• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: ten je pěknej!
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A Chris na to reagoval, ze to bude celosvetove. Myslim ze to na nich otestovali ;€
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cinska verze POE zjevne ma featury co chceme :)

ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: první uniq v mapách - soul mantle :D uvidíš
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: jsem to vymyslel, az dojedu tuhle ligu challenge, tak si dam nejakej totem build v SSF, a tam mi stejne soul mantle nepadne :-)
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: To je dost pitomý, spell totem bez soul mantlu je tak trochu jako chleba s máslem bez chleba...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no mezitim jsem zjistil, ze T16 to nejsou, nicmene zrejme je nutne delat unikatni T14-15, a az jako posledni Elder na T15, coz je jako dost tezke udelat - protoze neni mozne udelat Elderovo uzemi tak, aby byl jen na takovejch mapach, takze je to o stesti kde spawne. Takze jsem zatim zaseklej na 13/15 v tom questu.

Ted jsem se nastval cerstve, si rikam, kdyz je ten vyprodej alternativnich skinu na skilly, tak koupim neco co pouzivam za prebytecne body co mam. Jsem si koupil na spell totem, to je takovej univerzalni co vickrat pouziju.
    A ono to nefunguje, kdyz ten skill neni jako samostatnej gem - jako treba ted kdyz mam Soul Mantle, uaaaaa... :-(
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: netusim, ja mam 2 :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw tusi nekdo, jak splnit ten quest na shaper memory fragmenty? na mapach do T15 se mi to splnilo do 12/15, a ted nevim, jestli jako zbytek je nutno delat jen na T16? protoze nejen elder, ale ani shaper mi na zadneho guardiana jeste ani jednou nevlezl, takze nevim, jestli to vubec jde...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    mno, se ukazalo, ze kdyz vic premejslim co delam, tak to je lehky

kazdopadne hlavni vykon vanoc, prvne v zivote jsem dal Hall of Grandmasters! jsem konecne pochopil proc to nikdy neslo, protoze tam jsou takovy ty smejdi se 100 procent blokem, tak stacilo si vzit extra alt utok jen na ne...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jsem ted googlil jak na to, a tohle je uplne presne muj pripad, vcetne toho revu "jak to mam davat kdyz tu nic nedava flask charge", akorat ja kricel vic nahlas... :-) akoratze ja nemel vic postav abych vybral tu nejlepsi no, koukal jsem pak jak to dava nejakej ES build a ty nemaji vubec problem, nakonec se budu muset nechat protahovat vlastni mapou snad...

Lightning Elder Guardian Fight - "The Eradicator" in Red Tier Maps
    https://www.youtube.com/watch?v=lTwuJYPl3Mg
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    se mi po nekolika dnech konecne podarilo nahnat Eldera do cervenych map aby mi tam spawnul, a ted se ukazalo, ze ty jeho guardiany naprosto nedavam, trochu jinej level nez na tech zlutejch... toho tam asi budu mit spawnutyho hodne dlouho :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    15 fusingů. :D

Asi nejdražší věc, kterou jsem kdy v PoE vlastnil.

ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: tak to te uvidime akorat na standartu.. NEco s cim muzu pomoct?
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    kravi mi windows :]
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A to je hodne zabavnej prvek :D Nacházet upgrady ti vydrží na dlouho :D
    A upozorňuju, chce to dost místa ve stashi :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tuhle ligu jsem dropnul prvne 800 facebreaker, to by me na SSF naucilo! :-) Jinak ja vetsinou kazdou hru hraju jedinou postavu, nejvic jsem tusim hral dve, kdyz uz neco zmenim tak to radsi respectnu cele, takze jako problem dostat se na 90 nemam. Spis vetsinou pak uz nemam motivaci dal hrat (a nova postava pro me nebyva motivace), ale tuhle ligu to zatim vypada, ze se jim podarilo udelat takove zmeny, ze budu motivovanej.

SSF beru jako uplne novej styl hry, protoze ja treba ted skoro vubec ni neidentifikuju, je mnohem lepsi vsechno jet na max chaos recepty a proste si dobry veci kupovat. Coz ted bude presne naopak, ident vseho a modlit se, a chaosy pouzivat na crafteni, coz jsem nedelal jeste vubec nikdy.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: mě ssf hodně bavilo, byla to první liga, kde jsem překonal 90. level (protože začít jinej niche build s nakoupenejma věcma prsotě nešlo) a dostal se k nějakýmu koncovýmu obsahu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Nauci te to hrat s tim co mas ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam