• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Josu k týhle tabulce nějaký detaily? :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ORBIT: ok tak to jsem toho nepokal jeste randal teda :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: hmm, zkoušíš headhunter nebo něco jinýho? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: nejaky potvory? :-) je to uplne posledni recept v seznamu se podivej. Uz jsem jich udelal asi pet takze to jsou docela common red beasty.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: ten recept neumim, to by se šiklo. Co je ba to potreba?
    YORK
    YORK --- ---
    Esence používám, ale to bude asi tím, že strašně nerad traduju.

Před pár sezónama jsem se snažil vyfarmit hystérii na RF, ale nepadla mi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ja uplne pravidelne craftim to doplneni prophecies, to je skvely
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    SKUNK23: Já jedu SSF SC a za mě liga dobrá. Jen tak letmo jsem zkusil random unique belt a padnul z toho feastbind. Pro ssf je to velice zajímavá možnost. -link ještě dřív než jsem potkal Voriciho a tak dál.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Jo, já taky naopak používám spíš v end game na levný craftění life/ES/resistů a stejně teď v bestiary potvory.
    Prostě jich nachytám hromadu a pak to projdu co se dá obětovat a dám si třeba 10-15 fightů, občas z toho něco kápne. Buď na prodání, nebo použitelného ať pro současný char, nebo do budoucna.
    GURBON
    GURBON --- ---
    SKUNK23: tak to jsem druhej .) v pozdejsich fazich se da nalosovat slusnej ES nebo life + item za par supu. Zvlast kdyz chces konkretni base item. Je ale fakt, ze pouzivam z ty hromady esenci jen tyhle 2.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    CARTMAN: Tak to gratz, Tabula potěší vždy :D Já měl kliku a dropl mi 5l takže taky spokojenost.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Tak to si jeďinej koho znam, co essence používá :D Jako hrát HC nebo SSF tak využití je jasné ale na SC to je na prd.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ORBIT: tak ten jsem zatim nevidel :) recept na random unique se sklada snadno a muze z toho bejt slusna loterie :D

ale dik za tip kouknu .)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CARTMAN: Je tam recept na 6L rare ;)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SKUNK23: ja si ucraftil tabula rasu, poprve ve sve poe kariere mam six-link a za me liga dost dobry :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Esence používám pořád od tý doby co jsou :) Od levlení do endgame.
    Imho ty blood crafty jsou fakt zajímavý a nejsou zadarmo a to je cajk. Uvidíme.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Sem na tom stejně jak ty, ale to nemění nic na tom že ty sítě na mrtvoly prostě ne, pak celá ta liga postrádá smysl. Já to teď řešim tak, že hodim totemy, síť a čekam jestli se potvora chytne nebo už je pozdě a je tuhá :D
    Btw celá ta liga je prostě divná, takovej kočko pes. Za mne to dopadne úplně stejně jako Essence a nikdo to nebude využívat až na pár jedinců. Kolik ste toho kdo nacraftil ? Já si udělal 2 x dagger a už nemam nějak potřebu se tim teď zabejvat. Co sem potřeboval mi droplo nebo sem za pár šupů koupil. Možná v endgame že se na to zaměřim, ale moc to nevidim. Mohli by konečně vymyslet nějakej smyslplnej obsah a ne tam přidávat kraviny, které vedou jenom k tomu že udělaj další taby za prachy aby ti to nezabíralo místo.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: A budou a bude to ta rare varianta
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A co se chytani tyce, tak nejsem schopen chytat prakticky zadny zy zluty, jen cerveny. zluty umiraji driv nez si vsimnu ze tam jsou, takze jestli budou smrto site, tak super, protoze mi chybi ty rare :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam