A co když si k tomu chci přihodit Increased Duration? Ten může mít kolik levelů chce, nebo je to taky závislý na levelu CWDM?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: magic jewell se dvema vecma co chces bude stat maximalne 1c, spis min, pokud nekdo chce gamblit s regalama. Ale kdyz si das nejakej sirokej filtr co bude aktivne cinkat na kombinace 3+ statu z 15 treba, tak snadno tak do 5c koupis docela dobry. Pokud k nim nechces i 7% hp samozrejme.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: no ja mel nejvetsi fail. Zjistil jsem, ze Skin of the Loyal je na zacatku docela lacinej, jeste kecam s kamosem na discordu a rikam mu, chci 3 zeleny, 2 modry, a treti muze byt cokoliv (a tim cokoliv jsem myslel zelenej nebo cervenej). A prej, takova tam je, tak bezim, za vsechny chaosy co jsem mel jsem ji koupil, jestli si kontroluju jestli ty barvy sedej tomu co jsem rikal - a skoncil jsem s GGGBBB. Uplne totalni zatmeni jako. Takze misto pierce musim nosti added chaos dmg, nez nasetrim na jinou... :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam