• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: jojo, vratim se k predchozi myslence disciplina+grace+enfeeble z blasphemy + temporal chains a despair on hit .. kolik es a evasion potrebuju na t15? Cil byl spocitat si itemy, zda je to nebo neni dobrej napad ..

tzn. energy from within to taky zapocitalo dobre?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: na aury používám toto: https://poe.mikelat.com/
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: jsem si spatne precetl ten gem, diky :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: Ta chestka dava aury vsem krome tene, pouziva se jen u support buildu, takze ti to pocita spravne. Koukni na best of showr nebo jak se jmenuje
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    trosku jsem si naplanoval novy build a nevim, zda mi planner pocita dobre .. poradite mi? ed+contagion occultist

je to na hc, luk+soul strike, ve victario's influence discipline+grace+blasphemy(temporal chain, enfeeble, despair), zbytek jsem cvicne nahazel a vyslo mi 5600 es .. prijde mi, ze to nezapocitalo aury ani energy from within .. mate s tim nastrojem nekdo zkusenost?

rady ke gearu i stromu vitany :)

PoE Planner - For Exiles, By Exiles
    https://poeplanner.com/...AAAAAsAosCFAAHATIAAAABtAAAAAEeAAAAARQAAAABAQAAAAEFAAAAAQEAAAAEBwAAAAAAAA==
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: resp thunderboltova grafika vyjde na ranec :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: protože ji neni do čeho strčit :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: lol, ze si nekoupis aspon nejakou bazarovku po minerech za par stovek :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: intel iris (aka 5100)
    to mluvi za vse. Druhy stroj ma intel HD 3000 a to je narez :D
    YORK
    YORK --- ---
    SKUNK23: Já jsem si teď rozjel Scorching Ray tricsktera s Balefire sceptrou, takže nepotřebuju 6 link. Playstyle to má rozhodně unikátní a je to docela silnej build. Mapy s malejma místnostma jsou trochu opruz, na otevřeném prostoru ale čistíš celou obrazovku na jedno otočení.
    GURBON
    GURBON --- ---
    SKUNK23: nesmis mit ATI z roku raz dva, ja na svy R9 380 nemam nejmensi problem. Ani nechapu, na co si vsichni stezujou s tim oriathem, chodi mi to vsude stejne.

SKUNK23: jestli chces neco akcniho a nemas sklony k epilepsii, dej si flicker strike .)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak jsem si craftnul ten Aspect of Crab na amulet, a je to fakt jako super, sice jsem pak nasledne musel prekopat skoro vsechny gem linky, abych to vyuzil nejak smysluplne, ale docela me to bavi, uplne jsem tim nahradil klasicke lvl1 cwdt-IC (ted ho leveluju na max naopak).
    Jeste bych k tomu rad pridal Aspect of Spider, jestli ho budu mit kam craftnout az ho budu umet... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: me teda prijde, ze zrovna PoE je docela dost optimalizovany, hraju na totalni sunce a s dynamickym rozlisenim je to uplne pohoda. Jasne, lidi ve meste me stvou, ale tam se vyskytuju fakt minimalne. A taky mam ATI.

Ja jedu ted scorching ray totemy, a kdyz k tomu pridam RF tak se uplne idealne da behat vetsina map jen s tim, totemy davam na bosse nebo kdyz se mi k necemu nechce, jinak spis prilezitostne. Kdyz jsem expil tak jsem zkousel jiny kouzla v tom, a jako pizza je proste fakt pomaly pokud neoptimalizujes cast speed (coz ja normalne nemam). Ale to me na PoE prave bavi, ze vezmu nejaky build, a kdyz se dostanu do faze ze v tom vidim chyby, tak je zacnu odstranovat zmenama, skoro vsechno jde vzdycky opravit a prizpusobit stylu hry... :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Já mám jako lowcostovej build rád ED. Teď s buffem trickestera by to mohlo bejt ještě víc cool.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: Právě kdybych to hrál na tom psacim stroji tak mě to nebude tak štvát :-), protože vim že mam šlupku, ale tu nemam jedinej problém mam s PoE. Asi to bude tim, že mam Ati a ne Geforce a Poe s Ati neumí fungovat.

ORBIT: Mno to sem si taky říkal, že cast speed by to mohl vyřešit. Jenže jak sem psal nedroplo mi ani hovno, curency 0 a vycraftit se mi taky nic normálního nepodařilo. Dam tomu poslední šanci než proběhnu uber lab a jestli se to ani potom nehne tak to vzdávam.

Btw nevim už co bych hrál, nemáte někdo nějakej návrh na něco vtipného a hlavně neokoukaného ? 90 % vsech buildu je totiž podobnych jako vejce vejci... stejnej strom s pár minimálníma změnama to samé gemy. Za jakékoliv tipy budu rád a předem děkuji (totemy už nechci, summonery nehraju to mě neba, RF taky ne větší nuda neexistuje)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Jinak pizza totemy jsou pomale by design, to neni chyba. Vyrazne se to zlepsi kdyz investujes do cast speed (masivne) protože to sice papírově nedělá dps jako jiný staty, ale je naprosto zásadní.
    Ale když běhám mapy s Gravem, tak vetsinu casu stejně zabiji on a ja s nim jen drzim krok, ale srovnavat ty dve classy fakt nejde. S tema totemama jsem jeste nenarazil na vec co by nesla zabit a vetsinu casu beham s iir gemem misto dmg gemu :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Nesmíš to hrát na psacím stroji. ;)

Ale vážně, co třeba nechápu je to, proč tam ještě není option "načti mi postavu v hideoutu". Ten oriath mě taky neba. :/
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Já jedu poprvé pizza totemy a sem z toho teda zatim hodně zklamanej, mam lvl75, dmg super ale je to tak neskutečně pomalé, že to asi nebudu ani dál pokoušet a rozjedu něco jiného. Když běžim v parte tak ani nic necastim jen se tak mrdlam okolo, protože než ty totemy vycastej podělanej flameblast tak už je všechno dávno mrtvé. To že mi nedroplo za celou dobu nic co by se dalo prodat aspon za 1c ani nemluvim. Cela ta hra mě sere čim dál víc, polovina kamarádů to přestala hrát z důvodu tak prasácké optimalizace (spíš vlastně žádné) co sem nikde jinde neviděl. Místo toho aby se stim snažili něco udělat, tak je to čim dál víc v háji a přidávaj tam jenom absolutně zbytečné "ultrasupercool" efekty na gear a kouzla, který to domrdávaj ještě víc. Loading do Oriathu je fakt za trest stačí aby tam stálo pár lidí s těma sračkama na sobě a stává se z toho lego.
    Ale těší mě, že aspoň vám se daří. GL HF všem
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ja procuju arcane surge pres cursu ve 4L co zere 144 many coz dava myslim level 13 a mam to nonstop.
    KLidně jukněte, třeba vás napadne co vylepšít: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/degard66/characters
    Jewel nahoře chci vyměnit, life a iir nepořebuju.

A až bude druhej shimeron, chci to testnout jak to pojede.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Pokud se mi dostane do ruky Shimeron (elder wand), který jsou zatím dost drahý, tak ty power charges budu potřebovat. Což je značné množství dmg a boost k MoM se hodí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam