• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Start ligy, takže nějak rozumně clearovat mapy a pokud možno u toho moc neumírat.

Inquisitor procuje consecrated ground, ale v tom musíš stát, aby něco dělal. Trickster má zvednutej regen pořád...

Nejvíc by se mi líbila scionka, samozřejmě (protože komu by se nelíbila, že), ale Mathil mě docela zviklal tím tricksterem.

Necrowitchka na to taky není špatná, přes offering dokáže dobře maxnout shield block (zas ale nemá takovou mobilitu a musí castit consecrate/offering).
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: To chci! Toho guardiana.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: muzu potvrdit, na vyssi mapy to neni ono.

YORK: Na scorching ray je fajn inquisitor, jeden kamos jel na HC guardiana se vsema trema puritama, takže byl tanky jako blazen. Asi jde o to c s tim chces delat.
    EXI
    EXI --- ---
    MRORANGE: wickerman a tukohama vanguard spectre build - padalo mi to hodne, nez jsem vypnul multi-threading. psali ze to opravili, ale padalo mi to dal
    YORK
    YORK --- ---
    MRORANGE: Jakou jsi jel ascendancy se scorching rayem? Plánuju s tím začínat novou sezónu a pořád se nemůžu rozhodnout.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: takový ty příkazy při spouštění hry jsi zkoušel? Kdysi dávno mi to vyřešilo to padání. Respektive z padání co pár lokací to začalo padat třeba jednou za hodinu, dvě.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Vlastně jsem kromě map jako takových, pár guardianů a obyč Atziri žádnej endendgame nejel, takže bych se do toho chtěl konečně pustit když je teď expansion zaměřená na mapy a endgame. Plus se právě zaměřit na max 3 chary...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak já jsem v Harbinger dal na 75 warchiefa a starter scorching ray. Golemy a spectres na 90/92. Summoner mě bavil hodně, navíc mám při vanguard+wickermen poměrně dost plynulou hru.
    Stejně mě to ale cca každých 5 map spadne kvůli ramce, nebo že má problém něco načíst. Budu zkoušet reinstal hry, třeba to pomůže. Ale asi budu chtít ještě ty spectres poladit, byly to moje první dva summoner charaktery, takže žádnej expert nejsem. Plus si třeba zkusit jiný spectres.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: to vypada pekne ten portal, vyslovene tezky asi budou ty encounters (v tehle lize se mi treba nikdy nepodarilo dat vlka aniz by me hitnul barrage).

Ale vubec nevim co hrat, chtel jsem zacit minera ale za ty dve kratky ligy me docela jako omrzel, a ted co jsem s nim dal 90 mi neprisel uplne super v end levelu teda, nebo ho mozna neumim - jak necemu nedam instant, nebo se to nenecha ustrilet single minama totemem, tak je to docela jako pain.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MRORANGE: A jinak po slabých odměnách v harbingeru tohle vypadá rozhodně lépe...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak 36 zní ok, možná se pokusím o 40 a alespoň lvl 95, plus shapera/eldera kterýho jsem vlastně ještě nedal...
    Forum - Announcements - The Abyss League Challenges and Rewards - Path of Exile
    http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2035580
    Akorát doufám, že mi nenerfnou vanguardy a wickermeny, což tak trochu očekávám...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: U me stejny, jen ten exalt mi padnul jedinej a nechal jsem ho lezet.
    Lidi co mi psalibze chteji neco za min nez chaos jsem obdarovaval, loot filter jsem pak orezal ze zobrazoval fakt jen chaosy. Fakt dekadence.
    Ted to bude ukrutne pomaly ..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no search mlcel. Kazdopadne strongboxy jsem jel dlouho, bo je to bezpecny, ale pak jsem se radsi preucil na ty breach, protoze davaji fakt xnasobne vic. To mi bude v novy lize chybet, prvne v zivote jsem nesbiral posledni 3 dny vubec NIC, krome dalsich map teda. Na konci jsem nechal lezet i exalt, vrchol dekadence... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: a jit po strongboxech a pripadne breachich, pokud v nich nechcipnete :)

Ale jinak super tool, ale mam pocit že tu taky proběhl před prvním racem..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak vidim ze to tu nepadlo jeste, kdyby nekdo neznal, nejrychlejsi zpusob jak jeste doexpit do tech 90
    Poecraft | Race Zone Tracker | Path of Exile Tools
    http://poecraft.com/race/zones
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Tak to já třeba používám, při tradu, je to rychlejší. Ale ssf je nejrychlejší :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Ty jo, možná že to člověk ani nevnímá, že by to ještě překlikl, ale přijde mi, že když je to jenom kvůli tradu, tzn. k vytvoření party došlo před chvílí, tak se mi otevře rovnou parta...
    Schválně se na to zkusím zaměřit jestli budu ještě něco nakupovat v rámci mayhemu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    U nas taky mame jedince, co takhle odesli z guildy :), nicmene ja jsem taky zvyklej na S, donedavna jsem treba vubec netusil, ze na tom portretu v parte muzu rovnou dat visit hideout (a ani ted to stejne nepouzivam a chodim pres S). Tj. zrovna tohle mi neprijde nic extra.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: jsem to já, nebo když jsem v gildě, tak mě to primárně hází do okda gildy? Takže je tam ještě o jedno překliknutí navíc, nehledě na to, že jsem takhle už asi třikrát málem odešel z gildy. :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Starý způsob- zmáčknutí "S" pohyb myší +1xklik
    Nový způsob pohyb myší až do levého rohu 1xklik, pohyb kousek další klik
    Nemůžu si pomoct, starý způsob byl rychlejší. Navíc pokud vyloženě nechce člověk opustit celou partu, ale jen někoho kicknout, tak stejně musí do obrazovky. Ale ok, nechám vám vaši radost :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: treba ze nemusi kvuli kazdymu vyskoceni z party otvirat cely to okno? Kdyz hodne tradujes tak je to celkem opruz.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MPEGYNA: Projel jsem celý vlákno na redditu a přesto pořád nechápu nadšení z této změny. Může mi to někdo vysvětlit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam