• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    HRAFNAIN: xD mno takhle sem se na to ještě nepodíval :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SKUNK23: jj ta neobnovena mapa mi taky sere :::

ja to beru jako 42. challenge [41 je muj kompl] :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: nepochybne, ja jsem spatnej beta:tester, ani si nejak nestezuju :::
    obcas to zamrzi, ty uber bossici neco stoji, ale da se s tim zit :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    HRAFNAIN: Tak to já se teď začal potýkat s novinkou, která se mi taky neděla. Na mapách kde se vbíhá k bosovi do arény v podzemí. Vběhnu tam a hra natvrdo zamrzne......
    takže jak kokot to musim znova zapnout doběhnout tam přes mapu, která zase neni vidět, jelikož se to neuloží. A musim ho hned ripnout, jelikož když tam vběhbnu na potřetí tak to opět zamrzne.... mam už rudou mlhu před očima
    No potěcha pro srdce. GG GGG
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    no a co myslis po patchi ::: crash :::
    a nejhorsi je, ze kdyz jim clovek chce vynadat, tak je stejne musi pochvalit ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: kolega v guilde mel vcera nejakej perm crash na Atziri triu, jak tam vleze tak proste vzdycky, a zkousel jinej char a ten to nedela, takze nejakej reprodukovatelnej bug...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    novej patch hlásá ::: "Fixed a client crash ..." ::: lol :::
    dear ggg
    ale vpoho spoko, většinou se vrátim živej a portály tam jsou :::
    občas taky ne, a to nasere :]
    (ale to se stává zřídka, jen u těch důležitějších misí ;)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    o jakem triku pres voriciho je rec?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: v legacy na cospri's will jsem potreboval RRRRBG. bylo to vyborny a snadny. ani nevim, kolik bych na to potreboval chromu a nervu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jj ten trik pres voriciho je fakt dobrej, ale ted jsem delsi dobu nehral, takze nemam srovnani :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja uz vsechno delam jen tim jew trikem co jsem sem hazel video, pak te i 4x modra na abyssus nestoji skoro nic. Nejvic ted spalim na takovejch tech pripadech, kdy to vypada snadne, a nedari se, a pak frustrovane prave prekliknu i uspech...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: U chromu to obcas hodne boli :D Ale HH bolí víc.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: coz v aktualnich cenach je 150ex koukam, nasere :-) ale aspon je dobry vedet, ze to jde, a i kdyz ja tocim tema co nadropuju jen utility lahve, tak mam taky sanci na nejakou tu 200 chaosovou...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CARTMAN: proste toci ancient orby na uniq pasek, a kdyz zazracne dostane Headhunter co chce, tak uz nedokaze zastavit dalsi klik :-) to se mi stava bezne, akorat v mem pripade to jsou jen chromy na necem, takze to tak neboli
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EVILMIND: omlouvam se nemam uplne v pameti grafika uniku... se nejak uklikl boco?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    minulej tejden nekdo z naseho baraku a stejnyho patra skocil z okna
    stat se tohle me, tak by dost mozna krimizpravy resily zahadny seriovy skokany :-)

TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    Já teď jedu tohle:
    Debeon's Dirge Charged Dash/Cyclone - Effective Budget Option
    https://www.youtube.com/watch?v=WCRwkoqb9-c

Můj main v Harbingeru je pohodový Sunder build, ale Charged Dash je zábava a fakt rychlej clear speed. Plus ten skill se mi fakt líbí vizuálně.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: aha super, tak v tom pripade by ta challenge mela bejt uplne easy, na shaperovi tuplem
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Osobně jsem nezkoušel, ale mělo by být opravené.
    Forum - Patch Notes - 3.0.1b Patch Notes - Path of Exile
    http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1975095
    Fixes an issue with skill based challenges, where hits against totems and minions prevented getting the challenge.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam