• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: Jj taky občas běžím mapu bez plnejch :) Chybí tomu nějaká indikace co už došlo, lézt do toho menu je nepřehledný, ale otázka jestli s tím něco dělat budou či ne.
    Zatím je to stejná challenge jako 10k tierů :) jen to číslo 1000 je míň děsivé.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CARTMAN: Ano, ale to váže na Monstrous Treasure, ne na carto ambush league stone. Ta otázka tady je, zda má tenhle league stone, který garantuje carto, override přes nemožnost spawnu carto boxu od T:13
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: cca 200 z 1000, ale mym největším soupeřem je tam moje skleróza, imho tak jednou ze tří map nejde se všema třeba LS :))

Jinak teda dva exalty a tři klíče. Klíče všechny padly v prvních dvou dnech ligy a pak už jsem nic nenašel :(
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MRORANGE: nevim jestli wiki keca ale pisou na ni
    Note that test was made in Tier-13 and higher maps, where Cartographer's strongboxes cannot spawn
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, já jsem uvažoval že to má override. Pokud ne, tak by to taková sláva asi nebyla.
    Ale reddit si protiřečí, někomu se to prý podařilo, někomu to sežralo leaguestone v t16 a carto nebyla. Ale pokud se mi podaří někdy najít, tak to stejně taky zkusím. Pokud se to vyloženě nebude upravovat nějakým patchem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jenze ty mapy zase tolik nestoji - a pouzit to nekde v T15 nemuzes. Teda, to jen predpokladam, ze omezeni na spawn cartograph boxu podle tieru se vztahuje i na leaguestone stone, pokud ne, tak pak to vysvetleni bylo.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND:
    Tak pokud je bez omezení, zapneš ho na vysoký tier, garantule ti to carto box, rolne se +lvl a quantity - profit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no podle toho, kolik stoji ten leaguestone, to je zjevne nejcennejsi vec ve hre nebo co :-) I vykloktanej s poslednim chargem je za ex.
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: 0ex 2key neco kolem 120/1000 - nepocitam ze zrovna tohle dam. Chall 20. Po dlouhy snure bez umirani jsem to vcera zvladnul 3x za hodinu. Asi skvrny na slunci nebo co.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Neboj to prijde, carto neni tak vzacny. Ale monstr tressure bych teda neprodal!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jsem asi na 250, 1 ex a 4 klice (ze kterejch jsem mel hovno). Jsem myslel, ze to je challenge co vynechavam, ale ocividne to neni tak nemozny, nejspis to udelam na ukor blbyho cartographer boxu... :) Ted me teda mrzi, ze uz jsem mel dvakrat monstrous treasure, a oba jsem prodal, treba bych mel stesti v nich.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HRAFNAIN: Já měl problém s tou challenge kde musíš zatím troj esence potvoru s rampage a tempestem v mape.
    Plnil jsem to natřikrát než jsem si přečetl co se tam skutečně píše :D Připadal jsem si jak kníže Ignor
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Tady je to dobré, pohoda, jedu teď tak odpočinkově spíš, a plním různé chachallenge, například Encounter I, zabil jsem Beyond Unikátního Bossa v Onslaughtu, zatímco jsem odpočíval na vyhřátem dvorku :::

ale už musim končit, ještě musím otevřít nějaké silné krabice.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jak daleko už jste s map grindem? Já jsem na 205/1000
    A 1 exalt a 2 klíče :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Cus, koukam ze uz vi, proc se mi nedari linknout, vy mi zerete stesticko :)

Jinak na ssf to jde pekne, ale nekolik challengi bude tezsich nez jsem si myslel - treba ty perandus boxy a invasion bosici :) A pak taky poslední trialka na Uber lab, to je děs :D

Ale už se těším až se dostanu k shaperovi a atziri :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    GORDHART: No já tu nodu mám taky, tohle je pro mě jeden klik. Přijde mi to trošku na houby, ale nemám to pořádně ozkoušený. Mít tak 5% regen a točit třeba 400 šítu / s tak by to bylo o něčem jiným
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    WASQ: já to používám, ale hlavně kvůli tomu, že jsem si tam šel pro ten mana reserve node. Kdyby to byla na skill tree zacházka, tak na to kašlu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Zkouším Zealoth Oath k CI. Myslíte si, že to je k něčemu s regenem cca 100? Normální regen štítu je asi 3k
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    JInak teda s Tulovejma breachema mám taky nejvíc problémů, ty podělaný mraky dávaj navíc vaoidance potvorám, takže se občas stane, že ED proletí celou grupou potvor a nikoho netrefí. :/
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: ja zas na quicksilveru, protoze vetsinou mi zamrazil box, a to rychle pryc! :)
    jenom jsem zas slepej, ze nevidim, ze jsem zmrazenej!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam