• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: fakt? ja vaalnul jen discipliny, a to jen jako fail pri pokusu o lvl21, ze bych si haste vaalnul misto koupe me fakt nikdy nenapadlo, sance musi bejt urcite o moc mensi nez tech 5 pokusu, coz je cca cena uz hotovyho, ne?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: vaalujou se discipliny a haste a proste koupis od vendora vaalnes a pokjracujes dokud nemas co chces
    WASQ
    WASQ --- ---
    HRAFNAIN: Nebo to chce nějakej translátor z HRAFNANINY :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SKUNK23: ok, dik, jsou to moje typicke blaboly
    zkusim s nimi skoncit ;
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ja myslim ze vaal je efekt corruptu, takze bude fungovat nezavisle na levelu. Ale osobne se mi to povedlo jen na lvl20 gemech - logicky proto, ze jiny gemy nikdo nevaaluje...
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    HRAFNAIN: Mohl by si zacit psat prosimte cesky, aby z tveho postu bylo jasne co to vubec pises ? Dekuju, protoze ty tvoje blaboli nedavaj smysl napric celym auditkem.
    Abych nebyl ot tak dotaz : lze udelat vaal verzi gemu z gemu na 1 lvl nebo musi bejt na lvl 20 ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: tak ja bych ho stejne uz nehral asi :-) jen jsem si rikal, ze bych treba nekdy na standardu to sepsal jako build - protoze sice jsem to nevymyslel ale okopiroval z toho jednoho obrazku, ale na foru takovej build neni vubec, a spousta veci jsem na tom vylepsil. Ted na to kaslu samozrejme.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    army of bones has limit of 1 :-( a to je difinitivni smrt meho cwdt molten shell buildu

Forum - Development Manifesto - Minion Balance Changes in The Fall of Oriath Beta - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1876213
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    WASQ: jop! [jasny, muzes koupit i Shapera]

ale neni koupit jako koupit : tradá ::: a trocha štěstěny ::: ggg!
    a jsou veci, co nekoupis, jenom se proste stanou ::: a zkratka musis! grindit! a nebo ne az tolik, tradá

ja to tak neumim rict, jako ze treba pocet chaosu za hodinu, a tak, nesmysl [obzvlast kdyz je exalt ted za sto!] :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jsem včera objevil /trade 820 a nakoupil nějaký Perandus truhly a essence do challenge. Trošku to tím teda ztrácí kouzlo, ale co už :) Vůbec by mě nenapadlo, že s tímhle lidi kšeftujou
    EXI
    EXI --- ---
    tsi kravo za 1ex 270 fusu, asi quitnu ssf a dam si 6L shavs u Voriciho :]
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ten nově vypuštěnej Arcane totem skin semi fakt moc líbí, ten si asi časem pořídím :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Všechny points z Legacy packu jsem už utratil, tak nevím nevím. A na Fall of Oriath si "šetřím" čekám že jich bude na výběr hodně, tak abych si koupil zase nějaký větší. Navíc v létě je těch výdajů požehnaně, tak bych to nerad přepálil kvůli Flare Discharge...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: :) porid si k tomu to mtx na discharge - je to lepsi na oci :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak sice už to není úplně build v kurzu, ale poté co jsem našel Cospri's Malice a dokoupil jsem 4 The Brittle Emperor, tak si konečně můžu taky zahrát trochu cancer build. Nikdy jsem coc discharge nehrál, tak si to teď musím vynahradit...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: ty dalsi warband mapy uz ale jsou t13, a kazdopadne, tobe celkem nevadi je mit, princip proste je, ze nechces chodit takovy, co sousedej s jinejma T11, protoze by ti to kradlo tvoje Strandy.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: eldritch batery + chaos inoculation
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Shipyard na Brinerot je 12 a z nich mi jeden boss chybí jsem koukal. Takže ty asi zkusim nakoupit a dál pak uvidim. Několik t13 map jsem měl ze Strandů, ale z nich žádná další nekápla. Taky mám trosku strach, abych si udržel červený mapy bez sextantování. Mám takový hezký hnízdo kolem toho Strandu a vždycky na něj házím jeden žlutej a jeden bílej a i tak mi nevydrží.

Hlavně sakra musim pohnout s těma challengema, přijdu si úplně ztracenej :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: tak hlavne ma +3 level gem :-)

WASQ: pockej ale to se s shapovanim nevylucuje - ja mam normalne odemcenou vetsinu map z vyssich tieru, dulezity je jen nemit jinou T10/11. Mozna i T12. Pak dal je to v pohode, minimalne je muzes prodavat.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jinak jsem se rozhodl, že bylo dost farmení Mesy a Strandu a otevřu si celej atlas. Sice mě to baví, ale chci vyzkoušet i něco novýho. Navíc jsem včera pochopil, že ti Warband bossové jsou bossové určitých červených map, takže tam stejně musim a nějak mi napadat musí a prostě rád bych se taky dostal ke kouskům na Shapera a to ze Strandu nejde :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Stejně nechápu v čem je ten jeho ring tak dobrej. Já na ty itemy koukám a když nemaj 3 nebo 2 t1 resisty tak je prostě trashuju. Nikde se nedozvím po čem lidi pálí. Je klidně možný, že jsem už zahodil takovejch prachů. Forever pleb :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam