• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    VESPER_INDIGO: 2 nebo 4 nejsem si jistý, buď s každou novou sezonou a nebo jen dvakrát s větším releasem. S dalším se dá 100% počítat až bude 3.0
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Kolik bylo za poslední rok resetů pasiv tree?
    EXI
    EXI --- ---
    taxem dropnul ssf, mam 1400 fusu, jeste 100 a budu mit 6L shavs.. no a ted co s tim :] poradte njk dobrej build pro inspiraci pls pls :] asi bych chtel zkusit leech (asi BV nebo neco rychlyho) nebo trap / mine..

WASQ: mazec, gz
    WASQ
    WASQ --- ---

36

Archiv jsem koupil haluzně za 35c bez jedinýho scamu. Aspoň v něčem mám kliku :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: No mně se to právě vůbec nechce kupovat. Převážnou většinu map jsem běhal s perandus stonem. Dokoncem jsem i běhal malý mapy s malejma levnejma kamenama, nebo ample a nic. Jednu jsem koupil za levno, zbytek jsem našel - až na Archiv. Trošku bizár, že to lidi prodávaj za 1ex. Jaká je šance? Mám za sebou tak 200 truhel
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: zrovna mi psal vcera kamos kolik set chaosu ho ten posledni perandus stal, diky ruznejm scammerum, tak bacha... :-) Ja jsem si teda dal pauzu celej posledni tejden, takze portal zatim daleko... :-(
    WASQ
    WASQ --- ---
    Sháním perandus archiv, kdyby někdo našel. Poslední položka před portály! Docela to uteklo :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CARTMAN: jo to platí, ale shav stačí i s 5ti linkama, vinktar, a t ohnivy botky hoofs neco
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    WASQ: tvrdi tam ze to je fun build ktery nedokaze zabit bose s phases a stoji na docela drahych unikach... ale sranda to vypada :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WASQ: vaal rf, to je šílenej bosskiller :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jako COŽE??? :D Jak T16 jak procházka parkem

PoE - The Stampede (Full Hydra clear + 1 shot boss!)
    http://www.youtube.com/watch?v=u079UJEgwYA
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: tak 1-2ex
    WASQ
    WASQ --- ---
    Price check od povolanějších? :) Mně se zdají dobrý. Vysoký rolly res a ES + volný pref a suf

ORBIT
    ORBIT --- ---
    Path of Exile: The Atlas & Maps
    https://www.youtube.com/watch?v=Mv0kdEmLCX8
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Dekuji vsem za info a odpovedi, tak parada du si vaalovat haste :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: naopak, už to vůbec nekupuju ta šance je 1:4 myslím.
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: je to fakt o nahode, ja dal tuhle ligu 2x zasebou vaal disciplinu (low lvl gem), pak treba 6x nic...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: fakt? ja vaalnul jen discipliny, a to jen jako fail pri pokusu o lvl21, ze bych si haste vaalnul misto koupe me fakt nikdy nenapadlo, sance musi bejt urcite o moc mensi nez tech 5 pokusu, coz je cca cena uz hotovyho, ne?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: vaalujou se discipliny a haste a proste koupis od vendora vaalnes a pokjracujes dokud nemas co chces
    WASQ
    WASQ --- ---
    HRAFNAIN: Nebo to chce nějakej translátor z HRAFNANINY :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam