• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Hmm, tohle jsem ani nevěděl, že jde :)

WASQ
    WASQ --- ---
    Zaplatil jsem legacy pack a musim vám říct, že ten svítící char efekt je fakt příšernej. Tohle si do portfolia nikdo nedá :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    Ty jo Atlas. Jsem vůbec nevěděl co / na co jak tady o tom píšete, něco jsem nastudoval a asi jsem si to posral tím, že jsem chodil mapy, který se mi nelíběj (třeba Grotto)! Já chci hrát jen venkovní :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: nevim, nikdy jsem to nezkousel, zajima me ten pomer cena/vykon/profit... :) Samozrejme ale muzes behat ty vyssi pro zpestreni (navic je tu spousta challengi), ja spis planuju, ze pak rozjedu ten SSF char.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: OK, ale fakt se to dá vydržet? Já bych na to asi neměl nervy jen takový grind..
    Ale level 100 mě nikdy nelákalo, takže tohle asi je cesta nejmenšího zla
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: nemuzou dropovat, kdyz budu behat jen Strand :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ale asi to jde vyřešit že si je jednou kopiš a zaběhneš..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: T16 chces kvuli tomu ze
    a) muzou dropovat,takze si urezavas dropy
    b) dá se na tom vydělat balík, protože je neběháš, ale prodáváš
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: proc bych se k nim dostaval? od zacatku to stavim na pokus o lvl100 rush, nemam v planu chodit nic tezkeho, takze proste koupim jeden corrupt kill, to je zrovna uplne nejsnazsi protoze to prodava kazdej.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    na SSF tohle nepůjde, protože musím řešit abych dostal mapy :D Takže pak budu asi shapovat zpětně, to bude boj..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A co t16 mapy? jak se k nim dostaneš?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no ja doufam ze neprijde skoro na nic, tak jak to mam naplanovany... :-) Az do T9 jedes v pohode, ted jsem si koupil Colonnadu, a udelal z Mesa svou jedinou T10 (Colonnadu nemusim odnaucovat protoze ji pozdeji shapnu na T15). Ted mi zbyva jen dokoncit T8-9 co nemam jeste, pak koupit uniq mapy v okoli a pro bonus. Plus pocitam ze T13+ se muzu celkem bezpecne naucit (jen kvuli bonusu - koupim 1 a projdu).
    Tj. fakticky jedine, co se budu odnaucovat, je Excavation (kterou potrebuju na shapnuti Strand). Hlavni finance padnou na ty uniq mapy, ktere bych ovsem kupoval stejne, protoze jsou do challenge.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: na kolik prijde shapenuti atlasu?

tzn resp uz hotovych map? nejak netusim jaky jsou na to recepty a na kolik prijdou -v prepoctu na Cčka
    Jestli nevíš, neřeš :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    void battery mi padla prvne v zivote, skoda ze to neni na ssf hned bych si neco rozjel :) takhle to aspon zafinancuje muj atlas
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: ten kabatek ted nosim na ssf, ten jewel a prsteny by se fakt hodily :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: jj presne tak :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Tak nevím jak je to těžký upravit, jsem v tomhle absolutně nedotknutý, ale už i na wiki je jich cca 200 a některý prefixy/suffixy používají stejný názvy podle toho o jaký leaguestone se jedná.
    Nehledě na to, že se taky nečeká celou league až se najdou všechny unique itemy, ale hází se tam postupně...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: tak ono zatím ani neni jasny jaky mody na ne vlastne jsou :) Ja jsem si zatim delal vlastni research :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Já jsem spíš doufal že to alespoň na Legacy (pokud samozřejmě leaguestones nezůstanou) zvlánout hodit do modů aby si člověk nemusel hledat nejdřív název modu a pak teprve jít na poe.trade. Ano, jsem línej...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jako ja teda league stone pouzivam spis nahodne, ale nekdo uz v tom jede ve velkym, vcera treba kolega prodal kamen za 30c (ma vsechny kameny v public tabu bez ceny) nekomu, kdo potreboval nutne zneuzit jakysi bug s Monstrous Creatures nez ho dneska opravi... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam