• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GORDHART: fuj ja ho tak nemam rad.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tarke už má zákulisní info na ty další reworky.

3.2 New Ascendancies Revealed!
    https://www.youtube.com/watch?v=sbmantdNLnQ

Totally legit info, samozřejmě.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak jeste nevis co budou mit ostatni ascendy :)
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Hmm, takže totemy jedině s Hierophantem. Sakryš, templář se mi jako char vůbec nelíbí :\
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Forum - Development Manifesto - Development Manifesto: Ascendancy Changes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2090663
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    MoM a jednu z cursu mit jen z flasky nebo OoS.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CHA1NDLER: no levne. 7.5k hp a 2.5k many MoM. ale to je end game verze, nicmene nejakych 8k MoM je relativne lehky.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CHA1NDLER: 10k pokud nemas nejaky dalsi obrany. ja mel 10k ehp a plnej block.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jako level 8 mastery jsem snad v zadny temp lize nedal - mozna kdyz byly novy, a i tak jen diky rotacim v guilde aspon ve 3-4 lidech. Takze v SSF je urcite L7 konecna, sice pravda vetsinou odpadnu tak po mesici, ale stejne... Hlavne me od SSF odrazuje, ze me vetsinou nejvic motivuje plnit challenge, a tam jsou skoro vzdycky nejaky, ktery jako SSF proste nedas.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CHA1NDLER: s 4.5k hp je tak na kitavu a10 ale moc dal ne no :]
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ten spectral shield throw vypada dost zajimave.
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    ORBIT: však si pamatuju jak jsem je tam dostrkal ještě na standardu. hraju to snad od open beta
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    RADICETA: exalt je super na dobry veci, kterym se da pridat mod, proste to zkusis.. nebo multimody, ale level 8 masteri jsou na dyl nez bys cekal :D
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    ORBIT: to dává smysl. mě na tom nejvíc baví to, že currency má smysl jen tím co dělá. padl mi teď exalt a má pro mě hodnotu jen na multimod. jinak jedu ssf pár dnů a jsem s gladiátorem na tier 7 mapách a to mám jen 4link a cca 2k armour.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    RADICETA: nejefektoivnejsi zpusb jak se prokousat atlasem je jet s pravidlem, ze nas dalsi tier se poustits az kdyz mas ten co jedes splneny a tyka se to zejmena map, ktery nemuzes tradovat 3:1
    A 3:1 budes tradovat hodne map, zbytek ti da zana.
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    ORBIT: povídejte, přehánějte...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: na ssf jdes na mapy trochu jinak. Kdyby to nekoho zajimalo dejte vedet
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    CHA1NDLER: zkus ssf třeba i sc a zjistíš s čím vším se dá hrát. pro mě teď bylo ssf velmi příjemnou změnou a přemýšlím o něm do celé další ligy.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: stoji 2xex protoze mu zmenili tier an T1 a pouzival ho skoro kazdy melee build a obcas az do endgame, coz nebylo spravne :) srs v posledni dobe moc lidi nehraje.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: srs a lycosae? covece asi jsme hrali srs v jinycho dobach :D
    Zkus si dát příští sezonu HC a vydržet u toho (ne utéct po prvním ripu) a uvidíš, že zjistíš, že můžeš hru hodně přizpůsobit a změnit :D Klidne jukni na moje chary a buildy :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak to je tezky kdyz jiny classy nehrajes :] beru to anima stone a vismortis, mozna tu inpulsu. ale vicemene vsecko se da ojebat pomoci shaper elder OP itemu.

to je jak rikat ze na hc musis mit kaoma ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam