• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WASQ
    WASQ --- ---
    GORDHART: No já tu nodu mám taky, tohle je pro mě jeden klik. Přijde mi to trošku na houby, ale nemám to pořádně ozkoušený. Mít tak 5% regen a točit třeba 400 šítu / s tak by to bylo o něčem jiným
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    WASQ: já to používám, ale hlavně kvůli tomu, že jsem si tam šel pro ten mana reserve node. Kdyby to byla na skill tree zacházka, tak na to kašlu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Zkouším Zealoth Oath k CI. Myslíte si, že to je k něčemu s regenem cca 100? Normální regen štítu je asi 3k
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    JInak teda s Tulovejma breachema mám taky nejvíc problémů, ty podělaný mraky dávaj navíc vaoidance potvorám, takže se občas stane, že ED proletí celou grupou potvor a nikoho netrefí. :/
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: ja zas na quicksilveru, protoze vetsinou mi zamrazil box, a to rychle pryc! :)
    jenom jsem zas slepej, ze nevidim, ze jsem zmrazenej!
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jo to bude možná ta chyba. Mám rozmražení na lahvi, která se za chvíli vypne, protože je mana plná. A taky podle mě nemám moc DPS na ty devadesátky. A taky je určitě chyba mezi židlí a klávesnicí :D Jen mi přijde, že na to, že mám neck, kterej řiká, že mě nemůžou zastunovat, tak se až moc často zaseknu na místě a něco mě rozštípe.

A taky chci zkusit něco jinýho. Currency je poměrně dost a nějak si nedovedu představit, že bych tenhle char tlačil o moc dál. Nevidim v equipu změny, který by mě posunuly :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: akorat to ma malou nevyhodu, ze jak jsem si zvyknul koukat jen na manu, tak jsem vcera umrel pri probirani lootu pri postavani v desecrated groundu, tam mi mana neubejvala... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: ja driv defreeze pouzival na armor lahvi, ale ted jsem prisel na to, ze mi vyhovuje o moc vic na mana flasce, protoze mam MoM, takze i pulinstant mana lahev mi vydrzi vcetne defreeze efektu, muzu ji spamovat furt dokola bo ma malo chargu, a navic se mi to lip sleduje perifernim videnim, ze mi ubejva mana (coz u tohohle buildu znamena, ze do me neco hodne silne a rychle mlati), nez HP.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: ja uz bych ji mel v klavesnici spolu se sundanym monitorem, ale pravda, v sektoru a3 mam hrnek s kafem, a to uz je celkem safe :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    WASQ: jestli chcipas, jsi lolek, jako ja ::: na ty kurvy mrazivy shanim Auxium opásek, protože nejsem tak bystrej, abych Fridex použil včas, v tom tě naprosto chápu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: pro sklenice? presne takovou mam tady taky zrovna... :)

WASQ: hele me prijde ED tanky jako dost, specialne v breachi mas skoro porad zaplej ten ascendovej regen kolem sebe, a navic kdyz whirlujes nic te netrefi. Do Tul breache to chce defreeze lahev, a to idealne na necem, co vydrzi celej ten duration. Plus kdyz uz fakt je krize, tak neni nutny se bat vyskakat z breache ven. Ja tam v podstate umiram jen kdyz spawne primo breach demon, a nevsimnu si ho vcas.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jsem včera docela protrpěl večerní hrací seanci, kdy jsem nebyl (opět) schopnej se pohnout 89-90 (už od pátku....). 20-40%+ a pak smrti na nějaký hovadiny :D Aktuálně mám 76% a musim vynechávat breach leaguestony i když mě fakt bavěj - je tam jeden, kterej rozeseje všude spomalovací víry + spousta mrazících mobů a to mě vždycky dostane. Mrazení prostě nedávám i když mám v mana lahvi fridex.

Hledám nějakej novej tanky build, co nebude tak chcípat, jako tahle ED prskavka. Návrhy? Co frčí? :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    me tam spis fascinuje ta sklenice :D
    je toho vic, treba, ze neni pripoutanej!
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: :P kdyby tam mel aspon jednicku, to bych jeste omluvil
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam na nove fotky z GGG office, ta podlozka pod mys! :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jen tak pro zajimavost jak to vypada, kdyz dostanete ban uprostred hry :-) cas cca 13:56:10

Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/129954506
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    a ja porad, proc to tolik nejde ;D voni uz to vyzobali! ;
    GORDHART: gratz! :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tato liga se právě oficiálně stala ligou, kdy mám největší štěstí úplně pořád.

GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: já se chci hecnout a co nejvíc věcí dát jako ssf. 24 už mám, těsně před koncem dalších pár a ještě jsem třeba nešel některý snadný. Uvidím, jak až to půjde.

SMutně jsem došel k tomu, že ten portál efekt za 36 fakt chci, takže přinejhorším těsně před koncem ligy přehodím postavu mimo ssf a nakoupím zbytek :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: hmm, podle me to je docela v pohode, mam aktualne 29, plus dalsi dve (8mods a unique maps) mam ready a jen cekam az budeme v guilde vsichni online, a furt mi chybi dost tech lehkejch - treba jsem nenasel cartographers box jeste (da se koupit league stone co ho ma, ale je drahej jako cert). 40 je tezky, protoze tam jsou casove narocny grindy, na ktery proste nehraju dost hodin abych mohl realne dat - i kdyz na druhou stranu, jsme nekde v petine ligy teprve, ze jo. Ale 36 je naprosto realny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam