• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Ne, nijak se nezjednodusoval, asi to umis a mas dobry char :)
    Pro nekteryc hary to je fakt eazy pizy
    GURBON
    GURBON --- ---
    On se nejak zjednodusoval Uberlab? Vcera jsem to az podezrele dal s prstem v nose a doted tomu neverim :)
    EXI
    EXI --- ---
    tsive v labu jsou rozbity Fonts, uz tri dny. a na potvoru kazdej den jsou v labu prave Fonts. toto se stane, kdyz zacnu behat uberlab poprvy vubec :]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: sakra, to abych rychle probehnul vsechny svoje harbringer mapy, nez se tam misto exp harvestu bude ripovat, nejak moc vyhrozujou... :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Forum - Announcements - What We're Working On - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1971963
    Many members of our team are of course continuing to work on improvements to the Harbinger league and 3.0.0 content, which you'll see rolled out over the coming days, weeks and months.

Takže vlastně udělat ne až tak dobrou league, byl vlastně ďábelský plán GGG, udržet lidi hrát ji celou, protože se bude neustále zlepšovat? LOL

Jinak budeme mít pro příště co sbírat...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: Neboj, das, mas naslapnuto fakt pekne! A liga teprve zacala :)
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: gz, tuhle ligu je snad dam poprvy taky :]
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Gratuluju. Já prostě na to nemám vůli, abych u jedný postavy zůstal tak dlouho. Teď jsme se dostal do červenejch map s ED tricksterem a je to fakt silný, ale už mě to omrzelo, tak jsem šel dělat něco jinýho. :/ :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jo a btw ty posledni encountery, jak te boss nesmi trefit nejakym utokem, se daji splnit i na Shaperovi - s tim rozdilem, ze tam ty 4 random bossove maji mnohem mene HP nez v mapach, takze je to snazsi.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: S tim aoe pak nekterym vecem neuhnes. A volatile exploze je taky aoe ;)

Guardiani - grats, k tomu jsem se jeste neprobouchal ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak jsem dal vsechny guardiany (hydru uz i deathless), ale shaper zatim teda e-e. Ale je to asi proste o treninku, zjevne je vic o znalosti tech mechanik, sice jedna vec je mit nakoukano, ale uplne jina pak nepanikarit kdyz vidim jak mi tam HP litaj...

Jsem se potreboval odreagovat jsem snad pvne v zivote prisel o 60 procent expu na jediny lehky mape, dokonce posledni dva jsem se uz jen dival pres obrazovku a pres patro pyramidy Beaconu co me presne dava ty instanty, protoze mi to prislo az neuveritelny jak to je mozny... no, bylo :-) Ziskal jsem zcela novy respekt k "100% increase AoE" modu na mape.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak tady seznam novejch vaal bossu do challenge, na wiki je to zrovna jako dost blbe zatim
    Challenge: Kill these Vaal Bosses cheat sheet.. sortof : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/6sh4q0/challenge_kill_these_vaal_bosses_cheat_sheet/
    EXI
    EXI --- ---
    dikec .)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    S tim, ze to chces delat na T10+ mape, abys dostal tu cervenou, co stoji nejvic.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: použiješ harbiger orb na mapu a máš jistou šanci, že se změní na tu unikátní.
    EXI
    EXI --- ---
    a jaxe k tomu prijde, k ty mape? wiki mlci... a ja nic podobnyho nenasel [lvl 91]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Harbringer mapy jsou jako necekanej zdroj expu - jsem dneska zkusil prvni, mel jsem jen tu prostredni a cekal po patchi na otevreni. Na levelu 91 jsem tam dal asi 13% expu, coz je jako fakt masivni zisk na to, jak to je lehky (T15 mapa mi da tak 3% max s rizikem smrti) - a koukal jsem na 820 uz lidi prodavaj ty red mapy run s tim, ze davaji pres 20. Ze by konecne liga, ve ktery dam stovku? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem myslel, ze ta predposledni challenge bude nejaka super tezka, a uz mi chybej jen 2 z ni - a to jsem se prakticky ani jednou nesnazil... :-)
    TIGERCLAW
    TIGERCLAW --- ---
    ORBIT: ULALAPICO ted sem zase nalogoval, hral sem odpolko, sem na začatku 4 aktu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    TIGERCLAW: napis mi jmeno postavy, pozvu te do guildy a poradime.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam