• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: dejte mi někdo kámen, prosím....
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: ssf 4ex 4keys.. na challenge jako obvykle prdim, to neni nic pro me
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: To je na rage quit :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Ouč to hodně zabolí...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Hmm, a u nas zatim nic... :-)

Specjalista ds. Path of Exile i Diablo 3 – Kraków – 193694961 | Gumtree
    https://www.gumtree.pl/...t/krakow/specjalista-ds-path-of-exile-i-diablo-3/1001936949610911147130209
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LOL, hned se cejtim lip, kdyz mi nic nepada... muze bejt i hur :)

GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: rnjesus nadělil. Jako za mých 1500 hodin ve hře jsem si něco takovýho zasloužil, no :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    WASQ: Já jsem na ssf naházel tohle :)

Je to teda fakt divný, mám na ssf MNOHEM lepší equip, než jsem kdy měl v normálních ligách :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    Chyběl kousek a měl jsem vyděláno :)

GURBON
    GURBON --- ---
    To by nahodou bylo uplne nejlepsi, kdyby byly extra stony pro mapy a extra okno na zbytek hry. Uz nekolikrat me vyslovene nasralo ze jsem mel pekny stony na mapy, neco sem zmenil v buildu, skocil to na plaz vyzkouset a pak si nadaval ze sem si ty stony spotreboval.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Protože to není použitelné pouze na mapy, ale na všechny lokace ne? Poku by to tak bylo, tak všichni kteří se nedostanou do map by hráli vlastně perma league...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    YORK: myslel jsem to "navíc" k samostatnýmu oknu.
    YORK
    YORK --- ---
    GORDHART: Protože to musí fungovat i při levelování.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: já fakt nechápu, proč ten interface na leaguestony není zakomponovanej do map device. :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: To nemělo být o tom že se tě snažím nachytat, ale spíš o tom, co to bylo za tier před atlasem...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: Nesedím u toho a pletu si to, proto jsem psal tier :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: To je T9, Overgrown Ruin je t15, ale jak to bylo před altlasem, potažmo s ještě předchozím overhaulem map si už nepamatuju, to jsem teprve začínal a byl jsem rád že jsem běhal první mapy
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: Já se pamatuju na carto boxy v overgrown shrine coz je T15, ale otázka jak dlouho zpět to je..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: Jj taky občas běžím mapu bez plnejch :) Chybí tomu nějaká indikace co už došlo, lézt do toho menu je nepřehledný, ale otázka jestli s tím něco dělat budou či ne.
    Zatím je to stejná challenge jako 10k tierů :) jen to číslo 1000 je míň děsivé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam