• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Me to samozrejme baví hrát sólo, probíhat si to vlastním tempem a způsobem. V tom jsem s tebou za jedno nic bych na tom nemenil. Mě prostě přijde že v tom endgame přichází strašně rychle nuda, v tom zase s tebou nesouhlasím ano přidali pár novejch map a eldra, ale to není ve finále žádná změna, je tam navíc sice spousta noveho ale ve finále stejně se opakujícího obsahu. Nějak mě to nemotivuje udělat další level tak že musim běžet 1000 krát znova a znova ty samé mapy. Popravdě nevím jak by to mohli smysluplne nakopnout. Taky bych jednou chtěl vytahnout charakter na lvl 100, ale pro mě halt není motivaci běhat dokolecka furt to samé.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Ale lidi co to vnimaji stejne jako ty je hodne a doufam ze vymysli neco co bude vyhovovat a nezkurvi to solo play :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: asi zalezi na tom jaky clovek hraje buildy, ja se treba celkem vyhybam meta buildum a vetsinou hraju nerfnuty veci, takze se nenudim :D
    hlavne je asi dulezity, ze se u toho takhle bavim a pak je to fuk jak a co clovek hraje :D
    V poslednich sezonach stridam sc ssf a normalni ligovy hc
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Ja teda nesouhlasim, obzvlaste kdyz ted komplet predelali atlas, prehazeli bosiky mezi mapama a jeste k tomu pribyl elder :D
    Mozna to vnimam z perspektivy HC, kde nejedu porad jen dokola vybranych 5 T10+ map :D

A SSF minimalne doporucim zkusit, je to sranda
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: max blok?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Jako chapu te, já to samozřejmě nemyslim ve smyslu wow a kort jeste aby te to k necemu nutilo. Ale ten endgame je prostě nevim jak to rict, proste po tech letech je to nudo behat do zblbnuti furt dokola ty same mapy, neni tam zadna vyzva neco co by me drzelo u hry. Mam to treba jinak hozeny ale kdyz jednou neco v te hre dokazu nevim napr. zabit eldra, uber atziri, shapera atp... tak pro me je to mission accomplished a nemam potrebu to pak delat 100 x zase dokolecka, hlavne ptam se sam sebe proc to delat ? kuli nahodnymu dropu nejaky chujoviny, kterou beztak muzes za par supu koupit. Asi musim naject na to SSF tam mas aspon z kazde veci co ti dropne radost at je to sebevetsi ptakovina :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Měš třeba naprosto vyhovuje, že můžu (a nemusím) běžet celý obsah sám.
    Leckdy lidi nejsou online, resp ne kamosi se kteryma bych chtel neco jet a ani bych se k tomu nedostal..
    Jsem fakt rad ze tu nejsou zadny raidy ala wow apod., Pokud to prijde a nepujde to hrat normalne (rozumej nebude to penalizovat) tak s poe prestanu uplne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ja to teda mam tak vzdycky, kazdou ligu me to drzi tak mesic, vetsinou dam 36 challengi (coz je motivace), a pak jako hracu cim dal min az upadnu do hibernace az do dalsi ligy. Ale na druhou stranu se pak vzdycky tesim na novou ligu, takze system funguje! :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MRORANGE: Vypadá to použitelně :-)
    Jinak já se stotožňuju s jedním s názorů v diskuzi a souhlasím sním na 100%. "i still hope we get some endgame gamplay content that is fun ... and not maps and more maps again and again. For me this 3.1 was again mid-game stuff." takže asi tak. Potom co sem dotáhl 2 charaktery na lvl 90 mě to zase přestalo bavit. Ok sice přidali Eldra, ale ve finále je to jen nastavování horké kaše. Změna žádná pár novejch map navíc... běhat furt dokola to samé a dělat furt to samé je prostě nuda. Já nechápu třeba proč do háje nevyužijou ten obrovskej potenciál toho že můžou lidi běhat v partě spolu. Proč tam nezavedou nějaké Grindy které dou plnit jenom ve full partě v endgame? To samé platí pro guildy jejich smysl krom toho že můžeš lépe klábosit s kámošema je nulovej a takovej potenciál v tom je, mohli by bejt nějaké guildovní eventy, questy atd...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Abyss bude v základu, dle mě velmi rozumným způsobem. Zdá se, že by se mohlo konečně GGG něco podařit zakomponovat aby to "nekurvilo" hru a zároveň to člověk zaznamenal...
    Forum - Development Manifesto - Abyss Content Integration - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2085676
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    YORK: imha zabit bosse v shaperove mape na druhe strane atlasu je pozitivni krok, k tomu, aby se elder jinde rozsiril.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    bych mapy kolem eldera vubec nedelal, pokud je neblokuje shaper. elder se sam rozleze.
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Elderovo území rozšíříš jenom když přímo vedle něj je Shaperovo území a v něm zabiješ bosse.

Když zabiješ bosse na shaperově mapě na druhé straně atlasu, tak si nepomůžeš. Když zabiješ bosse na mapě těsně vedle, která ale není Shaperova, tak si taky nepomůžeš.

Musíš prostě počkat, než těsně vedle Elderova území bude Shaper.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    *shaped
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: shaper mapy jsou postupne na vyssich tierech map, kde mas eldera (tj. potrebujes porad vyssi tiery aby se ti tam shaper objevil). Tohle uzemi se ti nezmeni, protoze kolem nej neni shaper, musis proste delat nejaky jiny jinde a cekat.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    CHA1NDLER: po kazde mape, kterou projdes se zmeni situace. pokud je to neutralni, shaper a elder se rozlezaji a mizi jak chteji, pokud se neblokuji. pokud udelas elderovu mapu, znicis ho v ni a stahne se odtam. pokud udelas shaperovu mapu, opet ho z ni vyzenes a stahne se z ni. to neplati, pokud se objevi shaper a jeho pomocnici. ti v mapach vydrzi, dokud je nepozabijis.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: bude se rozlejzat sám, než ho začne shaper řešit. Dělej jiný mapy :)
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Počkat, časem se tam nějaká objeví.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: Musíš dělat shaperovy mapy, který s tím sousedí :)

Respektive je to jednoduchý - oni spolu bojují, tím že tu mapu ovládnou. Když tam odtaď jednoho vyženeš a sousedí to s tím druhým, tak to ten druhý zabere.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak pri hre samotny je to v pohode ne? Nejhorsi je mesto, coz pricitam tomu, ze ted jsou proste vsichni oveseny MTX...
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Z toho plyne ponaučení: Nekoukej v práci na poe.trade :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam