• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Sem na tom stejně jak ty, ale to nemění nic na tom že ty sítě na mrtvoly prostě ne, pak celá ta liga postrádá smysl. Já to teď řešim tak, že hodim totemy, síť a čekam jestli se potvora chytne nebo už je pozdě a je tuhá :D
    Btw celá ta liga je prostě divná, takovej kočko pes. Za mne to dopadne úplně stejně jako Essence a nikdo to nebude využívat až na pár jedinců. Kolik ste toho kdo nacraftil ? Já si udělal 2 x dagger a už nemam nějak potřebu se tim teď zabejvat. Co sem potřeboval mi droplo nebo sem za pár šupů koupil. Možná v endgame že se na to zaměřim, ale moc to nevidim. Mohli by konečně vymyslet nějakej smyslplnej obsah a ne tam přidávat kraviny, které vedou jenom k tomu že udělaj další taby za prachy aby ti to nezabíralo místo.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: A budou a bude to ta rare varianta
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A co se chytani tyce, tak nejsem schopen chytat prakticky zadny zy zluty, jen cerveny. zluty umiraji driv nez si vsimnu ze tam jsou, takze jestli budou smrto site, tak super, protoze mi chybi ty rare :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: imho po par dnech musim rict ze asi nemam problem. Sice musim resit klavesu navic, ale nevadi :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    GURBON: ja taky nehraju kazdou ligu...
    GURBON
    GURBON --- ---
    MPEGYNA: myslim ze probehly uz podivnejsi. Ono to loveni neni spatnej napad, jen je to takovy nedomysleny.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    jak to tak sleduju, tak premyslim, jestli tuto podivnou ligu vubec hrat :-S
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: uz jsem to prebindoval nekolikrat, dokonce po asi 3 pokusech jsem se vratil chvili zpatky k V, aktualne jsem na Q, a furt jako nejsem uplne spokojenej s tim. Nicmene ted trochu predelavam gem setup na vic lazy mod, a pohravam si s myslenkou udelat z manualni cursy cwdt, a tim si uvolnit R na chytani (protoze to jsem zvyklej mackat/targetit tradicne).
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BTW cca 30tis hlasů, už nepředpokládám že by se to mělo zvrátit. Teď už spíš doufat aby vydržela varianta "yes, but rare"
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Zatím ne, už jsem to zkoušel, ale zatím jsem nenašel variantu která by fungovala lépe, uvidím s touhle změnou ten autotarget by to zlepšil i z tohodle hlediska mi přijde...
    GURBON
    GURBON --- ---
    GORDHART: kdybych nemel na space to prostredni tlacitko mysi, tak by byl space jasna volba. Zatim premejslim o F ale doted lovim to pitomy V.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Btw, přebindovali jste si tu síť někam? Mě to V vždycky přijde hrozně daleko, většinou se snažím zmateně mlátit někam k tý klávese, otevřu při tom character screen a hrozně nadávám :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: taky :D Ale i tak jsem pro rare variantu, nikoho to nenutí používat a koho to štve že mu umíraj pod rukama, bude mít šanci splnit challenge :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: cool, to s tím autotargetem jsem minul. Díky!
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Můj názor je už braný s ohledem k:
    Poll: Should we add Nets that work on Dead Beasts? : pathofexile
    https://www.reddit.com/...hofexile/comments/821wv5/poll_should_we_add_nets_that_work_on_dead_beasts/
    Hnedka na začátku je info od Chrise, že budou přidávat autotarget s nějakým malým rádiusem na rare moby
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já se teda přiznám, že mě to chytání rarů v nějakym davu potvor a ideálně v oblaku obřích barevných efektů přijde dost o nervy a zbytečně mě to u hry rozčiluje. Budu radši za klidný sbírání mrtvol.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak i když bych byl radši pro možnost bez chytání mrtvol, tak pokud to bude rare jako chaos alespoň, tak proč ne.
    Mě to i s totemama přijde dost rewarding ty minihry kolem chytání monster...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to teda, nektery ty rudoleby potvory jsou pomerne husty i solo, na tom malem prostoru pak ve ctyrech je to hodne o hubu. Doufam na tom na HC budou rakvit... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Bude to tesny.

Po vyreseni crashu se hraje super a je to fakt sranda :)

Blood altar fighty jsou hodne sileny s tema vyssima receptama
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    GURBON: jestli jsi cetl jak to vhyodnoti tak aktualne vyhrava "yes but rare"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam