• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    EVILMIND: covece, tak uz se mi to povedlo s mym klasickym accountem. Pred chvili mi prisla notifikace na email, ze je to ted dostupny ve 200 zemich sveta a je to doma :)

Twitch Account

Twitch Your Path of Exile account is currently linked to your Twitch account.

If you would like to unlink it click here.
    Twitch Microtransactions
    Purple Effect Bundle Jun 6, 2017 4:52:03 PM SUCCESS
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: ja ani nic delat nemusel, jsem mel stary ucty jak na Amazonu tak na Twitch, oba roky nepouzite, a jen jsem je spojil. Akorat na Twitch jako neni nikde videt nic s platebni kartou, tak budu doufat, ze se to predplatny rusi soucasne. I kdyby ne, platil jsem Revolutkou kde stejne nic nemam. Ale portal je peknej, a stal me jen 5 minut casu, na to ze vypada dost podobne jako ten co jsem na nej drel mesic... :-)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    EVILMIND: good, ja sem to zkousel klasicky a typicka hlaska, ze neziju ve vyvoleny zemi :) skoda ze do US jedu az pristi mesic, pak by to mozna klaplo, nebo jeste mne napadlo vytvorit si na to uplne novy twitch ucet pres nejakou us proxy, to by taky mohlo projit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady je navod z fora, sice se tam pise, ze to je jen pro asi 7 zemi, ALE kdyz si aktivujete free trial na Amazon Prime, tak se tim soucasne aktivuje Twitch Prime bez ohledu na zemi
    pak staci dat claim PoE loot v Twitch, spojit Twitch account s PoE (i pokud uz predtim spojenej byl)
    nasledne nezapomenout deaktivovat to predplatny Amazonu... :-)

Forum - Announcements - Path of Exile and Twitch Prime Set To Partner Up Next Week! - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1899524
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak uz mam :)

a btw prej ted funguje pro CR i tohle, jdu zkusit
    Purple Portal, Purple Weapon Effect and Purple Footprints available through Twitch Prime!
    https://www.youtube.com/watch?v=D554n85sUpk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    uz mi chybi jen perandus trove na portal sakra, bych rad legacy uz uzavrel... kdyby nahodou nekdo potkal ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ja koukal na ty ranged animate weapon co se autocastej :-)

Kazdopadne jsem nejak nedomyslel, ze beta vlastne zacne uz zitra, takze to ty tydenni eventy asi moc hrat nebudu (zvlaste kdyz beta klic uz mit budu ze jo). Takze nejspis zkusim nejakej melee bleed buid, abych videl jak se to zmenilo.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: jestli chces jet sumonera tak s timhle je celkem sranda:
    The Baron - Official Path of Exile Wiki
    http://pathofexile.gamepedia.com/The_Baron
    Hral to tedka kamos a celkem me to laka zkusit to priste.
    Animate weapon je strasna pakarna :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: We have Acts One through Seven entirely ready to go, and Act Eight almost ready.

bozi!

Takze to je, jestli dobre pocitam, 11 vecer naseho casu ve ctvrtek? Sice mam v patek volno, ale jedu na vikend pryc, to az se vratim uz to budou mit vsichni dohrany... :-( :-)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    Forum - Announcements - The Fall of Oriath: More Information about the Beta - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1906511
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: v BLAMT jsem koukal na typka co jel SRS, ale bosse cheesoval pres 50 animate weapon :) bylo docela vtipny jak vetsina lidi vetsinu bosu davala na deset portalu a ctyri logouty a tenhle typan tam misto toho 5 minut nosil zbrane z truhly a pak toho bosse smahnul behem deseti sekund
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: jo, neni to solo. Jsem treba jeste nehral animate weapon nikdy (vlastne zadnej summon build krome SRS), ale zda se, ze zacina fungovat az pri nejakym vysokym levelu a specifickych legendach, tak nevim no. Přemejšlím že bych mohl i svuj tradiční race build, Sunder, kterej umím jen někam k levelu 30, zkusit protáhnout dál... :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: Ja taky hledam nejakej zajimavej build co me bude bavit a nebude to uplna chcipacka, nicmene jestli to chapu spravne, tak tyhle eventy nejsousolo, tj jde hrat v parte ale hlavne i tradovat, tudiz se nemusim omezovat na nejakej self-found build, je to tak?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jeste k 24 hodinovce BLAMT Malachai, tady frajer to dal 20s pred koncem :-))

24h BLAMT Malachai #56 23 hours, 59 minutes, 26 seconds
    https://clips.twitch.tv/HelplessDarkLarkTinyFace
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw nejaky tipy na nove zajimave buildy pro 1week/2week eventy co ted budou? minimalne ten prvni chci hrat HC (bo ty kridla za lvl 85 uz mam), a rad bych jako zkusil neco, co jsem jeste nehral
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: lol 15 tisic lidi hralo :-) skoncil jsem na krasnem 653. miste
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ted ten Uber Beyond race byl fakt super fun! to doporucuju zkusit, dalsi mechanika co by mohla bejt ve hre furt 8-)
    navic prvni kde bylo vyslovene lehky se dostat do losovani, na klic jsem byl za 20 minut a v pohode jsem dal i tu druhou mez
    bohuzel teda nekolik tisic ostatnich se mnou, ale aspon sance! :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    jj blamt je taky muj oblibeny race. Ale pres brutuse jsem se taky nedostal, taky to bylo skoro :D Malo trepilivosti a malo soustredeni :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: jasne no, ale tak musis aspon planovat nez na neco jdes, a uprimne jsem se dlouho u PoE tak nebavil jako dneska, kdyz jsem dlouze resil jak bych aspon pres toho Brutuse mohl prejit - nakonec byl i plan uspesny, jen jsem udelal chybu (a nebyl to oneshot). Protoze uz docela dlouho vlastne kazdej build co jsem hral byl v aktech naprostej veget, vubec jsem nemusel premyslet, a tezky to zacalo byt az v end level mapach. Coz by myslim neuskodilo trochu potunit...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: co se zabijeni mobu tyce, tak ano. Ale to oneshotovani u bossu na HC neni moc zabavne mi prijde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam