• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: To je taky dost ze to udelali :) osobne sem neco na tento zpusob ocekaval uz minulou ligu. Kazdopadne si ho take koupim pod stromecek i kdyz mozna jeste chvilku pockam jestli na ten tab nenahodej nejakou vanocni slevicku :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to vypada jako hodne pekne

Path of Exile: Map Stash Tab
    https://www.youtube.com/watch?v=qADauYUVUPw
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MAP TAB IS HERE!
    lol called it
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: ty bubonic trail teda budou jako 2L, nebo jsou ty sloty jeste navic k 4L?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tusi nekdo jak nacenovat ty shaper/elder dropy? jestli vlastne nejde jen o to dostat ten base co clovek chce, a pak ho rotovat chaosama...
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    celkem pekny kousky

Forum - Announcements - New Unique Items Discovered So Far - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2041409
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Jinak teda dual wield Nyctas, v jednom Volatile Dead a v druhé Cremation a hned to jde lépe. Zvlášť poté co v minulé patchi upravili VD tak se to hodně zlepšilo a není to tak moc clunky. Už si opravdu hledají cíle a dokonce to i dělá dmg. Čuchám nerf v 3.2, hlavně tedy Cremation...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    HUGILA: Měl jsem s nima problém pokud člověk neměl aoe skill, strašně se mi healovali a na každém jsem strávil strašně času. Nějak to teď měnili, včera už mi přišli znatelně snadnější.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    uz jsem nejak uvolnil Eldera, a ted to asi vypada, ze musim manipulovat tu jeho oblast tak, aby zabral mapu, kde je shaper orb - protoze az tehdy se tam ten quest na nej aktivuje?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HUGILA: vsechno jde zabit
    netopyri jsoumrchy, ale staci zabit ty vajicka co plivou dalsi mrchy a jsi cajk.
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    MRORANGE: Kteří netopýři nejdou zabít? Sem teda jenom na 58lvl, nevím jak je to vejs
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: přesně na tohle umírám taky, prostě že neprojdu přes moby, protože střed ucpe díra.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: hele chvilku mi trvalo si zvyknout, ale je to dobry, kdyz tam neco je, tak je to debuff a hned si toho vsimnu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Mě to přijde zatím jako nejlepší liga, co do obtížnosti - na HC to musí jako bejt maso, já třeba docela umírám na abyss co mě nažene někam, kde pak díra zablokuje vchod přes celou chodbu, apod.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    SKUNK23: Moc a příliš :)
    Možná to bude znít jako rouhání, ale osobně se mi to líbí víc než Breach :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    A jak se vám jinak zamlouva Abyss a jak v něm chcípáte ? Mě se teda líbí moc, ten efekt jak to praská po mapě je super, ripl jsem na abyss zatim jednou, ale ocekavam ze se to bude stupnovat. Rozjel jsem scionku zatim ji jedu se Sunder ale furt netusim na co ji zamerit (nejake tipy ? :D ) Jinak prijde mi to nekdy docela vostry, tech priser sou fakt kvanta a ty zluty mobove delaj nepekne veci .) gl hf vsem
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me treba prijde super, ze aury zmizely, neni duvod abych furt videl ze ji mam, kdyz ji mam ted vzdycky, i po relogu - dokud neumru
    a ze jsou debuffy na samostatnym radku je uplne super, zvlaste kdyz hraju se soul mantle a muj mechanismus proti jejimu negativnimu efektu je anti curse lahev, tak fakt potrebuju videt co se deje rychle, a ne nekde v dlouhem radku, jak to bylo predtim
    takze za me super zmena presne v pravy cas :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    tak jenom aby kouzlu demokracie bylo ucineno za dost me se ty zmeny libej. aury na skill baru mi prijdou preehldnejsi a vyber odmen take :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MRORANGE: dik za odpoved, jj ty flasky my prijdou taky ok :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    SKUNK23: Protože při volení skillů na liště je vidět která aura/blasphemy je aktivní a lidi si stěžovali že se nevyznají ve změti buffů, degenů, potionů atd. Tak to obrátily úplně na druhou stranu mi přijde.
    Nicméně třeba průběh potionů se mi pod nima líbí. Zvlášť pokud chce člověk tankovat ty přiblblý abyss moby, spamovat kouzla a jemom kontrolovat health a potiony.

Nicméně sláva, upravily ty abyss moby, takže ti netopýři by snad měli jít zabít
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    TYRAEL: dik moc za radu :-), zapinam z5 bez toho sem zmatenej a nevim co sem zapl a co ne.
    Predpokladam ze to udelali kuli tomu aby odlehcili grafice jinak me nenapada jedinej duvod proc to tak je.
    Par kamosu uz poe prestalo hrat kuli tomu jak se to cele jebe kuli tem efektum na postavi co tam neustale pridavaj. Kdyby to aspon poradne otestovali nez to tam daj, clovek obcas vbehne do mesta nebo party a FPS padnou tak, ze to vypada jako lego a neda se to hrat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam