• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    novej patch hlásá ::: "Fixed a client crash ..." ::: lol :::
    dear ggg
    ale vpoho spoko, většinou se vrátim živej a portály tam jsou :::
    občas taky ne, a to nasere :]
    (ale to se stává zřídka, jen u těch důležitějších misí ;)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    o jakem triku pres voriciho je rec?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: v legacy na cospri's will jsem potreboval RRRRBG. bylo to vyborny a snadny. ani nevim, kolik bych na to potreboval chromu a nervu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jj ten trik pres voriciho je fakt dobrej, ale ted jsem delsi dobu nehral, takze nemam srovnani :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja uz vsechno delam jen tim jew trikem co jsem sem hazel video, pak te i 4x modra na abyssus nestoji skoro nic. Nejvic ted spalim na takovejch tech pripadech, kdy to vypada snadne, a nedari se, a pak frustrovane prave prekliknu i uspech...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: U chromu to obcas hodne boli :D Ale HH bolí víc.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: coz v aktualnich cenach je 150ex koukam, nasere :-) ale aspon je dobry vedet, ze to jde, a i kdyz ja tocim tema co nadropuju jen utility lahve, tak mam taky sanci na nejakou tu 200 chaosovou...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CARTMAN: proste toci ancient orby na uniq pasek, a kdyz zazracne dostane Headhunter co chce, tak uz nedokaze zastavit dalsi klik :-) to se mi stava bezne, akorat v mem pripade to jsou jen chromy na necem, takze to tak neboli
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EVILMIND: omlouvam se nemam uplne v pameti grafika uniku... se nejak uklikl boco?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    minulej tejden nekdo z naseho baraku a stejnyho patra skocil z okna
    stat se tohle me, tak by dost mozna krimizpravy resily zahadny seriovy skokany :-)

TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    Já teď jedu tohle:
    Debeon's Dirge Charged Dash/Cyclone - Effective Budget Option
    https://www.youtube.com/watch?v=WCRwkoqb9-c

Můj main v Harbingeru je pohodový Sunder build, ale Charged Dash je zábava a fakt rychlej clear speed. Plus ten skill se mi fakt líbí vizuálně.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: aha super, tak v tom pripade by ta challenge mela bejt uplne easy, na shaperovi tuplem
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Osobně jsem nezkoušel, ale mělo by být opravené.
    Forum - Patch Notes - 3.0.1b Patch Notes - Path of Exile
    http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1975095
    Fixes an issue with skill based challenges, where hits against totems and minions prevented getting the challenge.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: no prej se pocitaji i totemy jsem slysel, coz je duvod proc jsem to asi pokazdy failnul, od ty doby jsem ho zatim nebyl co to vim... ale ten prijde jako snadnej, jen nemam za a mapu, a za druhy bych to spis rad dal na shaperovi. Totez vlk, tam je to jen o to horsi, ze proste fakt jede uplne od zacatku, ale je pravda ze jakmile spusti, tak se netoci uz za tebou, takze kdyz te netrefi prvnim tak mas celou tu barrage dobu na to ho zabit - a zase, na shaperovi bude mit o tolik min HP, ze urcite pujde rychle.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: nektery jdou samy, to je pravda, Piety a Vaal jako nic, ba i Goddess jsem udolal, Atziri taky v pohode :)
    ale s Rek'tarem a High Templarem mam zatim smulu. Jestli to nebude tim, ze se uz moc snazim :D
    A taky jsem tam behal s golemem, zrovna u Rektála je to prej asi nějaký buglý nebo co :::
    No nasel jsem alespon nejaky tipy :::
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/6w9w25/written_note_guide_for_following_encounters/
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Ne, nijak se nezjednodusoval, asi to umis a mas dobry char :)
    Pro nekteryc hary to je fakt eazy pizy
    GURBON
    GURBON --- ---
    On se nejak zjednodusoval Uberlab? Vcera jsem to az podezrele dal s prstem v nose a doted tomu neverim :)
    EXI
    EXI --- ---
    tsive v labu jsou rozbity Fonts, uz tri dny. a na potvoru kazdej den jsou v labu prave Fonts. toto se stane, kdyz zacnu behat uberlab poprvy vubec :]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: sakra, to abych rychle probehnul vsechny svoje harbringer mapy, nez se tam misto exp harvestu bude ripovat, nejak moc vyhrozujou... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam