• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja vim no, jako za hodinu to opravili, ale stejne jsem byl nasranej :-) Zatim vsechny maly zmeny ve starej aktech jsou super, hlavne slouceni sewers do jediny mapy se 3 idolama.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: hele silná slova zbytečně, tak dobrý starty jako oni jsem douho nikde neviděl..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako prvni dojmy - jsem docela nadsenej. Dosel jsem jen do A2 sice, ale libi se mi ty graficky zmeny (a neni to na ukor narocnosti, moje stara sunka je furt v pohode), uplne super je vylepsena overlay mapa, hlavne jsou hodne daleko videt points of interest, takze zadny bloudeni tesne kolem vychodu (uz vidim jak me ted bude hrozne srat race ve stare). A novy potvory taky moc pekny.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Teda instaluju.... jako obvykle to totalne posrali a beta nejde nainstalovat (na steamu prej jede). To je trochu k nasrani.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: ja nakonec dal 26 jak se dostanes nekam do Ledge tak uz skoro nejde umrit.

Jinak beta zaplacena, uz instaluju. Koukal jsem streameri pustili videa z aktu 5-7, co meli predem, ale na to jim seru! :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: já jsem to po asi desátý smrti vzdal :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: ty exiles byly prekvapive dobra sance na klic, jen 190 lidi to dalo. Bohuzel jsem asi 8x chcipnul na startu takze jsem to ve finale mel o pul hodiny kratsi, a nestihnul jsem dat 30... :-(
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    já půjdu hrát exiles everywhere od osmi a pak to vypnu. S 3.0.0 čekám až na release.

....nicméně jestli se stane, že ten klíč vyhraju, tak mi to asi nedá :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem si to nejak spatne precetl sakra, ona je beta uz dneska! jsem si az ted vsimnul odpocitavadla :-)

to nevim jestli v 11 jeste budu mit naladu zacinat hrat, nebo si jen zapnu neci stream
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: jop to bude zajímavý :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    z tech chaos laseru je mi uz ted zle :-)

Path of Exile: Arakaali, Spinner of Shadows
    https://www.youtube.com/watch?v=ZdBoE52ZyPo
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GORDHART: 33 a půl. Kdybych nekazil začátek, tak tu 35 dám.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    na jakej level ses dostal? Ja to nekde spatne odhad, takze jen lvl 28
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    252. druhý místo v 2H monstrous treasure. Tohle mě hodně bavilo, člověk mohl přemejšlet nad tím, co proběhne, který bossy zabije a co má nebo nemá smysl otvírat. Za mě super závod.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    EVILMIND: covece, tak uz se mi to povedlo s mym klasickym accountem. Pred chvili mi prisla notifikace na email, ze je to ted dostupny ve 200 zemich sveta a je to doma :)

Twitch Account

Twitch Your Path of Exile account is currently linked to your Twitch account.

If you would like to unlink it click here.
    Twitch Microtransactions
    Purple Effect Bundle Jun 6, 2017 4:52:03 PM SUCCESS
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: ja ani nic delat nemusel, jsem mel stary ucty jak na Amazonu tak na Twitch, oba roky nepouzite, a jen jsem je spojil. Akorat na Twitch jako neni nikde videt nic s platebni kartou, tak budu doufat, ze se to predplatny rusi soucasne. I kdyby ne, platil jsem Revolutkou kde stejne nic nemam. Ale portal je peknej, a stal me jen 5 minut casu, na to ze vypada dost podobne jako ten co jsem na nej drel mesic... :-)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    EVILMIND: good, ja sem to zkousel klasicky a typicka hlaska, ze neziju ve vyvoleny zemi :) skoda ze do US jedu az pristi mesic, pak by to mozna klaplo, nebo jeste mne napadlo vytvorit si na to uplne novy twitch ucet pres nejakou us proxy, to by taky mohlo projit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady je navod z fora, sice se tam pise, ze to je jen pro asi 7 zemi, ALE kdyz si aktivujete free trial na Amazon Prime, tak se tim soucasne aktivuje Twitch Prime bez ohledu na zemi
    pak staci dat claim PoE loot v Twitch, spojit Twitch account s PoE (i pokud uz predtim spojenej byl)
    nasledne nezapomenout deaktivovat to predplatny Amazonu... :-)

Forum - Announcements - Path of Exile and Twitch Prime Set To Partner Up Next Week! - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1899524
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak uz mam :)

a btw prej ted funguje pro CR i tohle, jdu zkusit
    Purple Portal, Purple Weapon Effect and Purple Footprints available through Twitch Prime!
    https://www.youtube.com/watch?v=D554n85sUpk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    uz mi chybi jen perandus trove na portal sakra, bych rad legacy uz uzavrel... kdyby nahodou nekdo potkal ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ja koukal na ty ranged animate weapon co se autocastej :-)

Kazdopadne jsem nejak nedomyslel, ze beta vlastne zacne uz zitra, takze to ty tydenni eventy asi moc hrat nebudu (zvlaste kdyz beta klic uz mit budu ze jo). Takze nejspis zkusim nejakej melee bleed buid, abych videl jak se to zmenilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam