WASQ: to mas na profilu zamceny, tak se nemuzu podivat co ti chybi, ale s 26/40, to ti urcite chybi i nejaky snadny. Ber to tak, kdyz chces portal, tak hledas ctyri challenge, ktery delat nebudes. Coz je skoro urcite endgame grind jako prvni, a pak si muzes dovolit dalsi tri, ktery nejak zavisi na nahode, mozna dve, pokud nehrajes moc, takze se nepriblizis tem 1000 mapam.
Perandus je cira nahoda AFAIK, me treba chybi nejaky docela common, naopak ty na mapy/karty, co lidi kupujou i za exa, uz jsem nasel nekolikrat.
Ale treba Warbandy muzes vyznamne ovlivnit. Jednotlive druhy warbandu spawnuji jako random bossove na ctyrech mapach - Shipyard, Sulphur Waste, Overgrown Ruins a Beacon, navic na kazde je to predem dana skupina - redblade, mutewind, brinerot a renegades. Navic ti muzou nahodne prijit z leagustone, plus nektere prophecies maji garantovaneho warband elite. Takze proste budes spawnovat jen tu mapu, kterou potrebujes, AFAIK nemaji nejakou predem danou raritu, takze je to cira nahoda a melo by stacit par runu (na Beacon mi stacily 3 runy na vsechny redblade warbandy).
Podobna zavislost bude nejspis i na Invasion, i kdyz jsem to nikde jako necetl jeste presne. Ale zdalo se mi podezrele, ze mi chodi skoro porad ti sami bossove, zvlaste to bylo videt kdyz jsem sel ted leaguestone s 3 invasion bossama, a mel jsem trikrat za sebou stejnou trojici. Tak jsem zkusil nejaky jiny mapy/zony podle toho, z jake potvory ten boss vychazi (coz na wiki je), a docela rychle jsem se dostal na tusim 5 missing. Tady to ale asi nebude uplne exaktni, hlavne proto, ze v zonach muze nahodne spawnovat spoustu veci (a tim padem i invasion bossu k nim prislusejicich), ale kdyz ti chybi poslednich par, tak uz se da pamatovat si jejich jmena a hlidat 820.