• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: nene. doedre je nutna myslim, ten pres jeji cesspool vede cesta. jako me to celkem laguje, takze nevim presne. vypada to ze ty jeji bubliny tam mi daj pres dvacet corrupt blood stacku, akorat to nejsou corrupt blood stacky ale zvlastni druh vulnerability (+10% dmg za jednu). Jako neripnul jsem tam, na tri portaly, dycky me ale sejmula pod 200 hp.

to Yugul to nechapu vubec, 75% jsem vzal jednoduse a pak se na me najednou vrhly vsechny 4 bazenky a dala me asi 5tkrat. tam to povinny neni.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: tak ji nemusis delat, ne? neni jen v pantheonu? Jinak mi kamos vysvetloval jak funguje, ale stejne mi to neslo. Jedine tam jit fakt prelevelenej.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak doedre a8 na hc bude fakt zajimava. leda.. ze by na ni byl nejakej trik, flaska.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    CRACKY_: too soon, executus!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: sakra tak brzo, to uz asi muzu betu odinstalovat :-)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    We are excited to announce that Path of Exile: The Fall of Oriath will be launching on PC at 1pm on Friday, August 4th (PDT) alongside the Harbinger Challenge League. The Fall of Oriath is set to be our largest content expansion ever. In addition to six new acts of content, it includes new skill and support gems, unique items, improvements to game performance and much more! Check out the latest trailer for a sneak peek of the chaos.

Forum - Announcements - The Fall of Oriath Release Date and Trailer! - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1924811
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MARSHUS: ted to ctu a asi to nebude spatny.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    JULIAN: uz lidi spekulujou o qotf buildech :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: oni ty videa vzdycky maji na nejakym normalu, takze to bych jeste neodsuzoval
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: no jako uprimne, jestli je to channel, tak by to s nejakym cwc mozna slo, ale z toho videa to vypada strasne pomale
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to vypada dobre, to bude muj dalsi build na bete po wipe :)

Skill Preview: Charged Dash
    https://www.youtube.com/watch?v=SVBK_drUin4
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: a btw funguje to samozrejme na vsech levelech, pricemz pro campeni currency neni problem se do cruelu vratit, kdyz zrovna tu hodinu v merci nic neni
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tip do 2week ligy - vstup do labu se pocita jako samostatna zona, tj. tam muzou bejt 3 breech (zrejme i perandus truhly ale zatim jsem je nevytocil)
    takze se tam da pak hodinu fakt super efektivne expit/farmit currency
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: spis je to variace na ten predchozi 2week event. Ale libi se mi koncept davat odmeny denne (byt random pool z top 15000 je mala sance), urcite by se to dalo i domyslet dal.
    Navic ted co hraju betu a trpim tam nedostatkem currency si rad opocinu nejakym pohodovym campenim v desti chaosu.

A btw vite kolik je kurz exaltu na bete? 7 chaosu. Ted mi samozrejme padaj. K posrani... :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: chtel jsem se zucastnit doufaje, ze bude neco zajimaveho, ale takhle to vypada akorat na takovej random Legacy event?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: se tam mozna vratim, jsem si postavil na bete takovej blade flurry invul build (resp. pokud nedostanu instant tak neumiram), jeste sezenu nejakej equip a pujdu ho zkusit znova :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: preregenit :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    foo:art

zlatej rez mi nic nerika, natoz perspektíva
    stejnak v izometrickej hre je to nejdulezitejsi presne uprostred :]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ted jsem asi 30x umrel na tom zrcadlovem bossovi v High Gardens. Chape nekdo, jak jako ma fungovat, resp. jestli se tem ty jeho koule daji nejak eliminovat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam