• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no jo, ale musis najit nejakyho takovyho newba, ze jo

Jinak vcera jsem prvne dal sam Hydru, poprve s jednou smrti a podruhy bez (teda jen modry mapy bez dmg modu, abych si to zkusil). Je videt, ze s kazdou ligou se posouvam bliz k end contentu, pomalu ale jiste! :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Staci kdyz ti tam nekdo otevre port, takze staci kdyz si zalozis partu a nabidnes par C a mas to hned :D Lepsi nez levlit jen kvuli tomu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: ten boss je tam vzdycky (akorat ho asi vetsina lidi mine protoze neni na hlavni ceste mezi lokacema), vaal zona je nahodna - ale da se vynutit kdyz si vezmes prislusnou profesi. Plus vaal zona jde furt pripadne jeste splnit random tocenim sacrifice pres map device.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: a kdyz prosmejdim cely A5 poprve, splni se to, nebo je to nahodny?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw bacha na to, ze Matriarch boss a jedna vaal zona z A5 pro challenge jsou dostupne jen kdyz tam jste prvne, protoze az se projde pak A5 opacnym smerem, tak tyhle zony zmizi

jsme kvuli tomu museli v guilde vybrat dobrovolnika co si zalozi novou postavu a dobehne tam :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Tak to je husty :D Ale holt mladsi maji lepsi reakcni casy :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    se nemuzu prestat smat :-))

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobrej skill :)

這走位還行吧?
    https://www.youtube.com/watch?v=f_I9ObeK2Gk
    GURBON
    GURBON --- ---
    REDBRIGADIST: ten standart to dobre zabil :D

//koupil jsem mu za posledni currency slusnej carnage a az pak to zjistil. Nejspis zacnu pouzivat gem Cast on death tuhle ligu :D
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    Já s enajednou zaseknul v Belly of the beast - killujou mě i obyčejní mobové. Meh meh.

Nemá někdo z vás Thiefs Torment a nepustil by ho za nějakou lidskou cenu? Ráno mi utekl jeden za 1 chaos a momentálně je všechno okolo 15.

GURBON: Chceš toho Barona - ale jak říkám, hraju standard.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Neřešil jste někdo problém s vytížením procesoru na 100% a následnýma lagama? Nemám žádnou pecku, pár let stará grafika a i5 procesor. Ale i když přepnu ingame z full detailů na hnus mód, tak je to pořád stejný. Zkoušel jsem nový ovladače a furt stejný..
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    jewely nepodcenovat ::: ja je sazim na prodej bez vyvolavaci ceny, cekuju tak leda +%life apod,
    a kolikrat zasnu, jaky z kombinace udam,
    a to pak ani nesmlouvam, protoze oni to maj oceneny sami a nabidnou tolik, kolik bych si vubec nedovolil chtit :
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kurna jsem furt zkoumal proc mam problemy s resistama, kdyz mam fakt jako masivne uz kde to jde (jako jsem capnutej, ale ele weakness je pain), a rusak to hraje jeste s 1 uniq navic - a on ma na jewelech 48 + 24 + 50 + 48 + 35 resistu dohromady :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Právě mi na ssf padla druhá essence of delyrium. Tušíte někdo, jestli se bude aplikovat ten jejich Decay z obou hůlek v případě dual wieldu?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    nevim, jestli jsem neprohloupil, prodal jsem Belly, ale zas za to mam komplet luxus vybavu pro Ice Whispering Berserkera :::
    (plus jeden exalt drop, ten zvukovej doprovod je fakt mohutnej :)
    tak za tejden budou ceny zas jinde, zejo, ten zacatek je dobry neprokaucovat ;
    jinak pewpewpew firestrom nedoporucuju, na ssf dobry, ale jinak nic moc, pomaly, glass cannon, a hlavne mi nejak nebavej ty zombici.

GURBON: ja to tribim, sem tam nejakej nadejnej item identifikuju, jinak to recykluju za chaosy/regaly, presne jako EVILMIND:
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ja s timhle vzdycky cekam nez budu mit bizuterii za kterou se nebudu stydet, mozna bych se na to mel vyprdnout a pak si nejakou koupit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ja uz jedu natvrdo co jsem zacal delat tu bohatou miniligu - nic neidentifikuju, takze nejsem zklamanej :), a menim vsechno za 2c recept, tim se da zajistit plynuly prisun chaosu i na drazsi equip. Takze mam po tydnu vicemene komplet low-end equip na cokoliv, a uz nasetrelo 4ex na budouci 6L.
    GURBON
    GURBON --- ---
    NYRLEM: ja dal dokupy za celou dobu zatim jen cca 30c, vcera jsem pulku utratil za Doon tak uz je to trochu lepsi, o 6L si zatim nechavam zdat.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    GURBON: ja jedu t6 mapy celkem bez problemu .. obcas chcipnu (hraju to dost papirove), ale je to sc, tak pohoda .. krom 6linku (hul za 75c) jsem vsechno co nosim nasel nebo koupil do 2c ..
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: protoze kdyz stackujes milion shardu, spis si koupis dalsi tab :) Kamos co hraje s tema 4ma zakladnima je na tom v kazdy lize zoufalejc a zoufalejc a musim mu delat skladiste.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    chris_wilsonLead Developer [hodnocení skryto] 28 minutes ago*
    We have shut the realm down and are rolling back the last few minutes. It appears a command that normally works does not any more.

to je vtipny, zda se, ze se Harbringer postavy presunuly do void ligy, a nejde na ne lognout... nejkratsi liga v historii! :-)

jinak s tema harbringer zmenama me teda serou, ze budou az za tejden, uz se mi povedlo udelat jednu mapu, a setril jsem si ji na dnesek, kdyz meli ohlasit zmeny :-( kazdopadne mi to prijde jako malej rozdil, nechapu proc ty orby proste nemuzou dropovat cely s nejakou sanci, lepsi nez stackovat milion shardu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam