• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: ja uz bych ji mel v klavesnici spolu se sundanym monitorem, ale pravda, v sektoru a3 mam hrnek s kafem, a to uz je celkem safe :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    WASQ: jestli chcipas, jsi lolek, jako ja ::: na ty kurvy mrazivy shanim Auxium opásek, protože nejsem tak bystrej, abych Fridex použil včas, v tom tě naprosto chápu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: pro sklenice? presne takovou mam tady taky zrovna... :)

WASQ: hele me prijde ED tanky jako dost, specialne v breachi mas skoro porad zaplej ten ascendovej regen kolem sebe, a navic kdyz whirlujes nic te netrefi. Do Tul breache to chce defreeze lahev, a to idealne na necem, co vydrzi celej ten duration. Plus kdyz uz fakt je krize, tak neni nutny se bat vyskakat z breache ven. Ja tam v podstate umiram jen kdyz spawne primo breach demon, a nevsimnu si ho vcas.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jsem včera docela protrpěl večerní hrací seanci, kdy jsem nebyl (opět) schopnej se pohnout 89-90 (už od pátku....). 20-40%+ a pak smrti na nějaký hovadiny :D Aktuálně mám 76% a musim vynechávat breach leaguestony i když mě fakt bavěj - je tam jeden, kterej rozeseje všude spomalovací víry + spousta mrazících mobů a to mě vždycky dostane. Mrazení prostě nedávám i když mám v mana lahvi fridex.

Hledám nějakej novej tanky build, co nebude tak chcípat, jako tahle ED prskavka. Návrhy? Co frčí? :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    me tam spis fascinuje ta sklenice :D
    je toho vic, treba, ze neni pripoutanej!
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: :P kdyby tam mel aspon jednicku, to bych jeste omluvil
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam na nove fotky z GGG office, ta podlozka pod mys! :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jen tak pro zajimavost jak to vypada, kdyz dostanete ban uprostred hry :-) cas cca 13:56:10

Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/129954506
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    a ja porad, proc to tolik nejde ;D voni uz to vyzobali! ;
    GORDHART: gratz! :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tato liga se právě oficiálně stala ligou, kdy mám největší štěstí úplně pořád.

GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: já se chci hecnout a co nejvíc věcí dát jako ssf. 24 už mám, těsně před koncem dalších pár a ještě jsem třeba nešel některý snadný. Uvidím, jak až to půjde.

SMutně jsem došel k tomu, že ten portál efekt za 36 fakt chci, takže přinejhorším těsně před koncem ligy přehodím postavu mimo ssf a nakoupím zbytek :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: hmm, podle me to je docela v pohode, mam aktualne 29, plus dalsi dve (8mods a unique maps) mam ready a jen cekam az budeme v guilde vsichni online, a furt mi chybi dost tech lehkejch - treba jsem nenasel cartographers box jeste (da se koupit league stone co ho ma, ale je drahej jako cert). 40 je tezky, protoze tam jsou casove narocny grindy, na ktery proste nehraju dost hodin abych mohl realne dat - i kdyz na druhou stranu, jsme nekde v petine ligy teprve, ze jo. Ale 36 je naprosto realny.
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: makáš na 36 achievech? Ty portály bych děsně chtěl, ale smrdí mi to děsnou dřinou :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: ja to nehrotim, vetsinou se snazim bezet ty kde mam zajem delat neco do challenge, ale kdyz nemam proste prihodim neco jineho. Urcite bude nejaka genialne efektivni kombinace, ale to fakt zacnu resit az nebudu hledat nahodne invasion bosse a perandus truhly.. :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Mě třeba fakt hodně moc chybí interface na leaguestony přímo v map device. Nechápu, proč tam není, takhle člověk furt musí klikat do extra menu, který se náhodně zavírá a je to celkově nepříjemný.

Plus myslím, že jsem tak třetinu map běžel na míň než tři LS, protože jsem to prostě zapomněl zkontrolovat.
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Já nevim. Na můj vkus jsou ty leaguestony děsně složitý. A furt, abych nakupoval ty, co chci hrát... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Forum - Announcements - Developer Q&A - Answers Part 1 - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1866578

highlights:
    - In 3.0.0, there's only one set of Bandit quests. We haven't decided what rewards they'll have, but they'll likely be based on the current normal difficulty ones with some tweaks
    - We haven't decided about the role of Leaguestones in the future of Path of Exile.
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    GORDHART: Jo, taky totálně nechápu co je tak těžkýho udělat tlačítko Buy Back. Neznám druhou MMO-cokoliv hru, která by tu základní funkci neměla. Sám jsem takhle o pár věcí přišel a ani v craft bench nebyly. Fakt mě sere, když se o půl druhý ráno jednou ukliknu a 5+ hodin hry je v prdeli.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GORDHART: dobrý, tak potom, co jsem začal panikařit v gildovním chatu mi řeklli, ať zkontroluju craft benche. A byla tam.

Ale teda musim říct, že jsem si říkal, že už tu hru nikdy nepustím :))
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    PROČ DOPRDELE TA HRA NEMÁ BUYBACK.

Ucraftil jsem si 780 ES chestu, hodil na ní dva exalty a úspěšně jí prodal vendorovi. To vše na SSF.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam