• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: první víkend jsem dropnul tři a od tý dob ani jeden.
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    MRORANGE: Dneska první.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Hele jak jste na tom s počtem dropnutých Ancient Reliquary Key? Já jsem od toho co to po pár dnech upravili nedrop jedinej...
    EXI
    EXI --- ---
    me se taky zadarilo https://s1.postimg.org/4xwlmjwu7/screenshot-0074.png
    jedna zana mise pred obedem :]
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MRORANGE: huh, jsem nevěděl že jsou prakticky od 5c vejš, se musím podívat mám určitě nějaký ve stashi...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak oni dost pomáhají lstony které kruh garantují
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    no ja talismany vendoroval, dokud jsem nepotkal kolo a pak ted mam vic kol nez talismanu. a mam asi 3 T2 zatim.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Já jsem pár hekzjech talisman LS na začátku dostal, ale poslední dobou je to marnost nad marnost. Zatím nemám ani kompletní set T3 talismanů a to mi přijde, že je nosím fakt často :/
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: jsou leaguestony, které ti dropují už tier 2 talisman a třeba i rare, ale většina LS je bílá .. takže prd.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já mám na talisman dobrý vzpomínky, ale je to dost tím, že to byla první liga, kde jsem se dostal do koncovýho obsahu (a zabil nějakýho velkýho bosse). Když tu mechaniku teď ale můžu srovnat s ostatníma ligama, tak je fakt hrozně otravná (a to mi přijde, že je teď třeba o tier talismanů míň na to, abyc člověk potkat rigwalda, ne?).
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MPEGYNA: Jo jo Orbit má recht, talisman byl vyloženě nepovedená liga, hroznej voser s tim byl, ten blbej kruh člověk potkal 1 za milion let (v legacy sem ho ted potkal pres leaguestone vickrat nez za celou talsiman ligu) a systém za 5 bilých, modrých, zlutých talismanu t1 dostat jako odměnu 1 talisman bilej, modrej, zlutej t2 fakt uzasna vec.... proste nepovedeny jak prase.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: Zrovna talismany jsou imho fakt nepovedeny ;) kdyz ti padne pekny uzij ;)
    Maji 4 tiery a upgradujes ve stone circle 5 ruznych ze stejneho tieru na jeden vyssi.
    Rarita je vazeny prumer mezi raritou vstupnich talismanu. A to je vlstne skoro vsechno.
    Vysledny item level je divny vyssi prumer ;) wiki pomuze kdyby te to fakt zajimalo. Urcite si to jednou projdi, rigwald bosik co je t4 talisman strazce je prisnej ;)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: no nevim, treba doted sem moc nepochopil ty talismany a jeste jsem se nezabyval ctenim si o nich nekde na wiki.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    VESPER_INDIGO: Jestli máš nějakou postavu, určitě na ní máš i passive reset, stačí si na to kliknout v passiv tree.

Ale imho začni s ligou co teď jede, ty league stony tě seznámí s tím o čem byli minulé ligy..
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    MPEGYNA: no, jenže mít představu o tom, co chce člověk hrát - stejně je potřeba si pročíst ty milestones dovedností.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    VESPER_INDIGO: ono je lepsi si udelat novou postavu.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    ORBIT: dík. Týjo, tak to je dost. No, hrával jsem to hodně v beta testu a pak už jen sporadicky. Má to fajn atmosféru, tak se k tomu i tak rád čas od času vrátím. Ale to překlikávání celého pasiv tree je pak hrozivej mor :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    VESPER_INDIGO: 2 nebo 4 nejsem si jistý, buď s každou novou sezonou a nebo jen dvakrát s větším releasem. S dalším se dá 100% počítat až bude 3.0
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Kolik bylo za poslední rok resetů pasiv tree?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam