• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    YORK
    YORK --- ---
    CARTMAN: Zvedá. Jen skill "Frenzy".
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EVILMIND: eeeh nezveda to jen dmg toho jednoho skillu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: ja mel docela kliku, jsem tam byl jen pro ascend a hodil jsem si na Veil - "9% increased Frenzy Damage per Frenzy Charge". Coz mi prijde, ze je pri mych 6 frenzy v podstate hodne odpovidajici ED dmg enchantu - jen ho nemam proste vzdycky...
    WASQ
    WASQ --- ---
    GORDHART: já bych radši ED dmg, ale i tohle byla slušná haluz, když jsem koukal na výpis možných modů :) Dík za info
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    sakra, to je přesně ta věc, co chci :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    WASQ: jo
    WASQ
    WASQ --- ---
    Vztahuje se bonus na contagion i když ho mám ten skill v jiném itemu?

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: to ja mel kliku, me se vekslak jenom zeptal, na co ty coiny chci, a z fleku spocital, kolik jsem usetril :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: jsem zaparkoval v mape a kamos v guilde pro me nakupoval ty coiny, a tak pulka lidi mu hned vbehla do portu mu to ukrast - kupodivu je nezastavilo ani to, ze zrovna pouzival legacy klic, takze tam byla jen ta mistnost s truhlou, a podle nazvu portu je to videt predem... :-))
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: sakra 9k mincí, to bych i měl. :)

Dneska mi poprvý padnul perandus stone a dokonce jsem z něj měl i jednoho cadira. A nabídl mi rarovej amulet, debil.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne jednou stesticko :)

GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: v pohodě, mě třeba od buffu perandího stonu nepadnul ani jednou.

Ale jinak teda musim říct, že mám asi největší rng kliku, co tu hru hraju. Sice místy legračně ironickou, ale furt kliku. Už jsem dropnul dva 6L (sice corruptnutý, ale i to se počítá!) :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: jsem si vsimnul, ze chvili padaly mince dokonce z potvor co branej truhlu, ale ted zase nic.
    EXI
    EXI --- ---
    /RANT ON
    - takze perandus league-stone nejdriv bez cadira, nyni bez minci (dava mi to tak 50 na mapu max., nekdy treba jen 5).. dobrej fix lol.
    - klice pro ziskani legendarnich veci nepadaj
    - proc hrat tuhle ligu vubec, predpokladam ze kdyz aktivuju league-stone, tak uniqy pro tu ligu stejne nepadaj v mapach, na to musim mit ten klic?
    /RANT OFF

odpoved na predchozi otazku je: protoze me to jeste furt bavi :]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tohle me fakt bavilo, ze clovek musi premejslet nad tema mechanikama a co by mu mohlo pomoct je sklapnout, bych docela uvital, kdyby takovejch challenge vymysleli vzdycky do ligy vic, na ukor tech grindovacich...

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: to bylo v changelogu ze je novej mod
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WASQ: low mapy doporučím projít všechny, protože ti dají bonus na dropy.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GORDHART: (jako ty plus do skillů)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Hmm, tohle jsem ani nevěděl, že jde :)

WASQ
    WASQ --- ---
    Zaplatil jsem legacy pack a musim vám říct, že ten svítící char efekt je fakt příšernej. Tohle si do portfolia nikdo nedá :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam