• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: objeví se asi dvakrát v rámci "úkolu" od zany v prvních pár mapách, co projdeš. Imho v tom není hlubší mechanismus (nebo jsem ho nevypozoroval)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    a co mi neni uplne jasny : shaper possessed boss ::: obcas se tam zjevi, zastavi hru, jasny, cernejm deram se vyhejbat ::: ale jak to funguje? kdy a proc?
    What is it all about the invasion of the shaper to some map bosses? : pathofexile
    https://www.reddit.com/...thofexile/comments/5ihyk6/what_is_it_all_about_the_invasion_of_the_shaper/
    Can we get "Map boss is possessed by the Shaper" as a map mod? : pathofexile
    https://www.reddit.com/...ofexile/comments/55vh9l/can_we_get_map_boss_is_possessed_by_the_shaper_as/
    u strejdy jsem nepochodil, v guilde taky nikdo neporadil, ale vsak ja na to prijdu! ::: :]
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    : tak approx 10 min servers restart, zas patchujou, to jsem zveddav!
    : jako mam radost, build vybornej, jsem tedka desne ynteligentni>1kINT!:]
    : a jsem i nasranej [rotace: leecheri : disconnecti ::: no a tak prubezne normalne chcípam, páč sem pako :D (napriklad na Izara se musi skocit a sejmout ho! zadny pobihani kolem, a vic klicu nakonec ;)]
    : nejvic nejlepsi vcera; projdu Library a dropne Polymath karta : vyborny! ty vlastne potrebuju tri na Astramentis [cca1ex] : tak farmim Library misto Dried, za chvili druha, parada, 2/3, kazda za 20c : jedu dal : jedu dal ::: kua nic : az najednou Cadiro nabizi Astramentis za 5592 coinu, nojo, ale mam tak leda patnáctset, a jeden exalt,,, ::: no nakonec jsem to tak vyšašil tak, ze mam amulet a 60c zbylo :D
    : Cadiro vubec strelec, v prepoctu za 6c nabizel temer perfect Belly [200%AR 38%life], udana za 40c ::: vlastne jsem rad, ze nejedu ssf ;P [ale pojedu, to je jisty, ED to jisti ;]
    no nic, du kouknout, jestli uz to kluci nahodili, dobrou!
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: já už mám sealnutý asi tři nebo čtyři.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Hele nepozorujete jiný složení prophecies? Už jsem jich v merciless protočil tak 80 a stále žádný který by se týkalo fated unique itemů. Konkrétně mi jde o The Bowstring music, což je něco kolem 80c.
    Standardně, ať v essence, nebo v breach jsem měl pomalu každý desátý a teď ze 100 ani jedno...
    YORK
    YORK --- ---
    MRORANGE: Já jsem až na levelu 65 zjistil, že ty stony mají max level - nechtěl jsem se s tím při levelování patlat ;-)

Ono je to ale ve výsledku jedno, padá jich dost, takže klidně můžeš počkat až na endgame a ty lowlevelové prostě vyhodit.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: hej, stalo se mi v minulý lize přesně to samý s whispering ice :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ja si ty, ktery jsou omezeny levelem, proste nechavam stranou, a pak si je beru kdyz se vracim do tech zon kvuli prophecies. Coz je casto, takze bez problemu dojdou.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Jinak už hodně dlouho jsem nebyl tak přeexpenej jako teď. Končím merc akt 3 a mám skoro 70. Když ale chce člověk vyběhat ty leaguestones tak to jinak nejde...
    Když se mění přes vendory 3/1 tak předpokládám zůstává lvl ne? Sice jsem to už zkoušel u některých který se mi nechtělo protáčet, ale na lvl jsem se nepodíval.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Ano, ale můj point byl, že modrá/žlutá jewel bude za extrémně nižší cenu než Energy from Within.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    WASQ: Inc Dur maxuj, to je support k IC, takze u toho to omezeni levelu uz neplati
    WASQ
    WASQ --- ---
    Další věc. Podle tabulky ke gemu CWDM pokud ho mám na lvl můžu mít Immortal Call na lvl 3, aby to fungovalo? A co když si k tomu chci přihodit Increased Duration? Ten může mít kolik levelů chce, nebo je to taky závislý na levelu CWDM?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: magic jewell se dvema vecma co chces bude stat maximalne 1c, spis min, pokud nekdo chce gamblit s regalama. Ale kdyz si das nejakej sirokej filtr co bude aktivne cinkat na kombinace 3+ statu z 15 treba, tak snadno tak do 5c koupis docela dobry. Pokud k nim nechces i 7% hp samozrejme.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: no ja mel nejvetsi fail. Zjistil jsem, ze Skin of the Loyal je na zacatku docela lacinej, jeste kecam s kamosem na discordu a rikam mu, chci 3 zeleny, 2 modry, a treti muze byt cokoliv (a tim cokoliv jsem myslel zelenej nebo cervenej). A prej, takova tam je, tak bezim, za vsechny chaosy co jsem mel jsem ji koupil, jestli si kontroluju jestli ty barvy sedej tomu co jsem rikal - a skoncil jsem s GGGBBB. Uplne totalni zatmeni jako. Takze misto pierce musim nosti added chaos dmg, nez nasetrim na jinou... :-(
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MRORANGE: jewely se daji pomerne snadno craftit a dokud netwinkujes tak i dobre narollovanej modrej je lepsi nez spatnej zlutej :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    HRAFNAIN: Ne že bych se chtěl hádat, ale předpokládám, že jde i o budget a rare jewel s alespoň 2 použitelnýma věcma je 1-5c a EfW 50c nebo tak něco?
    Nicméně neříkám, že to není slušnej boost k ES...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    WASQ: az zapnes CI, muze se ti hodit "Energy from Within" ::: http://i.imgur.com/jlkfKCl.jpg?2
    Energy From Within - Official Path of Exile Wiki
    http://pathofexile.gamepedia.com/Energy_From_Within

WASQ: taky doporucuju, co radi GORDHART: nicmene fun.fact: tentokrat jedu CI od Cruelu lvl 40 s 1k5 ES :D ::: Icestorm, Life Leech a Warlod's Mark, a odsejpa to :::

ale taky to hraju jak kopyto, napred si za dva chaosy koupim staffku "Whispering Ice", ale ilvl 47, no nic, 5S na levleni dobry, stejne zaim nemam dost jewelleru, pak si poridim za dalsich par chaosu uz o neco lepsi, aby mi vzapeti dropnula sama s temer dokonalym rollem ;P
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    WASQ: pro ED?
    projectile damage
    chaos damage
    damage over time
    projectile speed spíš pro QOL
    plus klasiky life/ES
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: ED je super. Takovej ten tichej zvuk, kdy se rozloží pár obrazovek mobů za sebou, když jsou dobře poskládaný.. ♥ :))

Jinak jsem dost nadšenej z triál dungů (pro mě novinka). Hrozně si je užívám, jak ty malý, tak velký. 1*

Poraďte nějaký hezký jewell do buildu. Zatím jsem si neotevřel slot, protože netuším co do něj dát
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja sikovne umrel v labyrintu, v posledni tretine, jsem uplne zapomnel, ze kdyz uz nehraju loopera, tak nemuzu zustat stat afk mezi potvorama a jit do lednicky pro jidlo... :-(

Jinak ED je fakt silny a urcite to zkusim hrat pozdeji i SSF, nicmene je to vubec prvne, co takhle po nekolika dnech naprosto respecuju tree. Takze misto uplne dolu k iron reflexes ted jedu presne do opacnyho rohu pro +1 curse... :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    oneshot teda spis 3 shot behem pul sekundy v dried lake. kua to me nastvalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam