• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: on dava pariah vlastne dalsich 100es, to je sakra znat. Kolik jsi mel es s tim Borivojem? Teda po nerfech?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: pro me to bude uplne nova vec :D Takze budu konzultovat ingame, kdyz se potkame :D
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: Rad slysim, ze to nemam uplne mimo :) koukal jsi se na pasivky kde mame rozdily? Ono asi neni problem ubrat trochu u shadowa na chaos dmg a dat to do area u startu occultisty. Kdyz jsem to hral naposledy, dostal jsem se relativne levne (s pariah prstenem a relativne mizernym brnenim) k 6-7K na lvl 80, coz by na sc melo stacit bohate do cervenych .. ono bez ES stitu a kdybych chtel jet beast, tak se to skaluje blbe .. radeji to pujdu este prepocitat

contagion je zaklad, ale rozsah neni rozhodujici .. bezis, hodis na grupu ED a nez doputuje k priseram das contagion treba 2-3x .. hral jsem to s dvakrat vaal haste, to bylo hodne broken :) vaal discipline nevim, jestli se vyplati
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Na co si vsadíte?

ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: Tak proto nerfli fenixe :D tam je v poolu max resist :D

A to bude map na prozkoumavani :D uz se tesim.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: Imho pojedeme skoro stejný build na začátek :D Je s tím xirgilem na začátek to je těžký :) Heretics rozhodně chceš, to je spousta ušetřených pasivek.

Nevím jestli ti nebude chybět aoe, nemám s tím zkušenost, ale mám pocit že na contaigon a clear speed je to zasadni. Kolik pocitas ze budes mit ES?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak schválně, kdo všechno bude hrát Volatile dead? :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MARSHUS: Jo, už byly avizovaný v https://www.pathofexile.com/war
    Je ale otázka, jak budou padat často, kolik moc kombinací affixů tam je, kdy sice můžeš mít 6l, ale třeba "nepoužitelnej" protože si budou supporty když ne odporovat, tak se minimálně nebudou doplňovat. Ale to se všechno uvidí.
    Obecně ale souhlasím s tím, že se tím vlastně nahrazujou "chase uniques" a jsou strašně OP. Imho potom ale ty správný kombinace budou taky tak vzácný. Nicméně dá se to craftit, takže scour/alch/chaos meta :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    a tohle jste videli? ty novy rare celkem OP .. to jsou buffy panove.

Forum - Announcements - Showcasing New War for the Atlas Gems and Items - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2036707
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    udelal jsem si nastrel na occultist s essence drain a contagion, chci hrat s xirgilem a trema cursama, jeste jsem se nerozhodl o heretics veil .. poradite mi se stromem? https://www.pathofexile.com/...BAMHFwzrDbcgMyCPK080WzxXVi9lb3V_fit-w53TpAuq662Pr7uwY9HH1S_fB99f56PrS
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Pure light body armour, no portály nebo wings by se mi líbily víc, ale stěžovat si nebudu.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    bedna a ultimate chaos helma. neni zla ale asi se mi vic libi ten twich reward.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Já pokračuju ve stejném duchu jako doposud :D
    jen bedna a shit dekorace do hideoutu, tentokrát White crystal :D

EVILMIND: Grats k portálu!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja dostal jen bednu za level 90, fuck
    ale zase v ni je ultimate chaos portal, tak jako nejsem uplne zklamanej... :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Damn, snad nejhnusnější co jsem mohl dostat. Verdant helmet z twitche. Jinak Mayhem zase jen box. Snad to bude něco lepšího než Red eyes...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Jo, ale nevím jestli jsem víc na straně GGG než jindy, ale tentokrát mi to přijde opodstatněné ještě méně než jindy. Jediný co neměl Chris psát bylo "boosts incoming in patchnotes"
    Trochu škodolibě doufám, že sice budou obecně v 3.2 ascendancy změny k lepšímu, ale zároveň stoupne tuhost monster nebo něco takového.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: lidi vždycky remcají :D Reddit není většina hráčské základny, jen ta nejhlasitější..
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Jo, souhlasím, po tom co před nějakou dobou ukázali overhaul lightning tendrils, tak jsem trochu doufal že toho bude upravenýho víc, ale chápu, že se jim holt nedostával čas s FoO a teď s dalším expansion.
    Je fakt že třeba úprava různých ascendancy je potřeba, ale i tak dost nechápu převážnou část lidí co se k tomu vyjadřujou negativně...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Zmeny teda hodne zajimavy, ale myslim ze celkem ku prospechu. To ze vaal pact skonci bylo jasny uz nejakou dobu, bude zajimavy co vznikne za novy buildy diky tomu:)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: Rf to tolik nepali, uregeni to i bez stitu vubec ;)
    Jen nepujde ignorovat mody na mapach. 60% regen, -max apod. O to drazsi budou purity na levelu 21
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam