• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    GORDHART: Jo, taky totálně nechápu co je tak těžkýho udělat tlačítko Buy Back. Neznám druhou MMO-cokoliv hru, která by tu základní funkci neměla. Sám jsem takhle o pár věcí přišel a ani v craft bench nebyly. Fakt mě sere, když se o půl druhý ráno jednou ukliknu a 5+ hodin hry je v prdeli.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GORDHART: dobrý, tak potom, co jsem začal panikařit v gildovním chatu mi řeklli, ať zkontroluju craft benche. A byla tam.

Ale teda musim říct, že jsem si říkal, že už tu hru nikdy nepustím :))
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    PROČ DOPRDELE TA HRA NEMÁ BUYBACK.

Ucraftil jsem si 780 ES chestu, hodil na ní dva exalty a úspěšně jí prodal vendorovi. To vše na SSF.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Haast. Když se mi na tý mapě objevil po druhý, tak jsem jí ani nedošel. WTF tohle?? Nechápu prostě všechny monstra v pohodě v klidu a pak mi to hodí takovýho imbáka. Ach jo :(
    WASQ
    WASQ --- ---
    Posraný monstra "from beyond". To vždycky zapomenu přelosovat a pak se mi tam objeví něakej imbák, co mrazí 10 obrazovek okolo a zařvu na něj 5x. Nejstupidnější mod, jinak chodim klidně i temp chains :)

Se s těma 50% seru půl dne a pak narazim na takovou kojotinu. Bych se fakt posral :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    WASQ: mě třeba hra začala dělat tohle:

Ale předpokládám, že je to tím, že se mi (nejspíš) přehřívá grafika.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Nemíváte lagy poslední dobou? Mě se pravidelně stává, že se mi ta hra začne trošku poškubávat. Klidně i v HO, kde se nic neděje. Nemůžu vypozorovat, jestli je chyba u nich, nebo u mě.

Jinak lvl 90 v nedohlednu. Přijde mi, že ta prskavka se 7,5k štítem nic nevydrží. A předražený Energy From Within odmítám kupovat :))
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Jinak jsem teda úplně poprvý ve hře udělal lvl 90. A fakt mi k tomu pomohlo ssf, protože prsotě nemůžu jen tak přejít na nějakej niche build, což bych normálně duělal tak někdy před pěti levelama. A vůbec mám pocit, že jsem si tím dost prohloubil znalosti poe. Za mě je tohle zatím asi fakt nejlepší liga.
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    TIGERCLAW: Já jedu taky zombie, spectre, srs guardian. Ve vybavení mám victario charity, bones of ullrlrlrlr a 2x essence worm kvůli aurám. Zatím to šlo hladce, chcípám jen občas a jen kvůli vlastní lenosti/nepozornosti
    TIGERCLAW
    TIGERCLAW --- ---
    GURBON: dík zkouknu, vyzkoušim, pohledám a snad to pojede
    GURBON
    GURBON --- ---
    TIGERCLAW: jestli se chces inspirovat u me [ GURBON @ Path of Exile ]
    Nerikam ze je to to nejlepsi, ale fungovalo to oboje slusne.
    TIGERCLAW
    TIGERCLAW --- ---
    GURBON: koupil sem si ted na 38 matua tupuna a jde to líp ale dareso mi ted dal pěkně pohulit a musel sem ho jit na dvakrat.. rozhodně dělam něco špatně, vždyt ja ani nevim co mam dělat.. equip.. nic.. jen gemy mam snad dobře
    GURBON
    GURBON --- ---
    TIGERCLAW: to delas neco blbje, zrovna SRS mi prislo jako snad nejjednoduzsi co jsem kdy hral
    TIGERCLAW
    TIGERCLAW --- ---
    Co by jste doporučili uplnýmu noobovi jako startovní build.. jedu srs zombie witch a nějak to přestávám dávat v merci
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: klice zatim 2 a z obou Taryn's Shiver :D Aspon ze ta clawa se prodala.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: jo, vim o sobe ze nerad delam repetitivni veci, takze jsem tomu moc nedaval - ale diky leaguestonum a sextantum to kupodivu neni zatim spatny (a taky nemam tolik strandu abych mohl behat jen je). Kazdopadne je nechiseluju, jen alchuju. Nepretacim zadnej mod takze nejsou naklady navic. League stony ale podle modu menim - treba breach nedavam na tempchainy. Vetsinou zkousim magic monsters/perandus/invasion, ale je to spis proto, ze mi perandus/invasion chybi hodne do challenge tak to zkousim, jinak bych asi jel spis rare monsters/truhly.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: presne, level 92 a jsem na 0 ex a 3 klicich :-(
    GURBON
    GURBON --- ---
    brbly brbly\\ lvl88 a doted nepad jedinej ex //brblybrbly
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jsem se včera konečně prokousal všema mapama komplet do t9, abych v shaped strand losoval jen shaped strand (nebo ♥shaped mesu♥). Nakoupil 5 map, naházel chisely do okolí - celkem 3 a doufal, že si udržím stav a docela to vycházelo. Končil jsem se třema strandama a 6 mesama. Nicméně zkusim při příští seanci vynechat žlutý chisely, protože tyhle tu mapu děsně prodraží. Místo nich zkusím třeba víckrát losnout obyčejným pro +monstra.

Jakou máte strategii na shaped strand farmu? Který používáte leaguestony?

Jinak myslel jsem si, že budu mít problém s běháním jedný (dvou) mapy dokola a překvapivě (zatím) nemám. Mody a leaguestony to furt příjemně mění
    WASQ
    WASQ --- ---
    RADICETA: Vsaď si sportku :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam