• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: vsak ja taky nic jinyho nez levleni lea neprovozuju a delam jen ty ukoly v arene a to vecny nahazovani aur je desnej opruz. stejne dycky skoncim s tim, ze jedu bez nich a ciham az se nekde spawne hrac, co taky jeste nema nahozeny aury.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: OK, mas bod :D
    ale pvp je dobry jen na levleni lea a jinak je to na prd :D neba
    GURBON
    GURBON --- ---
    EXI: jo taaak, to me nikdy nebavilo
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EXI: spravne. mas jednoho bludistaka.
    EXI
    EXI --- ---
    myslim ze mysli PvP :]
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON:Tak postava neskončí, může pokračovat na standardu :)
    Plus pokud bychom chtěli zabrousit na opravdu tenký led, tak kdysi byly fígle na shození realmu a vynucení rollbacku, což by to mělo taky "řešit"(?), ale to by už mělo všechno být odladěné. IMHO se za to dávali permabany, takže pápá MTX. Navíc pak bych neviděl důvod jet HC...
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: To sice jo, ale pak možná budeš muset v pekle nahazovat aury a summonit spektry až do skonání věků ;-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: cernej humor, ale to je asi jedinej zpusob jak mi muzou prezit hc postavy vecne :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: mozna mysli, kdyz umre hrac real life? ;)
    GURBON
    GURBON --- ---
    MPEGYNA: coze? muzes to rozvest?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: myslim, ze ne, i na hc jde umrit, aby postava neskoncila...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: hraj HC, pak nebudeš mít takové starosti :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    tak aury se po smrti musi nahazovat znova :( to me teda ta funkce, ze prezijou logout moc nevytrhne.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tak ještě ten timer na offeringy... :))
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: Vidis, panove v GGG se o svoje hrace staraji.
    EXI
    EXI --- ---
    HURRAAA oni zmeni desecrate, takze nebudu muset hledat spectry:
    The corpses will be chosen from the monsters in the current area and any Spectres that have existed in this instance.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja jsem minimalne zvyklej, ze kdyz se jdu vysypat, tak beru nejdrazsi veci prednostne, i kdybych neco musel vyhazet na zem :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jo kdyz se rozbije instance, tak s tim nic nenadelas.
    Dobry nedavat port nad hromadama lootu a mrtvol, s tim je obcas problem. Vzdycky zmizet z mista kde se neco dela a port davat az tam.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    EVILMIND: nehraju to teda tak dlouho, ale standartne hru nevypinam a vazne se mi nestalo ani jednou, ze by mi portaly zmizely, ale to beham klasiky M10-15.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: jo, ale jednou jsem mel nejakej cadiro deal, nehnul jsem se z HO, a stejne mi portaly proste zmizely za snad 10 minut (resp. uz do nich neslo vlezt)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EXI: Jo bohuzel mizej predmety.... vcera dopoledne jsem probehal par mapek, zanu...atp odlognu se, cca za 2 hodky jsem se chtel lognout z5.... servry down tak nic.... a o dalsi cca 3-4 hodky pozdejc kdyz sem prisel z prace, lognu se nabehne to, ale koukam ze sem chudsi asi o 11 map 12c nejakej ten uniq a neco dalsich orbu. Hned me to zvedlo naladu jaky to mam ale stesti xD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam