• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem myslel, ze ta predposledni challenge bude nejaka super tezka, a uz mi chybej jen 2 z ni - a to jsem se prakticky ani jednou nesnazil... :-)
    TIGERCLAW
    TIGERCLAW --- ---
    ORBIT: ULALAPICO ted sem zase nalogoval, hral sem odpolko, sem na začatku 4 aktu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    TIGERCLAW: napis mi jmeno postavy, pozvu te do guildy a poradime.
    EXI
    EXI --- ---
    HRAFNAIN: dyk, já si dělal prdel :) mě teda rng přeje tuhle ligu jako nikdy až jsem z toho zaskočen. radši se ani nebudu rozepisovat, nebo mě nebudete mít rádi :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    TIGERCLAW: na spolecnym hrani je problem ze pokud nedokazes s nekym temer 100% sladit herni cas, tak to az do map (coz je ted lvl cca 62+? vpodstate dohrani pribehu) to nema cenu.
    TIGERCLAW
    TIGERCLAW --- ---
    Někdo tady online kdo by si zahral s uplnym amaterem a trochu mu ukazal hru? začal sem dnes, mam 15 lvl nebo tak a zatim se v tom trochu ztracim, rozhodl sem se jet podle guidu sunder mara tak kdyby si někdo chtěl zahrat se mnou, budu rád.

GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: Já jsem začal mít štěstí, až potom, co jsem začal hrát ED. Najednou se to sešlo. Cospris will, který jsem skoro hned 5linkoval, Eye Chayula a další slušnější kousky. :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EXI: a hele, tuhle ligu mi nedroplo nic, co by stalo aspon za starou belu
    no vlastne Belly, a to me vubec nesralo, v jakym kurzu sem ji strelil, poridil jsem slusnou vybavu a jsem spokojenej ::: pravda, s mym pristupem budu porad chudej, no a co, obcas se na mě RNG zasměje :D
    a zas jak nepospicham, tak radsi ceny nadsazuju, a postupne se dostavam k realnej cene, za kterou to nekdo vezme.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EXI: prej prechytracit, ale prd, zas az tak nekseftuju, a kdyz mam, tak to za to co chci dam, a nijak to neprepocitavam, to nechavam lichvarum ;
    jasne ze si spocitam, jestli šunka bez socketu stoji jeden alch, nebo 6S 30c, vic za to nedam :::
    a kdyz nemam, tak grindim, neasi a zkousim stesti, rng je previt ;
    EXI
    EXI --- ---
    HRAFNAIN: no dobre, chces me prechytracit :] tak kdyz ti nekdo bude nabizet pri kseftu misto chaosu exalty a bude pocitat 1:40, tak vis ze je to pro tebe vyhodne
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EXI: ja exalty neprodavam, ja je sbiram a pouzivam ;P
    EXI
    EXI --- ---
    pouzivate Mercury Trade? ja ted zacal :]

Path of Exile: MercuryTrade
    https://www.youtube.com/watch?v=gLbWwLOEv9A

GitHub - Exslims/MercuryTrade: An overlay application for Path of Exile(Tracking, Trading, Chat, etc)
    https://github.com/Exslims/MercuryTrade
    EXI
    EXI --- ---
    HRAFNAIN: ja jen abys neprodaval exalt za 40c :]
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    tak je to onlajnovka, to by bylo, aby se to lidi nesnazili ovlivnit.
    EXI: tl;dr it's bad at times but could be way worse ;
    GORDHART: to má hned člověk radost z každý pěkně vykraftěný věci :::
    s mym buildem bych teda ssf hrat nemoh, protoze je to zavisly na specifickejch vecech, ale nestezuju si, porizuju za levno a rng mi preje ;] :::
    a obcas se divim, Alpha's Howl za pouhý chaos, zato Rat's Nest za 20? :::
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: ještěže hraju ssf :)
    EXI
    EXI --- ---
    ad cena exaltu
    [SC] Massive Currency and Item Price-fixing in Harbringer League : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/6tvckb/sc_massive_currency_and_item_pricefixing_in/
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: já vim, stejně seš darebák ;
    teď je exalt za cca 40c, a vsadim se, ze za dva tri tejdny bude ke stovce, jako vzdycky, plus minus nejaky vykyvy
    ggg valve
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: Dareba je nazev guildy, ne moje jmeno :)

BTW exalt zrovna stoji prd ne? By me zajimalo, jestli zase jen lidi umele snizujou cenu (ostatne jako obvykle na to jede na redditu diskuse), nebo jestli neco v Harbringer lize zpusobuje, ze je to realnej odraz hodnoty, polovicni nez obvykle v temp ligach byva...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    musim se podelit o zkusenosti :::
    jak jsem asi uz rikal, PewPewPew Firestrom je dobrej tak leda na SSF, a chabej starter, s genrickou witchkou dokazes to samy, ne-li líp
    a jak prej nerfli ES/CI, tak jedu Maraudera tranďáka Whispering Ice, je to skoro až nudný OP ;

btw zkoušeli jste někdo Golemancera?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    dekuju darebovi za echo :::
    a jinak teda jedu ve fashion look ;::

jo a v rotaci mi padnul druhej exalt, to bylo srandy :::
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam