• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    MPEGYNA: myslim ze probehly uz podivnejsi. Ono to loveni neni spatnej napad, jen je to takovy nedomysleny.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    jak to tak sleduju, tak premyslim, jestli tuto podivnou ligu vubec hrat :-S
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: uz jsem to prebindoval nekolikrat, dokonce po asi 3 pokusech jsem se vratil chvili zpatky k V, aktualne jsem na Q, a furt jako nejsem uplne spokojenej s tim. Nicmene ted trochu predelavam gem setup na vic lazy mod, a pohravam si s myslenkou udelat z manualni cursy cwdt, a tim si uvolnit R na chytani (protoze to jsem zvyklej mackat/targetit tradicne).
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BTW cca 30tis hlasů, už nepředpokládám že by se to mělo zvrátit. Teď už spíš doufat aby vydržela varianta "yes, but rare"
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Zatím ne, už jsem to zkoušel, ale zatím jsem nenašel variantu která by fungovala lépe, uvidím s touhle změnou ten autotarget by to zlepšil i z tohodle hlediska mi přijde...
    GURBON
    GURBON --- ---
    GORDHART: kdybych nemel na space to prostredni tlacitko mysi, tak by byl space jasna volba. Zatim premejslim o F ale doted lovim to pitomy V.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Btw, přebindovali jste si tu síť někam? Mě to V vždycky přijde hrozně daleko, většinou se snažím zmateně mlátit někam k tý klávese, otevřu při tom character screen a hrozně nadávám :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: taky :D Ale i tak jsem pro rare variantu, nikoho to nenutí používat a koho to štve že mu umíraj pod rukama, bude mít šanci splnit challenge :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: cool, to s tím autotargetem jsem minul. Díky!
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Můj názor je už braný s ohledem k:
    Poll: Should we add Nets that work on Dead Beasts? : pathofexile
    https://www.reddit.com/...hofexile/comments/821wv5/poll_should_we_add_nets_that_work_on_dead_beasts/
    Hnedka na začátku je info od Chrise, že budou přidávat autotarget s nějakým malým rádiusem na rare moby
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já se teda přiznám, že mě to chytání rarů v nějakym davu potvor a ideálně v oblaku obřích barevných efektů přijde dost o nervy a zbytečně mě to u hry rozčiluje. Budu radši za klidný sbírání mrtvol.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak i když bych byl radši pro možnost bez chytání mrtvol, tak pokud to bude rare jako chaos alespoň, tak proč ne.
    Mě to i s totemama přijde dost rewarding ty minihry kolem chytání monster...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to teda, nektery ty rudoleby potvory jsou pomerne husty i solo, na tom malem prostoru pak ve ctyrech je to hodne o hubu. Doufam na tom na HC budou rakvit... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Bude to tesny.

Po vyreseni crashu se hraje super a je to fakt sranda :)

Blood altar fighty jsou hodne sileny s tema vyssima receptama
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    GURBON: jestli jsi cetl jak to vhyodnoti tak aktualne vyhrava "yes but rare"
    GURBON
    GURBON --- ---
    SKUNK23: ja bych to zaved aspon na regen moby. DP totemy. Dal jsem jo ale rare. Vypada to ze ne vyhraje.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    SKUNK23: Jo, i když jedu taky totemy, tak jsem taky hlasoval ne.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Takže po víkendu hiero lvl 82 freezing pulse totemy, čas nakoupit equipment, v T5 jsem po několika smrtích zjistil že mám jenom 52% cold res...
    View Profile - Path of Exile - mr_orannge
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/mr_orannge/characters
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tak jak to vidíte vy s tim přidáním sítí, které by umožnily chytat i mrtvoly ? Za mne rozhodně "NE" nějak mi pak uniká smysl celé té ligy, když by stačilo prosvištět mapu jako vždy a pak ji proběhnout vybitou a jen naházet sítě na mrtvoly. Dle mého je to kravina. Jedu s totemama a je to dost ošemetné něco chytit, neripnout u toho a nezabít to chytané monstrum ale aspoň je to sranda a člověk se musí snažit.
    Tady je k tomu oficiální anketa jestli přidat sítě či nepřidat.
    http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2098661
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw ohledne toho padani klienta, co zpusobuje treba scorching ray a jine totem buildy (nepamatuju se komu odsud jsem to ve hre psal), tak to dela multithreading, takze nez to opravi, staci ho vypnout...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam