• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: hele než jsem prorazil do červenejch, chvilku to trvalo, ale musíš prostě grindit dál.
    Hodně map jsem se posunul za 3 na jednu vyšší. Ted uz mam nejaky T14 T15 a hydru jsem si coruptnul z T15 kdyz jsem ji valoval, ale zatim je pro me nehratelna s tema modama :d Resp nechci ji delat metodou rip a dal nato mam moc expu a dalsi level :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: ssf. :/
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: hele to ja byl taky chvili
    pravda, obcas jsem hrabnul do guild stashe ::: a jsem teda absolutne bez currency, protoze vsechny alty jsem utratil u Zany ::: ale btw v parte toho pada vic ;
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    hmm, já jsem třeba ohledně toho smutná panda. Poprvý ve hře mám postavu, co může dělat koncovej obsah a postupně jsem klesal v mapách až někam k T9. Protože mi prostě nepadaj. :/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: ja to delam rucne pohledem :) vetsinou jen na filtr rare jich vyjede tak akorat, aby tam nejaky byly - nicmene realne jsem zjistil ze to nema cenu, protoze vysoky 8mod navaalujes protoze je plnis do atlasu, a ty nizky jsou zas moc drahy na to, aby se ti nevyplatilo spis to zkouset sam...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    btw. jak poznat 8mod mapy?
    na poe.trade jasny, zaskrtnout vsechny mody a minimum 8, ale zrovna jsem chudej
    ale kdyz takovou mam, a nechce se mi to hledat rucne? ItemInfo v tomhle nefunguje, da se to nejak?
    API tu je, tak jestli je na to nejakej tool? ;
    EXI
    EXI --- ---
    ashes of cz
    Chineese poe translated - Album on Imgur
    http://imgur.com/a/pGrry

jinaxem vcera odevzdal sve 4 klice za snad nejvic shit leagy itemy co jsou.. jeden je dokonce slabsi nez soucasna verze.. tomu rikam klika >:]
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    2 klice. ale chtelo to shining tempest a unid t12 mapu no.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: 91/1000. 1klic 2 exa, level 90. ale krom toho padla 570 pdps sekyrka, a 5l na jeden fus!
    WASQ
    WASQ --- ---
    Proměnil dalších 50c za 1alch. Hlavně, že jsem si říkal, že ten další už určitě prodám! Ale žena zas: "to je zážitek, to máš lepší, než prachy"

Tak určitě :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: dejte mi někdo kámen, prosím....
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: ssf 4ex 4keys.. na challenge jako obvykle prdim, to neni nic pro me
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: To je na rage quit :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Ouč to hodně zabolí...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Hmm, a u nas zatim nic... :-)

Specjalista ds. Path of Exile i Diablo 3 – Kraków – 193694961 | Gumtree
    https://www.gumtree.pl/...t/krakow/specjalista-ds-path-of-exile-i-diablo-3/1001936949610911147130209
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LOL, hned se cejtim lip, kdyz mi nic nepada... muze bejt i hur :)

GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: rnjesus nadělil. Jako za mých 1500 hodin ve hře jsem si něco takovýho zasloužil, no :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    WASQ: Já jsem na ssf naházel tohle :)

Je to teda fakt divný, mám na ssf MNOHEM lepší equip, než jsem kdy měl v normálních ligách :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    Chyběl kousek a měl jsem vyděláno :)

GURBON
    GURBON --- ---
    To by nahodou bylo uplne nejlepsi, kdyby byly extra stony pro mapy a extra okno na zbytek hry. Uz nekolikrat me vyslovene nasralo ze jsem mel pekny stony na mapy, neco sem zmenil v buildu, skocil to na plaz vyzkouset a pak si nadaval ze sem si ty stony spotreboval.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam