• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    tak je to onlajnovka, to by bylo, aby se to lidi nesnazili ovlivnit.
    EXI: tl;dr it's bad at times but could be way worse ;
    GORDHART: to má hned člověk radost z každý pěkně vykraftěný věci :::
    s mym buildem bych teda ssf hrat nemoh, protoze je to zavisly na specifickejch vecech, ale nestezuju si, porizuju za levno a rng mi preje ;] :::
    a obcas se divim, Alpha's Howl za pouhý chaos, zato Rat's Nest za 20? :::
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: ještěže hraju ssf :)
    EXI
    EXI --- ---
    ad cena exaltu
    [SC] Massive Currency and Item Price-fixing in Harbringer League : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/6tvckb/sc_massive_currency_and_item_pricefixing_in/
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: já vim, stejně seš darebák ;
    teď je exalt za cca 40c, a vsadim se, ze za dva tri tejdny bude ke stovce, jako vzdycky, plus minus nejaky vykyvy
    ggg valve
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: Dareba je nazev guildy, ne moje jmeno :)

BTW exalt zrovna stoji prd ne? By me zajimalo, jestli zase jen lidi umele snizujou cenu (ostatne jako obvykle na to jede na redditu diskuse), nebo jestli neco v Harbringer lize zpusobuje, ze je to realnej odraz hodnoty, polovicni nez obvykle v temp ligach byva...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    musim se podelit o zkusenosti :::
    jak jsem asi uz rikal, PewPewPew Firestrom je dobrej tak leda na SSF, a chabej starter, s genrickou witchkou dokazes to samy, ne-li líp
    a jak prej nerfli ES/CI, tak jedu Maraudera tranďáka Whispering Ice, je to skoro až nudný OP ;

btw zkoušeli jste někdo Golemancera?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    dekuju darebovi za echo :::
    a jinak teda jedu ve fashion look ;::

jo a v rotaci mi padnul druhej exalt, to bylo srandy :::
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Pekne!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no jo, ale musis najit nejakyho takovyho newba, ze jo

Jinak vcera jsem prvne dal sam Hydru, poprve s jednou smrti a podruhy bez (teda jen modry mapy bez dmg modu, abych si to zkusil). Je videt, ze s kazdou ligou se posouvam bliz k end contentu, pomalu ale jiste! :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Staci kdyz ti tam nekdo otevre port, takze staci kdyz si zalozis partu a nabidnes par C a mas to hned :D Lepsi nez levlit jen kvuli tomu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: ten boss je tam vzdycky (akorat ho asi vetsina lidi mine protoze neni na hlavni ceste mezi lokacema), vaal zona je nahodna - ale da se vynutit kdyz si vezmes prislusnou profesi. Plus vaal zona jde furt pripadne jeste splnit random tocenim sacrifice pres map device.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: a kdyz prosmejdim cely A5 poprve, splni se to, nebo je to nahodny?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw bacha na to, ze Matriarch boss a jedna vaal zona z A5 pro challenge jsou dostupne jen kdyz tam jste prvne, protoze az se projde pak A5 opacnym smerem, tak tyhle zony zmizi

jsme kvuli tomu museli v guilde vybrat dobrovolnika co si zalozi novou postavu a dobehne tam :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Tak to je husty :D Ale holt mladsi maji lepsi reakcni casy :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    se nemuzu prestat smat :-))

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobrej skill :)

這走位還行吧?
    https://www.youtube.com/watch?v=f_I9ObeK2Gk
    GURBON
    GURBON --- ---
    REDBRIGADIST: ten standart to dobre zabil :D

//koupil jsem mu za posledni currency slusnej carnage a az pak to zjistil. Nejspis zacnu pouzivat gem Cast on death tuhle ligu :D
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    Já s enajednou zaseknul v Belly of the beast - killujou mě i obyčejní mobové. Meh meh.

Nemá někdo z vás Thiefs Torment a nepustil by ho za nějakou lidskou cenu? Ráno mi utekl jeden za 1 chaos a momentálně je všechno okolo 15.

GURBON: Chceš toho Barona - ale jak říkám, hraju standard.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Neřešil jste někdo problém s vytížením procesoru na 100% a následnýma lagama? Nemám žádnou pecku, pár let stará grafika a i5 procesor. Ale i když přepnu ingame z full detailů na hnus mód, tak je to pořád stejný. Zkoušel jsem nový ovladače a furt stejný..
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    jewely nepodcenovat ::: ja je sazim na prodej bez vyvolavaci ceny, cekuju tak leda +%life apod,
    a kolikrat zasnu, jaky z kombinace udam,
    a to pak ani nesmlouvam, protoze oni to maj oceneny sami a nabidnou tolik, kolik bych si vubec nedovolil chtit :
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kurna jsem furt zkoumal proc mam problemy s resistama, kdyz mam fakt jako masivne uz kde to jde (jako jsem capnutej, ale ele weakness je pain), a rusak to hraje jeste s 1 uniq navic - a on ma na jewelech 48 + 24 + 50 + 48 + 35 resistu dohromady :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam