• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Shipyard na Brinerot je 12 a z nich mi jeden boss chybí jsem koukal. Takže ty asi zkusim nakoupit a dál pak uvidim. Několik t13 map jsem měl ze Strandů, ale z nich žádná další nekápla. Taky mám trosku strach, abych si udržel červený mapy bez sextantování. Mám takový hezký hnízdo kolem toho Strandu a vždycky na něj házím jeden žlutej a jeden bílej a i tak mi nevydrží.

Hlavně sakra musim pohnout s těma challengema, přijdu si úplně ztracenej :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: tak hlavne ma +3 level gem :-)

WASQ: pockej ale to se s shapovanim nevylucuje - ja mam normalne odemcenou vetsinu map z vyssich tieru, dulezity je jen nemit jinou T10/11. Mozna i T12. Pak dal je to v pohode, minimalne je muzes prodavat.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jinak jsem se rozhodl, že bylo dost farmení Mesy a Strandu a otevřu si celej atlas. Sice mě to baví, ale chci vyzkoušet i něco novýho. Navíc jsem včera pochopil, že ti Warband bossové jsou bossové určitých červených map, takže tam stejně musim a nějak mi napadat musí a prostě rád bych se taky dostal ke kouskům na Shapera a to ze Strandu nejde :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Stejně nechápu v čem je ten jeho ring tak dobrej. Já na ty itemy koukám a když nemaj 3 nebo 2 t1 resisty tak je prostě trashuju. Nikde se nedozvím po čem lidi pálí. Je klidně možný, že jsem už zahodil takovejch prachů. Forever pleb :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: jako, ono je to zrejme dost profitabilni, to jsou ty lidi co pak poskytujou mirror servis na veci, co udelaji. Akorat proste musis vedet co delas, a mit startovni currency. Pro nas chudaky to minimalne je varovani, ze veci, co maji T1 jen suffixy nebo prefixy vlastne maji docela velkou cenu, i kdyz zbytek statu je shit...
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: drahá sranda :))
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak koukam a5 inspirovanej náckama. to jsem zvědavej :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: to je bozi :) co zabilo toho u Piety?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Tady názorná ukázka. Plus několik zajímavých informací :)

Dumb ways to die - in Wraeclast (Path of Exile)
    https://www.youtube.com/watch?v=GLGtXKbcIZg
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem normalne za ty roky netusil, ze v PoE jsou emoce... resp. jedna jedina, /dance
    nikdy jsem nikoho nevidel ji pouzit, az dneska jsem videl jak to nekdo psal ve videu do prikazovy radky
    to si musim koupit, az budu rozhazovat coiny z betapacku :-))

Path of Exile - Shadow Dance
    https://www.youtube.com/watch?v=_hAmYe31rAY
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    REDBRIGADIST: pro maraudara nemuzes sahnout vedle s EQ buildem, neco jako treba:
    Forum - Marauder - [2.6] BERSERKER/JUGGERNAUT 288000 DPS Ice Crash/EQ Crit Staff AKA "The Shattering Karui" - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1289037
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    Zdar
    POradil bby někdo - hraju PoE s různě dlouhýma přestávkama už pár let, teď byla ta přestávka ale o dost delší. Nějak nejsem schopný se vůbec zorientovat v buildech co jsou momentálně hratelné. Poradil by mi někdo jeden build pro maraudera ve stylu - mám velkou palici a všechno kydlím a jeden build pro šermíře (mám velký meč a všechno kydlím). Nejsem ani trochu schopný si vybrat v těch horách infa co je na PoE forech.

S tím co jsem zkoušel se většinou zaseknu kolem lvl. 65 a pak je to hrozný oser - kolečko smrt, smrt, smrt, smrt - dojeto k checkpointu. Nějak se mi nedaří to co lidem na všech těch ultimate kill videích haha.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: encounters za B se da nejspis udelat i na Shore, kde z toho pirata muzes vyhnat 2 spirity postupne. Jsme to teda zkusili asi trikrat v groupe (jeden kituje invasion bosse k piratovi, druhej pripravi pirata na 50%, ostatni cistej cestu), ale vzdycky to nekdo nejak posral, ze nam spiriti utekli nebo vlezli zpatky nebo je vetsinou nekdo zabil, takze jsme se akorat pohadali zbytecne... :) S tou prophecy je to bezproblemovy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: tak z tech co ti chybi, krome tech zjevne lehkejch s mapama:
    - Essence claim. To se dela tak, ze jsou 4 druhy essenci, ktery se pri koruptnuti muzou stat tema ctyrma, co jsou v challenge. Takze proste behas essence leaguestone dokud nemas stesti, pripadne se relativne lacino prodavaji. Mel jsem i dobrej leagustone, kde bylo +2 essenci na mape, nebo dokonce ze uz vsechny jsou corruptnuty automaticky.
    - Prophecy chain je lehky, proste delej porad prophecy, nektery ty chainovy to dava dost ochodne. Aktualne stoji 100 coinu 10 chaosu, a je to dost profitable, spousta se jich da sealnout a prodat.
    - encounters II se daji vsechny planovite sepnout spravnou kombinaci leaguestone/prophecy
    * prvni chodis stone essence/tempest, a kdyz narazis na trojitou (idealne kdyz mas stone co tomu pomuze), tak pred spustenim nahazis na zem par talismanu, aby je potvora sebrala :)
    * stone onslaught/invasion, a aktivni prophecy na spirit do unique monster, provedene na nejake act mape, kde zadny jiny unique monster nespawnuje
    * stone rampage/shrine/breach, vysledek se scita, ale da se to udelat i najednou. V podstate potrebujes jen aby shrine byl blizko breache, takze si vyberes nejakou malou mapu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: na profilu jsem si challenge otevřel, můžeš podívat. 1000 map rozhodně nehrozí, stejně jako ty zběsilosti kolem Shapera
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Dík za info. Jak jsem prostě jiný ligy nehrál, tak vůbec nevim ani jak ty warband bossové vypadaj a po čem mám koukat. Zkusím večer točit ty 4 mapy s warband leaguestonem a uvidim. Grind mi problém nikdy nedělal, pokud vim, že na jeho konci něco bude. A není to úplnej nesmysl jako v nových Lineage :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: to mas na profilu zamceny, tak se nemuzu podivat co ti chybi, ale s 26/40, to ti urcite chybi i nejaky snadny. Ber to tak, kdyz chces portal, tak hledas ctyri challenge, ktery delat nebudes. Coz je skoro urcite endgame grind jako prvni, a pak si muzes dovolit dalsi tri, ktery nejak zavisi na nahode, mozna dve, pokud nehrajes moc, takze se nepriblizis tem 1000 mapam.

Perandus je cira nahoda AFAIK, me treba chybi nejaky docela common, naopak ty na mapy/karty, co lidi kupujou i za exa, uz jsem nasel nekolikrat.

Ale treba Warbandy muzes vyznamne ovlivnit. Jednotlive druhy warbandu spawnuji jako random bossove na ctyrech mapach - Shipyard, Sulphur Waste, Overgrown Ruins a Beacon, navic na kazde je to predem dana skupina - redblade, mutewind, brinerot a renegades. Navic ti muzou nahodne prijit z leagustone, plus nektere prophecies maji garantovaneho warband elite. Takze proste budes spawnovat jen tu mapu, kterou potrebujes, AFAIK nemaji nejakou predem danou raritu, takze je to cira nahoda a melo by stacit par runu (na Beacon mi stacily 3 runy na vsechny redblade warbandy).

Podobna zavislost bude nejspis i na Invasion, i kdyz jsem to nikde jako necetl jeste presne. Ale zdalo se mi podezrele, ze mi chodi skoro porad ti sami bossove, zvlaste to bylo videt kdyz jsem sel ted leaguestone s 3 invasion bossama, a mel jsem trikrat za sebou stejnou trojici. Tak jsem zkusil nejaky jiny mapy/zony podle toho, z jake potvory ten boss vychazi (coz na wiki je), a docela rychle jsem se dostal na tusim 5 missing. Tady to ale asi nebude uplne exaktni, hlavne proto, ze v zonach muze nahodne spawnovat spoustu veci (a tim padem i invasion bossu k nim prislusejicich), ale kdyz ti chybi poslednich par, tak uz se da pamatovat si jejich jmena a hlidat 820.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Perandus truhly jsou obtížný, zajímalo by mě jestli upravovali nějak spawn rate oproti perandus league, i tam to byla jedna z mých posledních challenges pro 36. Ale to by mělo jít, pokud člověk nejede ssf tak přes 820
    Warband leaders můžou být taky na dlouho, ale je to holt RNG, stejně jako Encounters II.
    Shapera a Uber Atziri je o buildu, ale při nejhorším se to dá koupit, pokud člověk není na ssf.
    Jako obvykle na 95% vynechám endgame grinds...
    Z toho mi vychází, že 36 je docela reálných, samozřejmě s ohledem chuť grindit a na RNG (jako obvykle)
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: "Plus jsem se pomoci wiki hodne priblizil i Warband / Invasion kompletaci, i kdyz jako kdyby clovek behal hodne map, tak se vsem temhle random muze klidne vyhnout, na 36."

Tohle mě zajímá :) Strašně rád bych těch 36 challengí dal, ale začíná mi to připadat čím dál tím víc nereálný. Moc se mi nelíbí čekat na haluze typu padne tahle perandus chesta, nebo tenhle Warband boss. Rád bych, kdyby se tomu dalo jít nějak naproti. Farmit určitý oblasti, nebo tak.

Prachy na lege mapy nějak našetřim, lidi seženu, to samé se Shaperem - toho se pokusim teda složit sám (personal achiev :) ). Ale představa toho, že se mi do konce sezony nemusí nalosovat random perandus truhla i když běhám double mě trošku straší
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    WASQ: Pozor, Whirling blades nejsou teleport, "projdeš" všemi body dráhy, takže pokud prolítáš přes past která se zrovna aktivuje, tak ten damage dostaneš. Flame dash nebo lightning varp jsou na to lepší.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne jsem z tohohle videa pochopil, jak se craftej ty dobry veci... ale na tohle asi nikdy nebudu mit :-)

[2.6]Creating the Wrath Grip - Essence Crafting & Meta-Modding +3 Gems/Fire Dmg Alt Art Unset Ring
    https://www.youtube.com/watch?v=bQ0Z4rqGNqY&feature=youtu.be
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam