• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Napadá vás build, který by užil skin of the loyal 3R2G1B ?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ten warlock set je peknej. ale je to spis assassin creed set :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: píšou, že to bude házet hodnoty podle nejvyššího, takže u ringů, který maj rozsahy menší to bude zkreslený. Ale to časem vyladí, aby to sedělo, teď mají hlavně něco ap ůjhde rozlišit hybrid mody a dost možná to bude v API, takže to bude vidět na poe.trade, což beru jako hlavní přínos.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Tato část by měla odpovídat a to i pouze doufám. Stejně tak by si to mohlo umět vyhodnotit zda ti to ukazuje hodnotu na amuletu nebo na armoru a tady samo GGG říká že to neumí, takže...
    Ale jak říkám, doufám a jen pro to by stálo případně za to používat GGG mod description místo makra :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak nahodou, ja porad doufam, ze to bude hazet spravne hodnoty, protoze to, narozdil od vsech utilit, bude videt zevnitr jestli to je P/S kombinace statu apod
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MPEGYNA: ctrl+c už to řeší :)
    Nehledě na to, že to stejně není až tak použitelné vzhledem k tomu, že to bude házet "chybné" hodnoty. Např na "body" je tier 1 life někde jinde než na jewelery...
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    Konecne!
    Tomorrow (Friday NZT) we plan to deploy the 3.1.2 update that introduces bug fixes and more! In the meantime, we've prepared an early look at the patch notes for this update to keep you in the loop!
    Forum - Announcements - 3.1.2 Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2075367

There's now a UI option called "Advanced Mod Descriptions" which shows additional information about items when you press Alt. It breaks down the mods of the item into separate prefixes and suffixes, shows their possible ranges and what tiers they are. Please note that the tiers shown include all possible base types. For example, if Tier 5 of a mod is the highest that can appear on a ring, then it'll be listed as Tier 5 rather than Tier 1 on that ring. We are looking to improve this aspect in the future.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: aha, tak pro příště budu vědět, až ho za pár let potkám znova :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: to jsi mohl vedet uz kdyby sis ho identnul, ze by tam mel napsano, ze dropuje sady 1 karet ;-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: ten je pěknej!
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A Chris na to reagoval, ze to bude celosvetove. Myslim ze to na nich otestovali ;€
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cinska verze POE zjevne ma featury co chceme :)

ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: první uniq v mapách - soul mantle :D uvidíš
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: jsem to vymyslel, az dojedu tuhle ligu challenge, tak si dam nejakej totem build v SSF, a tam mi stejne soul mantle nepadne :-)
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: To je dost pitomý, spell totem bez soul mantlu je tak trochu jako chleba s máslem bez chleba...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no mezitim jsem zjistil, ze T16 to nejsou, nicmene zrejme je nutne delat unikatni T14-15, a az jako posledni Elder na T15, coz je jako dost tezke udelat - protoze neni mozne udelat Elderovo uzemi tak, aby byl jen na takovejch mapach, takze je to o stesti kde spawne. Takze jsem zatim zaseklej na 13/15 v tom questu.

Ted jsem se nastval cerstve, si rikam, kdyz je ten vyprodej alternativnich skinu na skilly, tak koupim neco co pouzivam za prebytecne body co mam. Jsem si koupil na spell totem, to je takovej univerzalni co vickrat pouziju.
    A ono to nefunguje, kdyz ten skill neni jako samostatnej gem - jako treba ted kdyz mam Soul Mantle, uaaaaa... :-(
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: netusim, ja mam 2 :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw tusi nekdo, jak splnit ten quest na shaper memory fragmenty? na mapach do T15 se mi to splnilo do 12/15, a ted nevim, jestli jako zbytek je nutno delat jen na T16? protoze nejen elder, ale ani shaper mi na zadneho guardiana jeste ani jednou nevlezl, takze nevim, jestli to vubec jde...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    mno, se ukazalo, ze kdyz vic premejslim co delam, tak to je lehky

kazdopadne hlavni vykon vanoc, prvne v zivote jsem dal Hall of Grandmasters! jsem konecne pochopil proc to nikdy neslo, protoze tam jsou takovy ty smejdi se 100 procent blokem, tak stacilo si vzit extra alt utok jen na ne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam