• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: pomaha mit treba jen na lab zaply AA, a mit pohybovy kouzla kterejma ojebes vetsinu pasti - primo v labu nejsou tak komplikovany jako v trialech, takze se da dostat i layout kde se vyhnes vsem
    WASQ
    WASQ --- ---
    Posranej labyrint fakt :D Bossové mi nedělaj sebemenší problém, ale ty pasti nakládaj šíleně. Navíc je to zbytečně dlouhý :/
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Já bych taky rád koupil mapy, jen na ssf to úplně moc dobře nejde :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: ten je imho zrovna asi nejtezsi z T15, mozna krome Core, hlavne kvuli ty fazi kdy ma invul a nektery buildy to dost rozhodi... ;-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je dost vtipny, taky bych nevedl, co me vlastne zabilo

Dashboard, pathofexile GIF | Create, Discover and Share on Gfycat
    https://gfycat.com/UncommonAngryImago
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: jsem dneska sel prvne uber atziri... teda, sli jsme ji v guilde, a ten co ji jedinej mel zabit necekane umrel, kdyz uz jsme ostatni byli uvnitr a nebyl dalsi port, tak jsme pak chodili po jednom statecne. Vyhral jsem ja, prezil jsem asi 1.5 vteriny, coz byl rekord! Tak asi nemam end game build... :-) Nedostal jsem teda moc sanci, nez se mi prekreslila uz jsem lezel.

Jinak mapy jsem vyresil tak, ze jsem proste koupil 30x shaped mesa, protoze nekdo zrovna na 820 prodaval vyhodne celej balik. Od ty doby je jedu, furt mam jeste dost mesa a uz mam celej tab strandu pripravenejch, az mi dojdou... :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Nechtěl byste někdo složit partu na legendární mapky a na mapky s 8 módama? Na sólo to vypadá jako dost drahá záležitost
    WASQ
    WASQ --- ---
    Takže moje první seznámení s t15 mapama. Plním challenge - onlsaught / twinned no a řeknu vám, že Dark Forest versus dva psycho naboostení lycanové byla epická 15 minutová bitva. Ale zbyl mi jeden portál, takže dobrý. Nevim, jestli jsou ostatní bossáci podobně přísní, ale tohle bylo fakt něco :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: problém je v tom že už jsem tam byl. Docela v klidu jsem běhal scriptorium a okolí, udělal jsem i Colloseum. Pak prostě přestaly padat. 3 za 1 jsem už směnil všechno, co šlo.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: hele než jsem prorazil do červenejch, chvilku to trvalo, ale musíš prostě grindit dál.
    Hodně map jsem se posunul za 3 na jednu vyšší. Ted uz mam nejaky T14 T15 a hydru jsem si coruptnul z T15 kdyz jsem ji valoval, ale zatim je pro me nehratelna s tema modama :d Resp nechci ji delat metodou rip a dal nato mam moc expu a dalsi level :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: ssf. :/
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: hele to ja byl taky chvili
    pravda, obcas jsem hrabnul do guild stashe ::: a jsem teda absolutne bez currency, protoze vsechny alty jsem utratil u Zany ::: ale btw v parte toho pada vic ;
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    hmm, já jsem třeba ohledně toho smutná panda. Poprvý ve hře mám postavu, co může dělat koncovej obsah a postupně jsem klesal v mapách až někam k T9. Protože mi prostě nepadaj. :/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: ja to delam rucne pohledem :) vetsinou jen na filtr rare jich vyjede tak akorat, aby tam nejaky byly - nicmene realne jsem zjistil ze to nema cenu, protoze vysoky 8mod navaalujes protoze je plnis do atlasu, a ty nizky jsou zas moc drahy na to, aby se ti nevyplatilo spis to zkouset sam...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    btw. jak poznat 8mod mapy?
    na poe.trade jasny, zaskrtnout vsechny mody a minimum 8, ale zrovna jsem chudej
    ale kdyz takovou mam, a nechce se mi to hledat rucne? ItemInfo v tomhle nefunguje, da se to nejak?
    API tu je, tak jestli je na to nejakej tool? ;
    EXI
    EXI --- ---
    ashes of cz
    Chineese poe translated - Album on Imgur
    http://imgur.com/a/pGrry

jinaxem vcera odevzdal sve 4 klice za snad nejvic shit leagy itemy co jsou.. jeden je dokonce slabsi nez soucasna verze.. tomu rikam klika >:]
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    2 klice. ale chtelo to shining tempest a unid t12 mapu no.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: 91/1000. 1klic 2 exa, level 90. ale krom toho padla 570 pdps sekyrka, a 5l na jeden fus!
    WASQ
    WASQ --- ---
    Proměnil dalších 50c za 1alch. Hlavně, že jsem si říkal, že ten další už určitě prodám! Ale žena zas: "to je zážitek, to máš lepší, než prachy"

Tak určitě :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: dejte mi někdo kámen, prosím....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam