• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: desecrated trik nefunguje.. pred timhle patchem sis naklikal low lvl spectry a kdyz jsi s nima vlezl do mapy, tak jsi je mohl v nekterych mapach ziskat pomoci desecrate
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: spectralni naser build :D
    EXI
    EXI --- ---
    komedie s tema spectrama... typek mi nabidl zbylej portal k shaperovi, taxem asi po hodine ziskal svoje Tukohama Vanguardy (davaj scorching ray totem, OP na bosse).. ale zadnyho Wicker Mana po dvou hodinach snazeni. ted je realm dole, bez varovani. tak jestli mi ti spectri zmizej. budu opravdu nadsenej
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI:
    EXI: No to me prave zajima co zmenili s tim je dostat.
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: sice zustavaji po logoutu, ale je prisernej opruz je vubec dostat
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: co udelali za zmenu? - s dostavanim spekter..
    EXI
    EXI --- ---
    WTF patch 3.0.2.. sice mi spectre zustaji po logout, ale dostat je v mape je ted dost nerealny.. to meli nechat radsi tak jak to je... mel jsem je v mapach do 5ti minut.. takhle je budu lovit hodinu - to si necham zajit chut.. takze muj build co se vcera tak slibne rozjel dneska krasne dojel. fakt parada :(( investoval jsem do nej cca 8ex, zbytecne. FAK
    EXI
    EXI --- ---

we heard you like ranged skills, so we put a ranged skill on the ranged skill of your ranged skill!
    EXI
    EXI --- ---
    tyyjo taxem to zase pustil tak po mesici, kdy uz jsem to zas fakt paril az moc (az mi to komplikovalo praci hehe).. a je to furt dobry :] jsem zvedavej jestli v dohledy dobe vyjde neco co se poe aspon priblizi (kdyz nepocitam datadisk na grim dawn, co ma vyjit za tyden)
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    MPEGYNA: Summoni přežívají smrt už teď.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EXI: otazka je, jestli aury a sumony preziji smrt...
    EXI
    EXI --- ---
    Spectre and Aura Persistence in Content Update 3.0.2
    This quality-of-life change not only means that summoners can turn their computers off at night...
    :D toto me nenapadlo, nevypinat PoE/kompik abych si ponechal summony nebo aury :D vsak mi taky vetrak od gfx huci dosti hlasite kdyz jede PoE.. no nic - konecne si zahraju spectre summonera, az teda bude cas a chut

Forum - Announcements - Spectre and Aura Persistence in Content Update 3.0.2 - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2012843
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: tak jasne, u rare je ta uvaha prilis komplexni na nejakej automat. Nejvic to setri cas na vecech, co maji stejne vlastnosti vzdycky - mapy, fragmenty, currency apod.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MPEGYNA: na rolly je pak dobry Ctrl-Alt-D, zaskrtnes si, ktery chces, pripadne upravis hodnoty, a otevres v prohlizeci v poe.trade
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: tak jsem si to nainstaloval a ta cena funguje jen na unique a jeste to nebere v potaz rolly!?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: tam se nic nenastavuje ale :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: mne prislo strasne slozity to nastavit, tak sem se do toho jeste nepoustel.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: jop, presne tak to taky pouzivam.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: ja ho pouzivam ctrl+d kdyz chci jen rychle vedet, jestli to ma nejakou cenu, a ctrl+c kdyz koukam jestli to nema i dobrej roll - coz u rare veci ukazuje i tiery a S/P, takze se to da pouzit i pro zakladni crafteni pak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam