• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: jako padani instanci mi prijde je tu docela fatalnejsi - naprosto pokazde, kdyz mi to padlo nekde, tak me to jeste navic vratilo treba o pul levelu dozadu. Tj. save probiha v nejak podezre dlouhych intervalech. Doufam to je jen pro betu takhle...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Tak jsem zabil malachaie a spadlo to :(
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    tak jsem si pichnul asi trihodinou davku spoleru a nechci tu hru videt dokud to nebude venku :D
    ZiggyD Gaming - YouTube
    https://www.youtube.com/user/ZiggyDStarcraft/videos
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jsem si nemohl zaboha vzpomenout co mi Kitava pripomina... a je to dost jako v D3 Belial! :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: sry, odešel mi disk v noťasu, nechal jsem ho vyměnit za ssd a teď mi v tomhle ntb odešla integrovaná grafika, potažmo základovka. Teď mám půjčený ntb od bráchy s komponenty které jsem uvedl níže.
    Nicméně užívejte všichni betu a races a tak, jdu ještě zkusit nějaký optimalizace ať tu nespamuju věci co nikoho nezajímá :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ja jsem teprve v pulce A4 :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ok ovsem boj s Kitavou je fakt bozi, spektakularni
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    A5 je peknej. Chtel jsem napsat, ze me jen mrzi kolik contentu se vyplejtva vlastne na neco, co jen jednou probehnes na low levelu, a ze to je diky tomu lehky, ale ted jsem asi 5x umrel na nejaky dvojbohyni, tak jeste s tim verdiktem asi pockam... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: 2gb ram jsou málo, méně než 4gb imho nestačí..
    A jestli ti odešel ssd disk v jednom stroji, proč ho nepřendat do druhého?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND:
    YORK:
    Jako je fakt že možná v rámci legacy zkusím dorazit challenge totemama, který ovšem dost nesnáším. Při vyvolání golema mám zásek, stejně jako třeba u flame dash. Pokud likviduju EK novou monstra po kusech, tak to jde, ale jak chci vzít celý pack, tak zase zásek.
    Jinak jsem na NVIDIA GeForce G102M, T6600 2.2GHz a 2gb ram.
    SSD jsem si nechal právě loni nechal namontovat do toho co mi teď odešel a rozhodně došlo ke zlepšení, v tomhle určitě ssd není. Naštěstí se dá přendat a použít do nového PC na systém a poe.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tak jsem díky nekonečně dlohýmu patchi minul prvních 15 minut winterheartu, ale stejně se dostal na 25. level. Dost mě to smutní, protože kdybych ten čas navíc měl, tak mám imho slušnou šanci se dostat do top 50 :(
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Já mám Core2duo a Radeon 6800 HD a je to hodně těsně na hranici hratelnosti (rozumně se dají hrát jen totemisti a summoneři, situace jako velkej breach vedou k totálnímu záseku). Bez SSDčka to bylo od jisté změny na některých mapách úplně nehratelné (při tom nějakej ten rok před tím celkem v pohodě).

Když to srovnám s D3, které mi běží na plné detaily absolutně plynule, je to dost smutné :\
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ja mam nakej AMD ekvivalent C2D. Pro PoE je ale nejdulezitejsi kus hw SSD disk - protoze se furt hrabe do toho jednoho 8gb souboru. Hraju samozrejme na nejnizsi co jde, ale jen v ramci nastaveni GUI, nemusim to delat na urovni konfigu az na tu holou verzi (teda zkosel jsem to a neni to rozdil). V bete ted navic zkusebne hraju na nejvyssi detaily, a zatim nemam problem - az na to, ze se furt lekam stinu vseho, protoze stiny jsem mel samozrejme vypnuty... :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: jenom pro zajímavost, poté co mi odešel nedávno můj ntb, mám půjčený od bráchy něco co by mělo splňovat minimální požadavky (řekněme tak tak) tak jsem jsem musel snižovat v configu textury aby jsem se zbavil několikavteřinových záseků. A stejně je to prakticky nehratelné.
    Tak jsem se chtěl jenom zeptat, co máš za "starou šunku" že to jede.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja vim no, jako za hodinu to opravili, ale stejne jsem byl nasranej :-) Zatim vsechny maly zmeny ve starej aktech jsou super, hlavne slouceni sewers do jediny mapy se 3 idolama.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jj na to uz se tesim, ale snad vydržím bez bety :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: hele silná slova zbytečně, tak dobrý starty jako oni jsem douho nikde neviděl..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako prvni dojmy - jsem docela nadsenej. Dosel jsem jen do A2 sice, ale libi se mi ty graficky zmeny (a neni to na ukor narocnosti, moje stara sunka je furt v pohode), uplne super je vylepsena overlay mapa, hlavne jsou hodne daleko videt points of interest, takze zadny bloudeni tesne kolem vychodu (uz vidim jak me ted bude hrozne srat race ve stare). A novy potvory taky moc pekny.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Teda instaluju.... jako obvykle to totalne posrali a beta nejde nainstalovat (na steamu prej jede). To je trochu k nasrani.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: ja nakonec dal 26 jak se dostanes nekam do Ledge tak uz skoro nejde umrit.

Jinak beta zaplacena, uz instaluju. Koukal jsem streameri pustili videa z aktu 5-7, co meli predem, ale na to jim seru! :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: já jsem to po asi desátý smrti vzdal :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam