• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Ten addon na cheatování šestilinků chci taky! :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Já zatím na tabule. Nechci riskovat že jí prodám a nepodaří se mi linknout Vis Mortis.
    Tedy +1/+2 chaos gem pro desecrate a 75 lvl spectres když jsem začal běhat mapy se hodí :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Nocni parna prinesla ovoce ;) s 6L to pujde lepe
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI:

EXI: hele jako, ja uz parkrat vyhral, stesti se obcas usmeje, minule se treba usmalo plnejma hrstma :-)
    EXI
    EXI --- ---
    MRORANGE: ok dik. losuje se teda po skonceni toho zavodu zejo. no, stejne mi to prijde nerealny.. celkem 1850 mtx. se svojim stestim vyhraju tak leda prd. lidi to bude hrat asi spousta. no pro ceny to hrat nebudu, ale sranda to bude kazdopadne
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EXI: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2026927
    Demis a MTX kde je psáno top xxx jsou pro nolifery, box dostane každý nad 35 a ostatní se losuje když dosáhneš na daný lvl.
    EXI
    EXI --- ---
    jsem zjistil jaky mam ted HP .) https://i.imgur.com/1TF1FeA.jpg

EVILMIND: uka cepici za 950ex :o :o wtf :D GZ.. heeej to jsem jaa, tvuj bracha, pujc mi prosim na headhuntera

hele ty mtx odmeny jsou stejne pro prvnich x hracu ne? krome ty truhly je dost nerealny dostat jakykoliv mtx, ne?

jinak ja jsem msi predevcirem maklikal pro turmoil hierophant build, nikdy jsem hierophanta nejel, tak to bude sranda
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: jo, snad jo.
    Já jsem summonera zkoušel až teď když měnili spectres, mám na potatu překvapivě s wickermeny a vanguardy relativně hladkou hru, asi jak generují méně věcí k vykreslení. A playstyle mi dost vyhovuje.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: o srs startu přemýšlím taky, je to tak mile univerzální na všechno, co na tebe bude vyskakovat.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND:
    ORBIT: taky softcore, já stejně hc nehraju
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: nebo mozna glacial cascade, to se mi libilo graficky
    Kazdopadne pojedu softcore, v 10 dnech nejak jako nevidim moc prostoru zacinat vickrat, zvlaste kdyz ty mapy budou natriskany :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: tak nad tim jsem taky uvazoval :D Jaky pojedete ligy?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: S tremor rodem je fakt sranda, doporucuju :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    i kdyz kaslu na to, zkusim hrat neco co jsem nikdy nehral jeste, treba nejakyho minera :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem se lognul abych se podival co ze to zacina, a v poste mam nabidku na 950 exa za tu svou cepici :-))

ale jinak koukam pekny ceny, to bych mohl neco rozjet, co bude tak nejrychlejsi na expeni ted? :)

MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Chci se pokusit o lvl 90, pro pool mtx. Nejspíš SRS start a potom spectres.
    V létě mi utekly, takže bych rád dal jak turmoil tak mayhem
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: jeste netusim ani ligu, natoz pak char :D asi neco vymyslim naposledni chvili :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Asi já, ale nejspíš až od neděle.

Co budeš hrát?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Dneska zacina race, zucastnite se nekdo?
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    JULIAN: Nejde o sociální interakci, ale udělat ti z toho takový vopruz, aby to Filthy Casuals nestálo za to zkoušet (sami tvrděj, že podle jejich statistik jen 10% hráčů pravidelně obchoduje) a jako alternativu GGG vidí to, že kdyby byl AH, snížili by výrazně globální Drop Rate. Sice demence, ale pokud si mám vybrat mezi těmahle možnostma, radši si vyberu vopruz.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    JULIAN: Za mě je výborně a snadno fungující AH věc, co mi totálně zkazila D3, když vyšlo. Bojím se, že inflace hrozně levnejch předmětů by úplně rozbila můj jakejkoliv pocit z toho, že jsem vůbec něco našel.

(ale chápu, že se fungujícícma SSF ligama už to asi není tak horký téma, ale imho furt dost lidí hraje tak, že prsotě nějak choděj, síbraj věci a pak si to třeba měněj mezi kamarádama)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GORDHART: proc? jakej je rozdil mezi tim ze nekde na neco kliknu versus to ze napisu noname typkovi, kterej mi ani neodpovi, ale misto jednoho kliknuti miusim jeste acceptnout invite, teleportnout se do jeho hideoutu, pockat az ta buzna najde tu vec v truhle, jako kokot natahat presne spocitany veci z inventare a vec mam. A zase z party a hideoutu vylezu. Socialni kontakt nula nula nic, akorat mi ten trade trval o pet minut dele
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam