• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Já jedu poprvé pizza totemy a sem z toho teda zatim hodně zklamanej, mam lvl75, dmg super ale je to tak neskutečně pomalé, že to asi nebudu ani dál pokoušet a rozjedu něco jiného. Když běžim v parte tak ani nic necastim jen se tak mrdlam okolo, protože než ty totemy vycastej podělanej flameblast tak už je všechno dávno mrtvé. To že mi nedroplo za celou dobu nic co by se dalo prodat aspon za 1c ani nemluvim. Cela ta hra mě sere čim dál víc, polovina kamarádů to přestala hrát z důvodu tak prasácké optimalizace (spíš vlastně žádné) co sem nikde jinde neviděl. Místo toho aby se stim snažili něco udělat, tak je to čim dál víc v háji a přidávaj tam jenom absolutně zbytečné "ultrasupercool" efekty na gear a kouzla, který to domrdávaj ještě víc. Loading do Oriathu je fakt za trest stačí aby tam stálo pár lidí s těma sračkama na sobě a stává se z toho lego.
    Ale těší mě, že aspoň vám se daří. GL HF všem
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ja procuju arcane surge pres cursu ve 4L co zere 144 many coz dava myslim level 13 a mam to nonstop.
    KLidně jukněte, třeba vás napadne co vylepšít: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/degard66/characters
    Jewel nahoře chci vyměnit, life a iir nepořebuju.

A až bude druhej shimeron, chci to testnout jak to pojede.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Pokud se mi dostane do ruky Shimeron (elder wand), který jsou zatím dost drahý, tak ty power charges budu potřebovat. Což je značné množství dmg a boost k MoM se hodí.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    btw pokud by si mě někdo toužil přidat: IGN OranngeDeePotems
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: to arcane surge urcite full chci, ted ho ani nicim nevyvolavam a cekam az dohledam trialy na uberlab.
    MRORANGE: tak ono k tem jewel nodum dojedu tak i tak a ani nemam jewely co by staly za rec, takze mi to ted jeste nechybi. A nad tema nodama "na placement speed" jsem dlouze meditoval a nakonec sem se rozhod ze A) je tam castspeed co jinde nemam B) kdyz tech totemu mam 5 tak se vyplati je sypat rychle.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: drobná úprava
    Přijde mi, že 2x jewel alespoň se dvěma dmg statama bude lepší než Light of divinity, plus jak už jsem zmínil tak podle mě nebude třeba Totemic Zeal
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Aha, ty jsi Hiero, já bych použil Conviction of power a máš power charge hned. Nebo chceš jít full arcane surge?
    Uvidím jak mi bude chybět ta kvalita na spell totemu ze soulmantle, ale já bych osobně zrušil ty placement speed + duration pod scion starting point. Jako hierophant
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Ano je to o more dmg, protože dokud nemá člověk dostatečný crit multi, tak z toho budou pořád lepší čísla.
    Jsem bez jakéhokoli buffu cca na 14kdps/totem. Pokud vyměním CD za crit multi jsem na 10k a pokud za crit chance cca na 8,5k, takže...

Divinarius - ano, tohle jsem používal u FP, takže jsem nemusel řešit, časem určitě zkusím, ještě jsem pořádně neřešil gear, začal jsem v sobotu když jsem 6linknul Soul Mantle
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: Mě přijde, že 100% crit vlastně není zas tak moc (je to třeba jeden crit nod) a ten more multi je prostě silnej. Ale proti gustu...
    GURBON
    GURBON --- ---
    View Profile - Path of Exile - Gurbon
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/gurbon/characters
    Gurbonic - tak to zatim mam ja a dochazi mi napady jak to vylepsit.
    GURBON
    GURBON --- ---
    GORDHART: pravze tenhle build muze delat charge tak maximalne cursou tak mi to prijde kontraproduktivni. Jako spocitany to nemam, ale radsi bych tam videl ICD.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: 100% crit chance jsou třeba dvě powercharge. Za ten more multplikátor do dmg o prakticky vždycky stojí.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: jedu skoro to samy a mel bych dva dotazy.
    1) proc to nikdo nehraje s Divinariusem? Oproti ty kudle co nosis ty, mi pripada lepsi ale mozna neco nechapu.
    2) proc na to kazdej rve tu Controled destruction? Nechapu proc si na tom prasit crit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tusi nekdo, jestli ty aury z bestiarskych potvor, co jdou pak nacraftit na cokoliv, maji taky na cemkoliv fungovat? Na redditu jsou ruzne smisene odpovedi, zrejme proto ze jak to opravujou ruzne tak neni uz moc jasne, co je bug a co featura... By mi docela bodlo, kdybych si mohl auru dat treba na jewel, a sla pak z nej taky kouzlit... :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Akorát bych se rád zbavil těch Kikazaru, ale budu muset mít štěstí na prophecy, protože to nevypadá že by se na trh chtělo vyvalit nějaké větší množství Atziri's Reflection....
    Na standardu je 1ks za 10mirrorů a poe.ninja ani prophecy ani shield neukazuje...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    6L Soul mantle, asi mi variace na totemy vydrží tuto league docela dlouho...
    View Profile - Path of Exile - mr_orannge
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/mr_orannge
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    novej recept za 60 libovolnych uniq ringu, se nenechte ojebat prodejem doted bezcennejch shitu... ;-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Me zatim dropli dva exalty, ale jink uz mam celkem dobrej gearnutej char. Sice jsem proti tem novejm rangerum s vetrem v zadech jsem pomalej jak snek, ale build šlape krásně a zatím jsem nenarazil na strop. Dokonce jsem teď dával elder ve zlutejch mapach ciste bez ripu :)
    YORK
    YORK --- ---
    GORDHART: Vysvětlení je jednoduchý: Jsi prostě zasranej lucker ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam