• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    kravi mi windows :]
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A to je hodne zabavnej prvek :D Nacházet upgrady ti vydrží na dlouho :D
    A upozorňuju, chce to dost místa ve stashi :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tuhle ligu jsem dropnul prvne 800 facebreaker, to by me na SSF naucilo! :-) Jinak ja vetsinou kazdou hru hraju jedinou postavu, nejvic jsem tusim hral dve, kdyz uz neco zmenim tak to radsi respectnu cele, takze jako problem dostat se na 90 nemam. Spis vetsinou pak uz nemam motivaci dal hrat (a nova postava pro me nebyva motivace), ale tuhle ligu to zatim vypada, ze se jim podarilo udelat takove zmeny, ze budu motivovanej.

SSF beru jako uplne novej styl hry, protoze ja treba ted skoro vubec ni neidentifikuju, je mnohem lepsi vsechno jet na max chaos recepty a proste si dobry veci kupovat. Coz ted bude presne naopak, ident vseho a modlit se, a chaosy pouzivat na crafteni, coz jsem nedelal jeste vubec nikdy.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: mě ssf hodně bavilo, byla to první liga, kde jsem překonal 90. level (protože začít jinej niche build s nakoupenejma věcma prsotě nešlo) a dostal se k nějakýmu koncovýmu obsahu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Nauci te to hrat s tim co mas ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Já dal asi dva, ale první až po dvou letech asi, si tu RNG musíš odpracovat no. Kolega z guildy koukám včera za večer v labu vydělal na karty na disfavour, na par jewu ji 6s, a asi na tricet fusingu ma 6L. To jsou proste ty lidi, co maji stesti za nas! :-)

Jinak tuhle ligu urcite chci konecne zkusit i SSF, az budu mit nejak odpracovano v challengich, doufam me to nauci lip craftit a cilene huntit a tak vubec...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Můj první 6L jsem si udělal na ssf a byl to skvělej pocit, ale dost to rozumím, byl to můj první 6L a to tu hru hraju od bety :D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Mno vono 6l je kapitola sama pro sebe. Mam nahrano v PoE pres 3k hodin a nikdy jsem nic ne6linknul a ze sem do tech kramu vyhazel tisice fu orbu. Nechapu ten jejich posranej system z meho pohledu uplne celej na picu. Ok vse je tam o nejakym procentu pravdepodobnosti, tak bych rek ze kdyz naseru 1300+ fu orbu do chesty tak se na jeden z nich treba 6l, ale to ne, leda kopacku do kouli. A nejaky kydy o tom ze mam smulu nebo podobny ptakoviny si muzou strcit za klobouk... takze jak kokot kazdou ligu 6l kupuju, protoze ta zajebana hra me nic 6l nenecha at je to cokoliv a naseru do toho jakekoliv mnozstvi fu orbu.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    CRACKY_: uz neresit, prodal sem oboji za 30ex a jdu si postavit AW
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ja nejvic ripuju na elder guardianech, obcas nekterej proste ma nejakou invul fazi s kotlem dmg a zadnejma addama, a jak mi dojdou charge v lahvich tak lezim. Ale jako bavi me, ze to neni jen o grindu nejvyssiho levelu, vetsinu casu ted ziram do mapy jak nejlepe manipulovat Elderovu oblast tak, abych ziskal memory fragmenty s tim omezenym map poolem, co zatim mam... :) A diky tomu me ani nestve, ze hodim zbytecne low tiery, protoze to aspon je k necemu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Me stvou zase ty ceny exa. Jsem si pred par dny rikal jdu spat, promenim chaosy na exa zejtra, cena se drzi furt stejne. Druhej den byly o tretinu vejs, ale tak rikal jsem si vykyv, a za dalsi den a pul to byl dvojnasobek. Takze mych 500 chaosu, vesmes nasyslenych na drobnem obchodu s lahvema, najednou na 6L nestaci... :-( A to je skoro kazdou ligu, ze nekdo zacne manipulovat trh jen tak pro zabavu. By si mohli najit nejakou taktickou hru co je o tom, a nevysirat tady.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    nejaky tip na totem physical based build?

Mam celkem fajn drop 1h axe a k tomu 6L soulmantle tak bych to chtel zkusit nejak nakombinovat
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tvl na HC to musí bejt děsný praso tahle liga :)) Osobně sem už na SC ripnul tolikrát, že to neni ani možný a to běham zatim jen t10 mapky. Abyss bose sem potkal zatim jen 2x z toho napoprvé 3x rip, když sem ho potkal podruhé tak už bez ripu, ale bylo to na t8 mapách, nechci vidět co bude následovat na těch vysokejch.
    Na druhou stranu mi jako náplast za to utrpení už dropli 2 exa orby :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: 4300 hp, nemel vypitou lahev, co ceka? :)
    Myslim na HC budou asi nejhorsi ted elder guardiani, ne? Ja tam celkem casto umru na to, ze tam nic nedoplnuje charge, a nejde tam udelat portal, takze mi proste dojdou lahve.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: jop a tohle ve skutečnosti ještě není tak op kombo, byt to na lepsim base ..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    asi zacnu taky chaos spamovat nejakej dobrej base, to je jako masakr co z toho leze :)

MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MPEGYNA: Já to mám jednoduché, mě se třeba Lich nelíbí, zato Imp se mi líbí hodně...
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    MRORANGE: konecne! ted ale nevim, ktery abyssal pack si vybrat :O
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MRORANGE: Ale zase musím GGG vyčíst, že bych potřeboval peníze spíš na dárky pro jiný lidi než pro sebe...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam