• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    GORDHART: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/gurbon/characters
    Gurbonezzza - soucasny srs, takova klasika s pledge
    Gurbonexia - minula liga, jeste je to naklikany i obleceny, v ruce Femur, bylo to o dost silnejsi ale nestihali to moc servery( komp mam novej tak tim to snad nebylo) tak od lelvlu 80 jak se neustale prepocitavala sila vsech minionu podle toho kolik jich zrovna bylo
    Jestli mas nejaky dotazy klidne se ptej.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Jsem pro, je mi jedno jestli se sraz udela v Praze, Plzni bo Brne. Hlavní je vymyslet datum dostatečně dopředu, aby se nikdo nevymlouval, že mu do toho něco vlezlo .) A pak do jaké knajpy půjdem...
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    orbite tenhle typek ti dal shapera :D
    [EHC] how to rip 20k ES : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/5908wb/ehc_how_to_rip_20k_es/
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tak po třech týdnech mi účet odemkli.

A když jsme tak u toho, máte někdo nějaký zkušenosti se SRS? Já je hrával v dobách, kdy ještě nebyly ascendancy classy, tak nevím.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Nedavn tu padla zminka i nejakem srazu, resp spis probehla na poe a ne tady :D
    Mel by nekdo chut se srazit?

Mozna by se dalo vyuzit Brno a srazit se tam i s Kandanama :)
    Kdo by mel chut se srazit a pripadne kam je ochoten zajet?
    V uvahu pripada asi Praha a Brno, snad se nekdo nebude zlobit a prijede :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    HRAFNAIN: to ja bych se nechal radsi ocarovat tady slecnou :)

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    me by se libil tenhle model ;P
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: a pokud ano, i naklad v radu stovek kusu bude pekne drahej.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: coz je bohuzel ale presne problem, ze takovy si sam nejak snadno neudelas :-(
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Pekny triko se stromem, to bych bral taky, líbí se mi jak to je po celý ploše ne jen čtverec vepředu/vzadu
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: jj soutěž je sice v háji, ale nic nám nebrání navrhnout si vlastní nyx guild PoE trika.

MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    NJORL: a kdyby ti to triko davalo bonusy! bych ocenil, move speed v práci, phasing v zácpě :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    super by bylo, kdyby to triko bylo podle stromu vasi postavy :) ale to bych asi chtel moc :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ale je pravda, ze specialne v mem pripade, kdy 90 procent vsech postav je marauder s hodne podobnym stromem, by se investice do tricka docela vyplatila, to bude platit furt :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: tak je z roku 2013, ale jde o ten napad :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: fakt? vzdyt ten strom je hrube neaktualni! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ale koukam asi mam smulu, ta soutez je 3 roky stara, a vyhralo tehdy tohle... to bych nenosil :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: to první bych i docela nosil :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---

MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    GORDHART: ja nemel bloklej acc, ale nakoupil jsem za goldy klice na mounty. jeden den jsem si je uzival a druhej den mi je blizz sebral, ale goldy nevratil. takze po dlouhych diskuzich se jim rekl bye bye. a nelituju. pozehnany scammer!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam