• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: a to byla vlastne instalace bety, ne regulerni start :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Budou se snazit aby to slo hned, vzdycky jsem se dostal nejpozdeji dve hodky po spusteni. Snad nebude zas nejaky druhy update, ktery me shodil z fronty a meho krasneho mista :D

Ale zatim nejsou jeste ani informace na update filtru, takze patch notes asi jeste nebudou. Cekal bych nejdrive ve stredu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    To si nepamatuju, vetsinou byla jen nejaka potiz s instalaci, co zmizela do hodiny, akorat naposled to fungovalo jen pro steam - ale nez jsem se tam regnul tak se to stejne rozjelo normalne... :-)

Ja budu asi hrat ten blade flurry, sice jsem ho ted hral dvakrat v tech kratkejch ligach/bete, ale nikdy jsem ho nedotahnul na endgame, tak me fakt zajima jak to bude fungovat.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Je uz nekde nejakej finalni changelog?
    Docela bych ocenil kdyby to slo hrat hned po spusteni, pri tech minulejch ligach to bylo vzdycky hratelny v podstate az rano.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: Ještě netuším, asi se rozhodnu bezprostředně před. Ale rozhodně budu zase hrát nějaký non meta build s výjimkou RF, který mě prostě baví.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, taky bych to tak viděl, škoda jen že se mi MTX odměny dost nelíbí.

Doufám že změny v ulehčení CPU a GPU budou dostatečné pro můj obstarožní kousek abych si mohl zkusit storm burst...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to vypada v pohode, napocital jsem tak 37 lehkejch :-) ta predposledni je ovsem obzvlaste brutalni
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Já jsem docela slušně nahajpovanej. Intenzivně jsem se bránil spoilerům, takže půjdu do 3.0 plnej překvapení :)

Co budeš hrát?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    OK, už se těším, už to všechno leze pomalu ven :D

Challenge:
    Forum - Announcements - The Harbinger League Challenges and Rewards - Path of Exile
    http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1929170
    sice odměny jsou krapet ošklivý, ale to je fuk :D Nový akty, hafo bosíků, skilly, nový Uniques. Kurnik já se těším:D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Novej split shot se mi libi :-) (s jewellem)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ze bych mel konecne mirror? :-) jako nejvetsi nerf mi prijde ten shock, ale je pravda, ze to bylo hrozne OP, a treba jak to kazdej hraje s vaal light trapou nebo orb of storm, tak uplne zadarmo

potesi
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CRACKY_: Jsi mě předběhl :) Myslím, že to bude taková lehčí liga, aby vynikly nové akty a změny.

Jsem ale zvědav co projde z bety do ostrý verze, v aktuální vlně změn je nerf frenzy a power charge - frenzy jen na útoky. A další nerf flašek.

Uvidíme :)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    Forum - Announcements - The Harbinger Challenge League - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1927546
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    MARSHUS: Doedre A8 pro mě byla v klidu jak se summonerem tak s block gladiatorem. Yugul je fakt mimo, dokud jsem zkoušel facetank, bylo to v klidi, ale jak se zkusí zdrhat, jde to do pekel. Je fakt že Sin o něčem takovém mluví...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A ted v mezicase parim Factorio, kdyby to nekoho taky bavilo :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: A dobre si vybrat, to bude tezky, ale rozhodne taky odzkousim RF at vim jak jsou citit zmeny :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: me se ssf desne libilo, ale nejak mi to dava smysl v sc a ne v hc.
    V HC se ti muze stat ze te nejaka vec zkripli a nehnes se dal.. U SC mas death buffer :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: hele kdyz dobre vyberes tak to pujde lehce. skoro premyslim na ssf, pac to na bete hraju.

ORBIT
    ORBIT --- ---
    uz se tesim na release az se na to taky juknu, zatim pauziruju a ignoruju spoilery, takze to bude prekvapko :D
    Takze bych mohl zacit s HC charem, at je to trochu challenge :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: nene. doedre je nutna myslim, ten pres jeji cesspool vede cesta. jako me to celkem laguje, takze nevim presne. vypada to ze ty jeji bubliny tam mi daj pres dvacet corrupt blood stacku, akorat to nejsou corrupt blood stacky ale zvlastni druh vulnerability (+10% dmg za jednu). Jako neripnul jsem tam, na tri portaly, dycky me ale sejmula pod 200 hp.

to Yugul to nechapu vubec, 75% jsem vzal jednoduse a pak se na me najednou vrhly vsechny 4 bazenky a dala me asi 5tkrat. tam to povinny neni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam